Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Szachowe MPC

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ileż to moze trwać proste rozegranie meczu 5-10min? Miało być do 9 lipca...A tu kolejne 24h. Może do końca roku uwiniemy się z konkursem.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Ileż to moze trwać proste rozegranie meczu 5-10min? Miało być do 9 lipca...A tu kolejne 24h. Może do końca roku uwiniemy się z konkursem.

5-10 min? Chyba amatorska partia. Uwierz mi, większość tak grą, myśląc, że im szybciej wykonają ruch, to wygrają.

Rozegrano 30-40% pojedynków? Na prawdę tylko tyle?

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Mój przeciwnik napisał mi na gg, że dostał bana na forum  o.O

Także... WYGRAŁEM  :D  ale mi to ładnie poszło  B)

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Runda II - Eliminacje nr.2:

Na rozegranie gier macie 5 dni.

Wszystkie PW z SS oraz informacjami o rozegranych/nie rozegranych meczach mają trafić na moją skrzynkę do dnia 15.07.2014 do godz. 23:59.

Po Eliminacjach nr.2 odbędą się Ćwierćfinały i będzie granie do 2 wygranych.

Ci, którzy nie przesłali mi SS z wiarygodnością o walkowerze nie są brani pod uwagę.

Gdybym o kimś zapomniał/nie dopisał to proszę o jak najszybszą informację.

Powodzenia.

Opublikowano

Runda II - Eliminacje nr.2:

1.@Sajjuk vs @1361622928-U485574.pnggary2345

2.@KimAhYoung vs @9Jarek9

3.@1361622928-U485574.pngZgredek367 vs @1373230489-U611928.pngPhaiz

4.@Skaciu vs @Remover

5.@morness vs @Things

6.@Raen vs @1361622928-U485574.pngTheBlackJJoker

7.@Patrykos17 vs @SZinkaPL

8.@S0NikX vs @KichaMCPL

9.@Rockets vs @1361622928-U485574.pngwojmistrz

10.@Missbułgaria vs @Dziobak_2

11.@1361622928-U485574.pngFtorkowski vs @GalaxyyKing

12.@teso vs @alelagi

13.@DanioToJa vs @NukkuS

14.@marcinm80 vs @ᴅᴧᴙᴡᴏᴙ

15.@Naven123 vs @VRUMaster

16.@Zaperr44 vs @bilon22

17.@SrNegro vs @KosciuszkoBest

18.@Ukinar - szczęśliwie przechodzisz do następnego etapu :)

Na rozegranie gier macie 5 dni.

Wszystkie PW z SS oraz informacjami o rozegranych/nie rozegranych meczach mają trafić na moją skrzynkę do dnia 15.07.2014 do godz. 23:59.

Po Eliminacjach nr.2 odbędą się Ćwierćfinały i będzie granie do 2 wygranych.

Ci, którzy nie przesłali mi SS z wiarygodnością o walkowerze nie są brani pod uwagę.

Gdybym o kimś zapomniał/nie dopisał to proszę o jak najszybszą informację.

Powodzenia.

wszystko okej, ale kolegi juz 6 dni nie ma na forum :p

2896214050366461049127.png

Opublikowano

wszystko okej, ale kolegi juz 6 dni nie ma na forum :P

2896214050366461049127.png

Na rozegranie macie 5 dni, jeśli nie odpowie na twoje PW lub nie dojdziecie do porozumienia to zgłoś się do mnie na PW.

Opublikowano

JA TO MAM FARTA W ŻYCIU. XDDDDDDDDDDDDDDDDD <3

Jak w którejś parze nie będzie osoby(aktywnej) możesz zostać dobrany do tej pary <3.

Myślę że będzie bardziej fer.

@Zagrajmarek

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@Zagrajmarek a nie sądzisz, że to trochę nie fair, że ktoś nie ma pary, więc przechodzi? Powinieneś inny sposób znaleźć, bo to na prawdę trochę nie na miejscu, dlaczego np. ja mogę odpaść, mam 50/50 szans, a on bez niczego od tak przechodzi i ma większe szanse na nagrody.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Płaczecie... Jak chcesz wygrać, to musisz wygrać z najlepszymi, logiczne? Ma szczęście to przechodzi dalej, ale jak ktoś już np. 2 raz tak ma, to w trzeciej partii już szczęście go opuści. Dobrze jest, nie ma co kombinować.

26580661356929583315.png

Opublikowano

@Zagrajmarek a nie sądzisz, że to trochę nie fair, że ktoś nie ma pary, więc przechodzi? Powinieneś inny sposób znaleźć, bo to na prawdę trochę nie na miejscu, dlaczego np. ja mogę odpaść, mam 50/50 szans, a on bez niczego od tak przechodzi i ma większe szanse na nagrody.

Znajdź więc inny sposób.

Opublikowano

JA TO MAM FARTA W ŻYCIU. XDDDDDDDDDDDDDDDDD <3

Już masz parę  :D

Jak w którejś parze nie będzie osoby(aktywnej) możesz zostać dobrany do tej pary <3.

Myślę że będzie bardziej fer.

@Zagrajmarek

Jeśli będzie taka sytuacja to tak zrobimy, dzięki :)

Gdyby była nieparzysta liczba osób na początku to też jeden by nie grał, na szczęście była parzysta.

Zostałeś wylosowany tam na xxx miejscu a Ukinar na ostatnim miejscu więc ma szczęście i przeszedłby dalej, no ale zapomniałem

o jednym graczu .....  :D

Opublikowano

Spokojnie nawet jak dojdzie dalej to w końcu trafi na mnie. A ja na pewno z nim zagram :*

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Spokojnie nawet jak dojdzie dalej to w końcu trafi na mnie. A ja na pewno z nim zagram :*

ty trafisz na @alelagi i po tobie :)

Opublikowano

Znajdź więc inny sposób.

Ogółem ten konkurs już był niewypałem na początku, bo organizatorowi brakowało organizacji.

Gdyby była określona liczba miejsc (jak to jest w turniejach) i rozpis graficzny to żadnego problemu by nie było, a teraz ktoś przechodzi dalej "bo mu przeciwnika nie znalazło".

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ogółem ten konkurs już był niewypałem na początku, bo organizatorowi brakowało organizacji.

Gdyby była określona liczba miejsc (jak to jest w turniejach) i rozpis graficzny to żadnego problemu by nie było, a teraz ktoś przechodzi dalej "bo mu przeciwnika nie znalazło".

Określona liczba miejsc jest dobrym pomysłem ale to nadal nie gwarantuje ze kazdy zagra.

Na takie konkursy powinni byc przyjmowani ludzie z mpc co mają z 1000 postów i sa czynne na forum wtedy by to sie rozegrało szybko i sprawniej  ;)

Opublikowano

Nie chce mi się czytać bd w te wakacje next część? Może tu coś wygram bo nawet makro region skasowali imbecyle z PZSZACHu -.-"

Moge za jakiegoś nieaktynwego wejść jakiś chętny do gry to na pw tak o dla beki najlepiej na chess.com albo kurnik

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

Od początku, ale chyba ten pierwszy organizowany przez inną osobę.

Od początku turnieju był tylko jeden problem, który został wyjaśniony.

Rozpis był i w drugiej kategorii też jest, po co dodawać jakąś grafikę - lol?

682561405372102974005.png

Pokaż mi komu przeciwnika nie znalazło bo ja nie widzę.

Było do pary, losowanie odbyło się bez problemów.

To, że ludzie nie mają czasu/wyjeżdżają na wakacje/mają swoje prywatne sprawy to już nie moja rzecz.

Nie chciałem blokować użytkownikom możliwości zagrania w takim turnieju ograniczoną liczbą miejsc, to nie miałoby sensu, chciałem

żeby każdy mógł sobie zagrać.

To, że ty nie zagrałeś i jeszcze chciałeś zagrać po 9 lipca(dostałem SS ;)) nie znaczy, że musisz 

pisać takie posty.

Określona liczba miejsc jest dobrym pomysłem ale to nadal nie gwarantuje ze kazdy zagra.

Na takie konkursy powinni byc przyjmowani ludzie z mpc co mają z 1000 postów i sa czynne na forum wtedy by to sie rozegrało szybko i sprawniej  ;)

Nie da się wszystkiego zorganizować tak jakby każdy chciał, nie jest to takie łatwe jak się wydaje.

Tak jak pisałem wyżej - nie chcę nikomu blokować dostępu do wzięcia udziału w konkursie.

Tu nawet nie chodzi o tą wygraną, ale żeby sobie wspólnie pograć i coś ogarnąć ;)

Nie chce mi się czytać bd w te wakacje next część? Może tu coś wygram bo nawet makro region skasowali imbecyle z PZSZACHu -.-"

Moge za jakiegoś nieaktynwego wejść jakiś chętny do gry to na pw tak o dla beki najlepiej na chess.com albo kurnik

Nie będzie w te wakacje.

Opublikowano

Od początku, ale chyba ten pierwszy organizowany przez inną osobę.

682561405372102974005.png

Pokaż mi komu przeciwnika nie znalazło bo ja nie widzę.

Było do pary, losowanie odbyło się bez problemów.

To, że ludzie nie mają czasu/wyjeżdżają na wakacje/mają swoje prywatne sprawy to już nie moja rzecz.

Nie chciałem blokować użytkownikom możliwości zagrania w takim turnieju ograniczoną liczbą miejsc, to nie miałoby sensu, chciałem

żeby każdy mógł sobie zagrać.

To, że ty nie zagrałeś i jeszcze chciałeś zagrać po 9 lipca(dostałem SS ;)) nie znaczy, że musisz 

pisać takie posty.

Ale ja z nikim nie grałem i nikomu zwycięstwa nie oddałem, nie wiem o co Ci chodzi.

A o osobie bez pary napisałem w ramach sprostowania, bo ktoś tam pisał o tym.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

12 pojedynków rozegranych na dziesięć. Myślałem, że będzie gorzej. Zostało 12 osób, podasz rozkład podwójnych pojedynków jutro? Mecze trzeba grać w tych samych dniach czy można zrobić sobie przerwę? 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

12 pojedynków rozegranych na dziesięć. Myślałem, że będzie gorzej. Zostało 12 osób, podasz rozkład podwójnych pojedynków jutro? Mecze trzeba grać w tych samych dniach czy można zrobić sobie przerwę? 

Można zrobić przerwę.

Czekam na informację o przegranych/wygranych/walkowerach do godziny 10:00 rano, po tym czasie następna runda.

Opublikowano

Można zrobić przerwę.

Czekam na informację o przegranych/wygranych/walkowerach do godziny 10:00 rano, po tym czasie następna runda.

Ile czasu będzie w kolnej turze? Myślę, że 5 dni wystarczy 

1394047278-U990178.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...