Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Szachowe MPC

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak pewnie połowy pojedynków nie rozegrają...

Nie wiadomo.

Następna rozpiska może być później(nawet pod wieczór) bo jest problem z jednym z meczów i musimy rozstrzygnąć.

Cierpliwości :)

Opublikowano

Runda III - Ćwierćfinały:

1.@Sajjuk vs @9Jarek9 -> @9Jarek9

2.@Phaiz vs @Remover -> @Phaiz

3.@Things vs @1361622928-U485574.pngTheBlackJJoker -> @Things i @1361622928-U485574.pngTheBlackJJoker

4.@Patrykos17 vs @S0NikX -> @S0NikX

5.@1361622928-U485574.pngwojmistrz vs @Dziobak_2 -> @1361622928-U485574.pngwojmistrz

6.@1361622928-U485574.pngFtorkowski vs @alelagi -> @alelagi

7.@NukkuS vs @marcinm80 -> @NukkuS

8.@Naven123 vs @bilon22 -> @Naven123 i @bilon22

9.@SrNegro vs @LastPhoenix450 -> @LastPhoenix450

10.@ECLC -> @ECLC

Gramy do dwóch wygranych!

Mecze gramy do 21.07.2014 do godziny 23:59 a wyniki zbieram do godziny 10:00 następnego dnia.

Btw. Jedna osoba przechodzi szczęśliwie. No cóż, nie da się nic zrobić.

Opublikowano

Czy problemy z MPC będą uwzględnione jeśli chodzi o termin rozegrania partii? I wczoraj, i przedwczoraj cały wieczór bezskutecznie próbowałem wejść na MPC...

Opublikowano

Czy problemy z MPC będą uwzględnione jeśli chodzi o termin rozegrania partii? I wczoraj, i przedwczoraj cały wieczór bezskutecznie próbowałem wejść na MPC...

Jeśli takowe występują to oczywiście.

Z tego co wiem to nie tylko ty masz problem z forum. Zgłoś się do Miszczu lub techse by jak najszybciej

rozwiązać ten problem.

Opublikowano

Na pewno o problemach wiedzą wszyscy, więc poganianie nie pomoże :) Mam nadzieję, że partie uda się rozegrać, lecz sygnalizuję możliwy problem.

Opublikowano

Mój przeciwnik nie wchodzi wieczorami na PC. A ja jestem tylko wieczorami w dzień pracuje. Albo mnie gościu unika albo ch*j wie. Wczoraj czekałem 4 godziny , przed wczoraj 4 godziny. Dzisiaj nie mam czasu żeby czekać idę na melanż. Wymieńcie mi przeciwnika na jakiegoś ogarniętego który po dobranocce może skorzystać na 10min z komputera aby zagrać ze mną w szachy.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Mój przeciwnik nie wchodzi wieczorami na PC. A ja jestem tylko wieczorami w dzień pracuje. Albo mnie gościu unika albo ch*j wie. Wczoraj czekałem 4 godziny , przed wczoraj 4 godziny. Dzisiaj nie mam czasu żeby czekać idę na melanż. Wymieńcie mi przeciwnika na jakiegoś ogarniętego który po dobranocce może skorzystać na 10min z komputera aby zagrać ze mną w szachy.

Spokojnie, no widzisz - zagrał :)

Opublikowano

Runda IV - Ćwierćfinały II:

Na rozegranie gier macie niecałe 3 dni - od 22.07.2014 do 24.07.2014 (23:59).

Wyniki zbieram do piątku do godziny 10:00.

Jeśli któraś z gier nie dojdzie do skutku mimo zainteresowania obu osób, gra zostaje uznana za nie ważną czyli przegraną obu rywali.

Razem z SS każdy z uczestników zobowiązany jest do wysłania mi linka z przebiegiem gry(po rozegraniu gry się wyświetla).

Jeśli takiego linka nie będzie to gra zostaje uznana za nieważną.

Gramy do dwóch wygranych.

Powodzenia!

Opublikowano

A Jak to będzie wyglądało potem? Bo zostanie 3... 

Po tej rundzie zostaje 6 osób, po następnej 3, które grają o podium a pozostałe 3, które odpadną grają o 4 miejsce.

każdy z każdym.

//Wstępnie - ktoś może nie grać.

Opublikowano

Rozumiem, że do tej pory odbyły się tylko dwie partie? ;-;

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...