Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CradosMt2.pl - Odkryj Wspaniały Świat Magii !

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, ponieważ musielibyśmy firmę założyć. Będzie możliwość PayPalem, Przelewem, SMS'em.

Bony zmieniliśmy na 10 śr obrażeń oraz 10 średnich umiejętności.

smiechłem nie musisz się rejestrować jako żadna firma.. po prostu szkoda wam kasy na implementacje skryptu do strony.

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

smiechłem nie musisz się rejestrować jako żadna firma.. po prostu szkoda wam kasy na implementacje skryptu do strony.

Na Heliumie już był taki temat poruszany. Gadaliśmy z konsultantem firmy PaySafeCard i nie ma innej możliwości. Po co byśmy mieli nie wprowadzać czegoś co może nam dać możliwość większego zarobku o_o Nie mam słów do Ciebie oraz twoich durnych postów pseudo techniku z MPC.

Opublikowano

Na Heliumie już był taki temat poruszany. Gadaliśmy z konsultantem firmy PaySafeCard i nie ma innej możliwości. Po co byśmy mieli nie wprowadzać czegoś co może nam dać możliwość większego zarobku o_o Nie mam słów do Ciebie oraz twoich durnych postów pseudo techniku z MPC.

Pseudo technik który umie zrobić PSC bez zakładania firmy gówno wiecie. Czemu nie chcielibyście tego implementować ? Prosta sprawa widać po prezce nie będzie nawet 300 graczy. Nie wiadomo czy zwróci wam się cały projekt a implementacja takie skryptu to raczej wątpię żeby kto kolwiek na mpc to zrobił za mniej niż 500-700 zł. Idź pisać psuedo komentarze na youtube o tym czego ty nie wiesz o serwerach metina.

@topic

Nie polecam bo team to banda dzieciaków.. Zaczynając od Adasia kończąc na Przemku.

Opublikowano

Jakby była płatności przez psc to bym wydawał jak na skiny w lolu o.O no ale cóż. W takim razie będzie trzeba grać bez isa :)

Opublikowano

Pseudo technik który umie zrobić PSC bez zakładania firmy gówno wiecie. Czemu nie chcielibyście tego implementować ? Prosta sprawa widać po prezce nie będzie nawet 300 graczy. Nie wiadomo czy zwróci wam się cały projekt a implementacja takie skryptu to raczej wątpię żeby kto kolwiek na mpc to zrobił za mniej niż 500-700 zł. Idź pisać psuedo komentarze na youtube o tym czego ty nie wiesz o serwerach metina.

@topic

Nie polecam bo team to banda dzieciaków.. Zaczynając od Adasia kończąc na Przemku.

Polecam zapoznać się z polityką firmy i porozmawiać z konsultantem, a potem prawić takie komentarze bezpodstawne i mijające się z prawdą. Po co miałbym tego nie wprowadzać, skoro było by to kolejne źródło dochodu? Nie ma znaczenia, czy implementacja skryptu kosztowała by 500 czy 700zł, mój wspólnik dodał by to od razu, gdyby to było w pełni możliwe - nie po to kupuję skrypty za 3000 zł, aby potem nie wydawać na modernizację ich "kilku groszy" w porównaniu do ceny całości oraz możliwości projektu.

By Przemek

Widać po prezentacji że będzie 300 graczy. Użyję cytatu z jednego z moich ulubionych filmów :

https://www.youtube.com/watch?v=AtupLSwzNpA

Opublikowano

@topic

300 graczy? no tak bez reklamy tyle będzie pewnie ^^ ale nie wiesz chyba jaka będzie reklama na serwerze :)

Pozdrawiam B)

Opublikowano

Pseudo technik który umie zrobić PSC bez zakładania firmy g****o wiecie. Czemu nie chcielibyście tego implementować ? Prosta sprawa widać po prezce nie będzie nawet 300 graczy. Nie wiadomo czy zwróci wam się cały projekt a implementacja takie skryptu to raczej wątpię żeby kto kolwiek na mpc to zrobił za mniej niż 500-700 zł. Idź pisać psuedo komentarze na youtube o tym czego ty nie wiesz o serwerach metina.

@topic

Oby jednak było troszkę więcej niż 300 graczy i oby widzowie sh4ke i kirka wbili na serwer ;)

Mam nadzieję że macie w planach jeszcze jakaś reklame? Wiem że niby zabq ma nagrywać :D

Opublikowano

Oby jednak było troszkę więcej niż 300 graczy i oby widzowie sh4ke i kirka wbili na serwer ;)

Mam nadzieję że macie w planach jeszcze jakaś reklame? Wiem że niby zabq ma nagrywać :D

Nie tylko ZabQ, ale dużo dużo więcej osób. Nie będę rzucał słów na wiatr, zobaczycie po starcie jak i przed nim.

Opublikowano

Tutaj akurat jestem pewny że będzie grało 800 + osób na starcie.

Mimo wszystko niektórzy odejda z A******* żeby pograć na nowszym hardzie i mieć szanse być w topce.

Sam się przymierzam może pogram , ponagrywam bo zaciekawił mnie ten serwer mimo że ja na hardach nie pogrywam :D

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

O chłopie jestem pewien że 1000 na starcie na spokojnie :)

Pożyjemy zobaczymy :)

sam wiesz jak to jest zapewne , prezentuje się super reklama jest a wbija 500 osob i potem spada :)

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy :)

sam wiesz jak to jest zapewne , prezentuje się super reklama jest a wbija 500 osob i potem spada :)

Bez powodu ludzie nie odchodzą z serwa ;)

jeżeli administracja będzie się zajmować serwerem to liczba graczy powinna tylko rosnąć B)

Opublikowano

Metin juz sie skonczyl ... ;/ serwery zawsze przy prezentacji wygladaja fajnie i nawet jesli na serwerze przez pierwszy tydzien bedzie po 1000 osob + to po miechu pada. Ale zycze powodzenia ! 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Metin juz sie skonczyl ... ;/ serwery zawsze przy prezentacji wygladaja fajnie i nawet jesli na serwerze przez pierwszy tydzien bedzie po 1000 osob + to po miechu pada. Ale zycze powodzenia ! 

Nie masz racji, przeważnie jest to wina Administracji, dlatego często spada liczba graczy. Wystarczy dobrze prowadzić serwer.

Opublikowano

Nie masz racji, przeważnie jest to wina Administracji, dlatego często spada liczba graczy. Wystarczy dobrze prowadzić serwer.

Albo durne myślenie niektórych osób - a wbije na serwer jak będzie więcej graczy, no i tak liczba graczy się nie zwiększa tylko spada ciągle.

Opublikowano

Albo durne myślenie niektórych osób - a wbije na serwer jak będzie więcej graczy, no i tak liczba graczy się nie zwiększa tylko spada ciągle.

Zazwycaj jest tak że ci co walczą o topke wbiją max albo wysokie lvle eq 0 i narzekają że słaby serwer. Że nuda... A potem inni patrzą że topka odchodzi więc oni tez. I tak to właśnie bywa

Opublikowano

to kiedy start ?? >:>

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Zawitam na becie :) mam nadzieje, że nie będzie tak jak z exalionem :)

Zapraszam do oglądania :)

Tutaj nie ma ArCwelka więc zapewne będzie inaczej ( prorokiem ne jestem )

Planujecie jakiś idol przed startem ?

/ usuńcie ten s**t że da się zapraszać do gildii ludzi z każdego królestwa. ..

giphy.gif

Opublikowano

Tutaj nie ma ArCwelka więc zapewne będzie inaczej ( prorokiem ne jestem )

Planujecie jakiś idol przed startem ?

/ usuńcie ten s**t że da się zapraszać do gildii ludzi z każdego królestwa. ..

Nie ma innej osoby, ale to już nie będę wspominał.

Idol możliwe, w trakcie Bety pojawi się już Temat w dziale Publikacje Serwerów, a tam dodamy Kalendarz Eventów.

Co do tego zapraszania dodamy ponownie ankietę, bo opcję tą wyłączyć to chwilka.

Przy okazji dużo osób pyta czy będzie client zmieniony pod względem graficznym, kilka zdjęć :

KLhYfXJ.pngPanel Logowania

rGNh9zH.pngTworzenie Postaci

4C0lGIb.pngWybór Królestwa

2lWQ2Nt.pngWybór Postaci.

Opublikowano

Jedna z najlepszych grafik jakie widziałem, bynajmniej dla mnie.

Jak zdążę to wbije przed wyjazdem i pogram trochę.

Polecam wszystkim!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Mam nadzieje nie będzie, że np za 11 zł sms masz 100 sm, a za 10 zł przelew masz 200 sm, wiadomo mniej ale bez przesady dla tych co nie mają konta bankowego.

Opublikowano

Mam nadzieje nie będzie, że np za 11 zł sms masz 100 sm, a za 10 zł przelew masz 200 sm, wiadomo mniej ale bez przesady dla tych co nie mają konta bankowego.

Oto stawki dla danych wartości, które podałeś.

SMS : 11,07zł : 160 SM

Przelew / Paypal : 10zł : 200 SM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...