Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beliar.pl [Dedyk] [Easy]

Gość BeliarMt2

Beliar  

638 użytkowników zagłosowało

1. 1. O jakiej godzinie mamy startować zważając na problemy z clientem?

• 17:00
      338
    • 19:00
      73
    • 20:00
      96
    • 21:000
      131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosty i dobry easy - W końcu  :)

Nie podobają mi się tylko ostatnie zbroje :( Czytam opinie i ekipa Wam się nie podoba, jakieś uzasadnienia, bo nie w temacie : )

O której będzie downlad klienta ( o ile już nie ma :D)

• Odpowiedzi 473
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie lepiej start serwa zrobić o 19-21? :)

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

Polecam serwer fajny i przyjemna amoswera

A skąd możesz to wiedzieć skoro nawet nie wystartował jeszcze?

wiecie że jak dadzą clienta na ostatnią minute to jak wszyscy będą pobierać w tym samym czasie to to będzie się ściągać od ch........   czasu

Jakby dali na swój hosting to by tak było... oni wrzucają na mega, więc będzie pobierało normalnie :)

Jakie są problemy z klientem? Chodzi o upload czy coś z plikami nie gra? Jeśli pliki to ile zajmie naprawa?

Novum.png

Opublikowano

xxx Pobieramy panowie.

I PANIE. Sprawa trafia na policję, dziękuję bardzo.

@@@ trudno expić archerem/healerem? 

///// gdzie dropnę stal i bronie 75?

Opublikowano

Polecam serwer, bardzo dobrze dopracowany i jestem przekonany, że się nie zawiedziecie, pozostało tylko pobierać klienta i gramy!! :)

Konkurencja jest wygryziona bez względu na ich reklame, bo liczy się jakość.

Moge Wam również osobiście obiecać, że się  nie zawiedziecie na administracji bo wiem, że Mateusz zmienił swoje podejście do pewnych spraw oraz dorósł, więc możecie spokojnie grać.

Polecam!! :)

Peta bedzie można zdobyć w grze jakoś? Lub wierzchowca takiego dość dobrego do expa? I czy poprawiliscie exp na 90+ na tych plikach, bo cięzko bylo :x

Opublikowano

Polecam serwer, bardzo dobrze dopracowany i jestem przekonany, że się nie zawiedziecie, pozostało tylko pobierać klienta i gramy!! :)

Moge Wam również osobiście obiecać, że się  nie zawiedziecie na administracji bo wiem, że Mateusz zmienił swoje podejście do pewnych spraw oraz dorósł, więc możecie spokojnie grać.

Peta bedzie można zdobyć w grze jakoś? Lub wierzchowca takiego dość dobrego do expa? I czy poprawiliscie exp na 90+ na tych plikach, bo cięzko bylo :x

Można.Symbole zwierzaka tak jak na odsłonie Deila.PL jednak teraz jest dodany czas 20dni od 1 użycia. Exp według mnie powinien być ok.Jeśli jednak będzie narzekanie ze strony przyszłych graczy to zwiększę.

Opublikowano

Czy to lizidupstwo, czy może propozycja do bycia w team, lub jakiegoś VIP'a czy cuś? Coś mi tu śmierdzi, bo pamiętam Cię z Aline i to co tam się działo. Czyli bycie admem TS co dawało Ci i twojej gildii nietykalność (chodzi o bany) mimo licznych mocnych dowodów :)

Anyway, mam nadzieję, że to się zmieni ^^

@@@ żeby żaden mod się nie przyczepił to:

Czy ktoś odpisze gdzie dropnę broń na 75?

Opublikowano

Czy to lizidupstwo, czy może propozycja do bycia w team, lub jakiegoś VIP'a czy cuś? Coś mi tu śmierdzi, bo pamiętam Cię z Aline i to co tam się działo. Czyli bycie admem TS co dawało Ci i twojej gildii nietykalność (chodzi o bany) mimo licznych mocnych dowodów :)

Anyway, mam nadzieję, że to się zmieni ^^

@@@ żeby żaden mod się nie przyczepił to:

Czy ktoś odpisze gdzie dropnę broń na 75?

Team się nigdy nie zmieni jeśli o to chodzi i nie będzie nietykalności.

Client: https://mega.co.nz/#!1Q0UFQrK!Uf0rTRC807HCR59VNFuEGBqq86mx4ue2xWsWlSqD7vE

Skan: http://www.mpcforum.pl/s/a8120f8

Start 19:30-20:00.Przyczyną jest błąd,który wkradł się w cliencie to po 1 a po 2 nie wszyscy zdążyli pobrać clienta więc damy im szansę.

Konto które będzie założone jako 500 dostanie na start troszkę SM.

Opublikowano

Czy od 160 do 165 da się expić normalnie bez problemów przez itemy typu szkata expa, butelka expa, itd? bo to jest totalnei zku****ne.. :)

Opublikowano

Jest jakiś inny hosting clienta bo z mega nie moge pobrac??

Google chrome użyj.Upne jeszcze na jakiś host polecicie coś?

Opublikowano

normalnie wchodze na strone daje download czekam pisze caly czas starting.... i nic nie idzie od 10 min :) ma ktoś inny hosting?

Opublikowano

multiupload 

Na multiupload mam jakieś ilvid.

Na zippy 205 mb dla nie zarejestrowanych

Opublikowano

Adminie kochany nie zapomnij zmienić hasła, bo wrzuciłeś klienta z zapisanymi kontami m.in. login admin ;)

Pełna profeska widzę...

P.S. Nie dostałem odpowiedzi więc pytam jeszcze raz - bonusy tylko max wchodzą?

Novum.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...