Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beliar.pl [Dedyk] [Easy]

Gość BeliarMt2

Beliar  

638 użytkowników zagłosowało

1. 1. O jakiej godzinie mamy startować zważając na problemy z clientem?

• 17:00
      338
    • 19:00
      73
    • 20:00
      96
    • 21:000
      131

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystartowała strona (taka jak nazwa serwera). Ale co to za NestiaMT2!?

P.S. Będzie możliwość handlu tymi SMami w grze? Jakieś zwoje z SM w IS będą?

Novum.png

Opublikowano

Najlepsze to sa zbroje, te ostatnie sety <3  dajcie download clienta

najbardziej pospolity set jak na większości i chyba już się przejadł ludziom a oni nadal go dają

Opublikowano

Wystartowała strona (taka jak nazwa serwera). Ale co to za NestiaMT2!?

P.S. Będzie możliwość handlu tymi SMami w grze? Jakieś zwoje z SM w IS będą?

Zmiana serwer na nazwe NestiaMT2.

Godzina 15;20 a  nadal nie ma Download'a.

zadna zmiana nestiamt2 to calkiem inny serwer lecz tego samego sponsora mamy ktory daje dla kazdego serwera te sama strone chyba ze serwer zarobi na siebie wtedy inna wiec moje logo z ich strony zaraz zniknie 

Opublikowano

Ok, już wyjaśnione ;).

qsHVsoT.png

Opublikowano

Serwer NestiaMT2 już istnieje i niedługo również zostanie otwarty. Wpiszcie zamiast beliar w adresie nazwę serwera ze strony.

Dziwnym przypadkiem macie taką samą stronę jak oni, z ich nazwą serwera, opisem strony oraz dopiskiem:

"Wszelkie prawa zastrzeżone, przez Nestiamt2.pl

Zakaz kopiowania elementów strony w tym treści i grafik oraz kodu źródłowego."

Coś tutaj nie gra ;).

mamy tego samego sponsora ktory daje kazdemu kogo sponsoruje akurat te strone i wypadlo na moja moje logo zaraz stamtad zniknie i oba serwery nie maja ze soba nic wspolnego

Opublikowano

mamy tego samego sponsora ktory daje kazdemu kogo sponsoruje akurat te strone i wypadlo na moja moje logo zaraz stamtad zniknie i oba serwery nie maja ze soba nic wspolnego

To wszystko wyjaśnia :). Szkoda tylko, że to Ty musisz nam to tłumaczyć a nie administracja tego serwera. Mogliby poświęcić temu tematowi trochę więcej zainteresowania.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Serwer wygląda fajnie, szkoda że te zbrojki (wszystkie epiki) takie chujowe, jakieś peleryny, odrosty, kolce-srolce i inne gówna niepasujące do Metina. Dla mnie najlepsze byłyby stalki i hwangi w różnych kolorach. Co z tego że z painta, przynajmniej kształtem pasują do klimatu Metina.

Opublikowano

Więc tak...Miałem problem z uploadem clienta aktualne jest to 35% i myślę o przełożeniu startu,ponieważ nie każdy zdąży pobrać.

Opublikowano

Poda ktoś link do pobrania Beliar.pl? :D

Czy jeszcze nie ma Klienta? :c  :(

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

PODA KTOŚ LINK DO POBRANIA CLIENTA? :(

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

Polecam serwer fajny i przyjemna amoswera

amoswera to ty jesteś lepiej naucz się pisać poprawnie  bo widać jak piszesz z bykami bo pisze się atmosfera dzieciaku

Opublikowano

ja nie polecam ze wzgledu na Mateusza aka Flourine, na ktorego serwerach gra 200 osob, a do tego ten osobnik jest zlodziejem i kretaczem.

Pozdrawiam :)

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Poda ktoś link do pobrania Beliar.pl? :D

Czy jeszcze nie ma Klienta? :c  :(

NIE MA.

Nie przekładaj startu... są wakacje... każdy sobie zdąży pobrać

KAZDY ZDAZY POBRAC , START ZA GODZINE A CLIENTA 40% WGRANE BRAWO.

PODA KTOŚ LINK DO POBRANIA CLIENTA? :(

NIE MA.

Ludzie uspokojcie sie sa juz wakacje , jak da start o 20/21 , kazdy zdazy pobrac bez problemu a Wam korona z głowy nie spadnie jak wyjdziecie na dwór >.<

A jak nie polecacie ze wzgledu na kogos , to napiszcie i elo , nie mam zamiru sluchac tych zalosnych hejtuf polaczkuf ceeebulaczkuf.

Moze tym razem bedzie inaczej , ja na to liczę.

Opublikowano

16;00 a clienta nie ma. dno totalne no ale tak to jest jak flourine prowadzi

No dno , a siedzisz w tym temacie i czekasz na start. Gratuluje.

Opublikowano

wiecie że jak dadzą clienta na ostatnią minute to jak wszyscy będą pobierać w tym samym czasie to to będzie się ściągać od ch........   czasu

Opublikowano

Czytałeś co pisze na górze?? bo chyba nie -.-

TA jest głosowanie o której ma być start serwera i ludzie głosuja na 17;00 większosc

No dno , a siedzisz w tym temacie i czekasz na start. Gratuluje.

Sam mi na pytanie odpowiedziałeś W TYM TEMACIE więc gratuluje pajacu :D

Opublikowano

Sciagniete pliki z innego serwera . Flourinek, na którym pare razy sie przejechalem. Chodzi tylko o PLN . Nie polecam . 

@Nawet nie chcialo mi sie pisac polskich znakow . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...