Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CradosMt2.pl - Odkryj Wspaniały Świat Magii !

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pyania :D

Z kąd pelki na start

z kad zaczarowania przedmiotu

z kad dodania

Pisze się skąd ^^

1. Dostajesz na start 20 sztuk + są bardzo tanie u NPC.

2. Z moobków dropią / metków / bossów - tych mini bossów w m1 również / Misje przede wszystkim / beczki w m1 / m2.

3. To samo co wyżej

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mHM a jak jest z Petami?

Po zakupie w Is są na stałe czy na czas??

Np na tydzien - miesiac ? :)

Pety są na zawsze, możesz wybrać 1 z kilkunastu na 30 poziomie oraz zakupić dowolnego z IS'a.

Do wyboru na 30 poziomie masz 3 pety.

Opublikowano

Polecacie serwer? :D

Sam oceń, przeczytaj prezentację, zajrzyj na forum i oceń obiektywnie, bo sugerując się komentarzami bez poparcia czy też dowodów nie ocenisz obiektywnie serwera.

Niebawem już ruszy Beta serwera będziesz mógł wszystko sam ocenić bezpośrednio na serwerze.

Opublikowano

Ładna prezentacja, ciekawie się zapowiada.. Ale jak dla mnie to wszystkiego za dużo. ;p

Może zagram, zobaczę. ;) 

Skąd bronie 75? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Ładna prezentacja, ciekawie się zapowiada.. Ale jak dla mnie to wszystkiego za dużo. ;p

Może zagram, zobaczę. ;)

Skąd bronie 75? 

F**k Logic troszkę. Są autorskie nowości to źle, nie ma ich również źle bo komentarze : " RZAL KOLEJNY HARD, 0 NOFOŚCI "

Bronie 75 - Umarły Rozpruwacz, Niebieska Śmierć.

Opublikowano

Bardzo mi to przypadło do gustu, zadziwiająco jak na serwer medium ! I te bronie przerabiane z fms :) Bardzo fajne ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Bardzo mi to przypadło do gustu, zadziwiająco jak na serwer medium ! I te bronie przerabiane z fms :) Bardzo fajne ;)

To nic tylko zapraszać znajomych na serwer oraz promować go.

Fajnie że się spodobał serwer i liczymy że zagrasz ^^

Opublikowano

Przejrzałem i przeczytałem prezentację po 4 razy. Bardzo przypadło mi do gustu to, że jest dużo nowości - to gwarantuje że nie będzie nudy na serwerze gdy osiągnie się już maksymalny level. Do serwera nie mam zastrzeżeń. Wiem, że będzie stał bardzo długo.

Kojarzę Sh4ke z innych gier i wiem, że jest odpowiedzialnym człowiekiem a zarazem pomocnym.

Dobre projekty Przemka, to też się strasznie ceni. 
Polecam w 100% ze względu na Administracje serwera. Duże Pozdrowienia!

2e30al1.jpg

Opublikowano

zwiekszyc czas respu wiedzmy tej z av1 do 6h, dodac ciekawszy drop i zwiekszyc hp tak aby nie dalo sie solowac.

Takie propozycje na forum dawaj, ale oczywiście weźmiemy to pod uwagę, póki co wróżka ma HP oraz regeneracje z PL'a.

Opublikowano

Czy start bety 18.07 jest pewny, czy przewidywane są jakieś opóźnienia? 

Wszystko zależy od Przemka czy się wyrobi, bo Włoch od zabezpieczeń wystawił Nas za 130 ojro.

Będziemy informować na naszym forum oraz na FB i oczywiście tutaj.

Opublikowano

F**k Logic troszkę. Są autorskie nowości to źle, nie ma ich również źle bo komentarze : " RZAL KOLEJNY HARD, 0 NOFOŚCI "

Bronie 75 - Umarły Rozpruwacz, Niebieska Śmierć.

Po krótkim namyślę.. Nie ma dobrych serverów, a ten wygląda na najlepszego. 

Tak więc zawitam, być może z gildią, czekam na otwartą bete. ;p 

2e6ftab.png

Opublikowano

f3UBkqO.png

Chcielibyśmy ogłosić że właśnie wystartowały Zamknięte Beta Testy.

Konta oraz Client dla osób, które dostały się znajduje się na naszym forum w specjalnym dziale dla Beta Testerów.

http://forum.cradosmt2.pl/

Wiele osób chciało jeszcze dostać się na tą fazę testowania, lecz rekrutacja była zamknięta. Nie martwcie się !

Od dzisiaj przez 24 godziny macie możliwość zgłoszenia podania w specjalnym dziale na naszym forum.

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/forum/31-rekrutacja-na-beta-testera/

Jeżeli ktoś zdecyduje się na udział w testach prosimy o wbicie na Team Speak'a w celu lepszej komunikacji z nami oraz szybszego testowania serwera.

ts.nazwa_serwera.pl

Życzymy miłego testowania oraz nie zapomnijcie o nagrodach dla najlepszych testerów !

Administracja CradosMT2

Opublikowano

A czy czasem już nie było zamkniętych beta testów, a teraz pora na otwarte? ;d

Nie nie było :) 

Sh4ke mogę cię prosić na ts3 ? Ja w sprawie bety / heyholetsgo 

Jasne, już schodzę.

Opublikowano

Nie nie było :)

Jasne, już schodzę.

Czyli co, bety testa otwarte będą gdzieś za tydzien, a start się opóźni czy otwarte zostaną wyeliminowane całkowicie?

Opublikowano

Czyli co, bety testa otwarte będą gdzieś za tydzien, a start się opóźni czy otwarte zostaną wyeliminowane całkowicie?

Raczej się nic nie przedłuży, zamknięte 3-4 dni tak samo otwarte a później już sam start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...