Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Szachowe MPC

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 2 dni bez odpowiedzi, chociaż mój przeciwnik odczytał wiadomość - ale wątpię, aby po dotarciu do 4 rundy ktoś olewał turniej.. dziwna sytuacja

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego on nie dostał warna ? żadnym sposobem nie nawiązał niczego do tematu, 5% dla niego proszę ;)

Dobra, trzymaj Ty xD

Życze wygranej

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Od 2 dni bez odpowiedzi, chociaż mój przeciwnik odczytał wiadomość - ale wątpię, aby po dotarciu do 4 rundy ktoś olewał turniej.. dziwna sytuacja

Dodaj mnie do Waszego PW.

@S0NikX też mnie dodaj jak możesz.

Opublikowano

Piątek godzina 10:07 :D

Co teraz? :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Runda V - Półfinały:

1.@Phaiz vs @S0NikX

3.@LastPhoenix450 vs @bilon22 -> @LastPhoenix450

Na rozegranie gier macie niecałe 4 dni - od 25.07.2014 do 28.07.2014 (23:59).
Wyniki zbieram do poniedziałku do wtorku 10:00.
Jeśli któraś z gier nie dojdzie do skutku mimo zainteresowania obu osób, gra zostaje uznana za nie ważną czyli przegraną obu rywali.
Razem z SS każdy z uczestników zobowiązany jest do wysłania mi linka z przebiegiem gry(po rozegraniu gry się wyświetla).
Jeśli takiego linka nie będzie to gra zostaje uznana za nieważną.

Gramy do dwóch wygranych.
Powodzenia!
Opublikowano

Kolejna rozpiska pojawi się koło/po godzinie 24 więc macie trochę czasu żeby przygotować się do ostatecznych rozgrywek :)

Rozpiska będzie w tym poście(edytuję go).

Opublikowano

Rozumiem, że czekamy na rozstrzygnięcie w grze Phaiz-Sonikx. Czy dobrze mi się wydaje, że na pewno będę grał z LastPhoenixem? Czy w takim razie mogę zacząć się z nim umawiać?

Opublikowano

Rozumiem, że czekamy na rozstrzygnięcie w grze Phaiz-Sonikx. Czy dobrze mi się wydaje, że na pewno będę grał z LastPhoenixem? Czy w takim razie mogę zacząć się z nim umawiać?

Nie, ja zrezygnowałem bo jestem kur*wą na plakietki i golda już mam a na pierwsze bym pewnie nie wszedł więc zostaje na trzecim miejscu.

Opublikowano

Last phoenix zostaje na trzecim miejscu - zrezygnował.

Tak, czekamy na rozstrzygnięcie tej gry maksymalnie do godziny 23:59.

Opublikowano
Runda VI - Finały:

1.@alelagi vs @Phaiz - gra o pierwsze i drugie miejsce

2.@LastPhoenix450 - rezygnacja, trzecie miejsce

Runda VII - Gra o czwarte miejsce:

Na rozegranie gier macie 3 dni - od 30.07.2014 do 01.08.2014 (23:59).

Wyniki zbieram do poniedziałku do soboty 10:00.

Istnieje możliwość przedłużenia terminu z racji tego, że to finały.

Razem z SS każdy z uczestników zobowiązany jest do wysłania mi linka z przebiegiem gry(po rozegraniu gry się wyświetla).

Jeśli takiego linka nie będzie to gra zostaje uznana za nieważną.

Gramy do dwóch wygranych.

Życzę powodzenia!

Opublikowano

Poddaję grę, bo i tak nic nie mogę wygrać xD

Przyszedłem tutaj tylko dla PSC ;-;

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Poddaję grę, bo i tak nic nie mogę wygrać xD

Przyszedłem tutaj tylko dla PSC ;-;

A więc o czwarte miejsce gra Sonik z wojmistrzem.

Powodzenia!

Opublikowano

Niech wygra najlepszy z najlepszymi cheatami!

Powodzenia uczestnikom : )

Dobrze powiedziane. Ale tego i tak nie wytłumaczysz organizatorom a da radę temu zapobiec.

Ja mogę, tak samo z LastPhoenixem również bym mógł zagrać, z ciekawości i dla sportu :)

Ja mogę spróbować zagrać dla sportu :P

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Dobrze powiedziane. Ale tego i tak nie wytłumaczysz organizatorom a da radę temu zapobiec.

Ja mogę spróbować zagrać dla sportu :P

Taki sprytny jesteś to się podziel sposobem na przesiewanie botów od szachistów.

Jak chcesz zagrać to chętnie na pmke zapraszam :)

Opublikowano

Z całym szacunkiem, widać, że się nie znasz na szachach... :)

Szachy to nie to, co gra przeglądarkowa, komputerowa, gdzie jakiś bot będzie wykonywał za Ciebie ruchy myszką. To kwestia nie tylko liczenia milionów operacji na sekundę, ale też sztuka planowania, przewidywania, strategii, czego komputer jest bardzo ciężko nauczyć. Obecnie na świecie istnieje kilka programów, które są w stanie rywalizować z człowiekiem, i są one efektem wieloletniej pracy jednych z najlepszych programistów na świecie.

Na szczęście, gra takimi programami jest dość łatwo wykrywalna, dlatego też na popularniejszych, poważniejszych stronach szachowych oszuści są banowani ze 100% pewnością.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...