Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reputacja

Mateq

System reputacji (plusy/minusy przyznawane w profilu z wymogiem dodania komentarza za co dajemy reputa, ograniczenie czasowe na dawanie reputów temu samemu użytkownikowi, aby wyeliminować ciągłe reputowanie przez tego samego usera) zamiast systemu lajkó  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Placzecie, że dzieciaczki będą dawać minusy z czystej złośliwosci, a teraz pompujecie sobie e-penisy wymieniajac się lajkami za lajki. Jaki to ma aktualnie sens? Bo co z tego, że ktoś ma tysiąc lajkow, skoro gowno sobą reprezentuje.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Admin Cienia
Opublikowano

Tak.

Zresetować te lajki, bo obecnie gówno znaczą. Codziennie widzę statusy typu "50 lajków za 50". Ktoś musiał pracować żeby je zdobyć a drugi będzie miał jeszcze więcej z wymian.

Najlepiej pozbyć się całkowicie systemu reputacji, ponieważ nie jest do niczego potrzebny. To jest forum dyskusyjne, tak więc powinno służyć głównie do wyminany informacji zwiazanych z tematyką poszczególnych działów, a nie do zdobywania “lajków“, gwiazdek w profilach itp.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jestem na nie.

Wg. mnie powinno nie być żadnych gwiazdek, pierdół, tylko przycisk "ten wpis mi pomógł"

i tyle. To ocenianie użytkowników i wymiana lajkami jest strasznie żałosna.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Nie byłem na forum, kiedy taki system panował, więc go doznać nie mogłem. Jednak widziałem i doskonale wiem jak działał.

Chciałbym, aby to powróciło. Miszczu zajmie się tym, żeby to było dopracowane i żeby nie było tak, że ktoś jest ciągle minusowany.

Teraz te lajki nic nie znaczą, bo codziennie w statusach "limit za limit".

Oczywiście, że za.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Najlepiej pozbyć się całkowicie systemu reputacji, ponieważ nie jest do niczego potrzebny. To jest forum dyskusyjne, tak więc powinno służyć głównie do wyminany informacji zwiazanych z tematyką poszczególnych działów, a nie do zdobywania “lajków“, gwiazdek w profilach itp.

Jesteśmy po to by się rozwijać.

ofc tak

Opublikowano

Trolle znowu będą zbierać minusy jak za dobrych starych lat ^^

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Można wprowadzić taki system, jednak z sensownymi ograniczeniami żeby znów nie było pretensji niektórych użytkowników, że są ciągle “minusowani“.

Jeśli będzie to solidnie zrobione, to jestem za.

Dokładnie.

Opublikowano

Na nie.

Raz : Użytkownik XYZ zbierał dawno temu minusy (bum reset do 0) teraz użytkownik XYZ zbiera lajki (Bum reset do 0) jak macie się tak z tym patyczkować najlepiej usuńcie ten cały system reputacji

Dwa: Dodatkowa praca dla GModów 

Trzy: Po coś to było usuwane a nie modernizowane (twoja obecna propozycja)

Jak dla was lajki są niczym to je usuńcie całkiem zamiast dawać jakieś minusy

Najlepiej dodajcie guziki fajny post głupi post średni post nudny post wesoły post itp itd jak juz chcecie tak rozwijac forum.

Piszecie też że wyeliminuję to "limit za limit" nadal będzie można dawać limit za limit. Nagrodą za pomoc w temacie jest guziczek "Najlepsza odpowiedź" a nie like.

Jebać.Nie.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Na nie.

Raz : Użytkownik XYZ zbierał dawno temu minusy (bum reset do 0) teraz użytkownik XYZ zbiera lajki (Bum reset do 0) jak macie się tak z tym patyczkować najlepiej usuńcie ten cały system reputacji

Dwa: Dodatkowa praca dla GModów

Trzy: Po coś to było usuwane a nie modernizowane (twoja obecna propozycja)

Jak dla was lajki są niczym to je usuńcie całkiem zamiast dawać jakieś minusy

Najlepiej dodajcie guziki fajny post głupi post średni post nudny post wesoły post itp itd jak juz chcecie tak rozwijac forum.

Piszecie też że wyeliminuję to "limit za limit" nadal będzie można dawać limit za limit. Nagrodą za pomoc w temacie jest guziczek "Najlepsza odpowiedź" a nie like.

Jebać.Nie.

1. Życie. Jak ktoś zarobił je uczciwie, to długo mu nie zajmie wbicie wysokiej reputacji. A przerzucenie lajków na reputację, jest bez sensu, bo to zupełnie inny system oceniania. Niestety, coś musi zostać usuniętę, żeby pojawiło się coś lepszego.

2. Dlaczego? Bo raz na jakiś czas zbanują gościa za multi do dawania reputów, czy za spamowanie minusami?

3. Było usunięte, bo został zmieniony silnik forum, a plugin nie był dalej rozwijany przez autora na kolejnych wersjach silnika.

Masz styl pisania napinacza z podstawówki.

Dodana ankieta.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Admin Cienia
Opublikowano

Jesteśmy po to by się rozwijać.

@TenStylOdLajka główny wpływ na rozwój forum mają działy, miejsca gdzie użytkownicy szukają interesujących ich informacji (większość po to się tu rejestruje), rozwój forum to nie jakieś “lajki“ ;)

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...