Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turima.PL - Start 14.06 godz. 20:00 ! [Dedyk] [Easy]

LiteGameTeam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 493
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Placz Placz i Placz .. a i tak beda grac ^ ^ 

@ Jezeli jest przerwa to dobry moment aby odpoczac od expa i wyjsc na dwor. :) 

@@ Robia przerwy bo naprawiaja ale ciezko to zrozumiec jezeli nie zrobiliby tej przerwy bylby i tak placz ze nic nie naprawiaja Ech.

Ehh Ehhh na dwór to se wyjdź o 22 godzinie i pośpiewaj ze zwierzętami w lesie. Oni przerwe robią od 19 do teraz a dalej bugi i lagi na żadnych sererach nie mam takich lagów jak tu na boo kompa mam zaje*istego na metka i laguje coś dziwnego nie ? 

Opublikowano

Administracja ma nie tylko problem z serwerem, ale także z forum i językiem polskim. Coś al'a gimbusy biorą się za tworzenie serwa. #NO_OFFENS, ale moje oczy krwawią :(

@Kamilex122 Gimb to nie wiek, lecz stan umysłu ^_^

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Ehh Ehhh na dwór to se wyjdź o 22 godzinie i pośpiewaj ze zwierzętami w lesie. Oni przerwe robią od 19 do teraz a dalej bugi i lagi na żadnych sererach nie mam takich lagów jak tu na boo kompa mam zaje*istego na metka i laguje coś dziwnego nie ? 

Ja mialem lagii ranem do godziny 13 wiekszosc gildii powie to samo. 

ehh ehhh i ehhh i co z tego ze 22 ? Dalem tylko przyklad a ze nie zrozumiales nie moj problem.

2. Nikt Cie nie zmusza tutaj grac.

@ExtazyLady w Administracji tylko Ptoros nie ma 18+ :)

image.png

Opublikowano

Co się dzieje? Nie jestem w temacie, a chciałem sobie pograć. Opłaca się w ogóle zaczynać czy tak średnio?? Kiedy będzie on?

Opublikowano

Jasny chuj, jakim cudem można robić na serwerze oficjalnym przerwę w godzinach szczytu na 3 godziny ?! .. 

To już was nie stać na zastępczego jakiegoś dedyka, gdzie wszystko byście sobie robili, poprawiali, bawili się i tak dalej, a potem resecik na głównym dedyku na 5 minutek, i wszystko wprowadzone.. Ludzie nie wkurwiali by się, oraz zaoszczędzilibyście sobie bydła, bo jak narazie to liczba spadła w chuj.

Liczę chociaż na odrobinę profesjonalizmu z waszej strony.

Pozdrawiam, Sith !

Opublikowano

Co to w ogóle ma być za serwer?
Po 1 dniu gry moge wam wszystko o tym serwerze napisać ..

- Na to zeby pojsc na dungeon trzeba poswiecic kilka H zeby dropnąć przepustki a co najlepsze to że nawet nie opłaca sie na nie chodzić :)

- Ciągłe lagi

- EQ nie do zrobienia , po x10 ulepszaczy a raz na 20 metinow dropi x1.

- Pełno bugów

- Administracja nawet nie daje rekompenasty za kilka H przerw

- Na ts 0 Info

- Na serwie powiewa wielką nudą

- Mimo tego że maja dobra reklame z godziny na godzine ilość graczy idzie w dół

- Moby na mapach 75 , 85 nie podchodzą pod konia

- Exp dla Archera / Healera / Daggera / BM będzie masakrą na mapach 75 - 85 bo nawet ja grając wp musze expic z kolega mentalem zeby ogarniac

- Serwer zupelnie inaczej prezentuja sie na kanale LOVISA na youtube niz w rzeczywistosci , w rzeczywistosci jest to najgorszy serwer jaki chyba byl w tym miesiacu

- Bossy na mapie 75 - 85 nie do zabicia , nawet w 4

- Exp 64 - 65...

Co do serwera NIE POLECAM , myślalem ze bedzie naprawde dobry serwer przez to ze Zodi jest w teamie ale niestety tak sie nie stało...

Serwer na kilka dni

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Nie chce reklamować , ale nie rozumiem was ludzie.

Serwery od litegame są do dupy pełno bugów chłopaki nie mają pojęcia co robią.. Narzekacie na stabilność serwera..To zapraszam na serwer xxx ( ta reklama i uj ) Od startu zero problemów ze stabilnością administracja jest super i można się z nimi dogadać,zawsze pomagają. Codziennie o 3:00 jest 30 sekundowy restart który poprawia ewentualne problemy i niedociągnięcia. A ta marna turima od startu była online z 10 minut nauczcie się ludzie że nie gra się na serwerach litegame ;/

///Nie reklamuj innych serwerów w tej prezentacji.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

1. Wprowadzona mapa ox , ślubna.

2. Mapa stworzona do wojny.

3. Poty dodane do handlarki

4. Dropienie ksiąg do dowodzenia.

5. Zwiększony exp.

6. Zakładanie Gildii.

7. Postawienie Nekrusa (npc) w odpowiednim mieście.  

8. Anty-exp . 

9. Strażnik wsi dodany do shinsoo.

pzvl.png

Opublikowano

1. Wprowadzona mapa ox , ślubna.

2. Mapa stworzona do wojny.

3. Poty dodane do handlarki

4. Dropienie ksiąg do dowodzenia.

5. Zwiększony exp.

6. Zakładanie Gildii.

7. Postawienie Nekrusa (npc) w odpowiednim mieście.  

8. Anty-exp . 

9. Strażnik wsi dodany do shinsoo.

Dodawajcie dodawajcie a serwer i tak sie wyłoży przez to ze nikt nie będzie dropił ulepszaczy na jedną rzecz 2 dni :)

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Ja nie wiem jak można wypuścić na rynek takie chujstwo i się pod nim podpisać, mnie by było wstyd. Exp masakra, nawet na dość niskich lvlach, drop beznadziejny, bossy nie do ubicia i to ma być easy? Dla niektórych easy to chyba max lvl 200-250 i tyle. Do tego mnóstwo mniejszych bugów. Była w ogóle jakaś beta tego serwa? Sprawdzaliście przed startem, czy nie ma bugów? Raczej nie, bo by ich tyle nie przeszło. Widać że serwer pod kasę, szybko wypuścić, utrzymać ile się da, a potem postawić kolejny, byle hajs się zgadzał.

Opublikowano

Ja nie wiem jak można wypuścić na rynek takie chujstwo i się pod nim podpisać, mnie by było wstyd. Exp masakra, nawet na dość niskich lvlach, drop beznadziejny, bossy nie do ubicia i to ma być easy? Dla niektórych easy to chyba max lvl 200-250 i tyle. Do tego mnóstwo mniejszych bugów. Była w ogóle jakaś beta tego serwa? Sprawdzaliście przed startem, czy nie ma bugów? Raczej nie, bo by ich tyle nie przeszło. Widać że serwer pod kasę, szybko wypuścić, utrzymać ile się da, a potem postawić kolejny, byle hajs się zgadzał.

Ta była beta 3 miesięczna <hahaha>

0bFkqdJ.png

Opublikowano

A tytuł najgorszego serwera w tym miesiącu wygrywa... Turima!!! Sorry chłopaki ale serwer jest tak gówniany że pieczarki na serwerowni zaczęły rosnąć. Niedopracowany, nieprzemyślany, jakie głupie cofki pokroju przejedz 5 razy przez ten sam most a potem wyląduj gdzieś koło niego.  Do tego za szybki exp w porównaniu do dropu ulepków, o dropie z metinów już nie wspominając. 3x Nie.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Juz sie cieszylam ze sobie zagram ale niestety nie mialam takiej przyjemności ze wzgledu na to ze wyskakuje mi dziwny komunikat gdy probuje sie zalogowac ;x serwer nie wiem czy fajny bo nie udalo mi sie go sprawdzić ;/ ale z opin które czytam to raczej nie jest zaciekawie .

wilowo.jpg

Opublikowano

Nie grałem na bardziej gównianym serwerze niż ten, ten serwer to nie EASY, wręcz przeciwnie - TO MĘCZARNIA! Grając tam czułem się jakbym robił to za karę (za co najmniej zamach stanu) Spróbuj przekroczyć poziom metina o kilka lvli i nie będziesz miał już ulepszaczy, zatrzymasz się w miejscu. Exp do 65lvla to patologia, expiąc dalej orientujesz się że nie wydropiłeś ulepszaczy jak miałeś lvl zbliżony do metina - rób nowe konto i wbijaj 65lvl od nowa, bo nikt ci tych ulepów nie sprzeda. Serwer jest kiczowaty, system ulepszania to też patologia, exp do 65lvla z masą innych ludzi na tej gównianej mapie orków (która ma takie tekstury że po 10 minutach zastanawiasz się nad popełnieniem honorowego samobójstwa) pozbawia cie chęci do życia. Grałem, stanowczo odradzam ten serwer.

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

Server jest świetny, już 0 bugów, administracja ciągle coś poprawia.

Ogólnie super ;-) 

Zapraszam

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Server Turima jest troszkę innym serverem od pozostałych i nie każdy standardowy gracz może dać sobie z nim rade.

U nas gra polega na odkrywaniu i podołaniu nowym zadaniom, większość z was chciała by mieć wszystko od razu i najlepiej zmienić server w ciągu tygodnia.

Turima jest Easy, nie oznacza to że w ciągu godziny będziecie posiadali 200lv.

Komentarze typu "Chujowy" , "Na miesiąc" , "Padnie" są od osób które posiadały zaledwie 20lv lub nawet nie weszły do gry.

Można też zauważyć waszą krytykę w innych prezentacjach serverów.

My jednak jako serverownia gwarantujemy wam sprawność servera oraz wytrwałość.

Pamiętajcie że w sprawach dotyczących servera liczy się nasz głos.

To my będziemy decydowali o losach servera, a nie osoby tzw. "Sezonowcami".

Zapraszamy serdecznie do gry !

Pozdrawiamy Turima/Litegame

pzvl.png

Opublikowano

Widocznie nie wiecie co znaczy "easy". Serwer jest ok, ale dopisek "easy" do niego nie pasuje pod żadnym względem, skoro spota nie mogę wziąć na mapie 75, tu tylko exp ma sura wp i to zapewne też niezbyt prosty. Bony też easy nie są, bo są różne wartości.

Tak jak pisałam, serwer jest dobry ale jest to Medium, a nie Easy. Mimo wszystko polecam, jeżeli ktoś ma trochę więcej czasu na granie. 

Btw. Gdzie ten Anty-exp, którego rzekomo dodaliście?

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Drop ulepszaczy to totalna porażka! serwer ma Dużo bugów mniejszych/większych. Jest niedopracowany, grafika odstrasza, nie przejezdne mosty, Lagi, lagi, lagi...

Osobiście pograłem chwile, 90 wbiłem. Znudziłem się, wyszedłem. 

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Server Turima jest troszkę innym serverem od pozostałych i nie każdy standardowy gracz może dać sobie z nim rade.

U nas gra polega na odkrywaniu i podołaniu nowym zadaniom, większość z was chciała by mieć wszystko od razu i najlepiej zmienić server w ciągu tygodnia.

Komentarze typu "Chujowy" , "Na miesiąc" , "Padnie" są od osób które posiadały zaledwie 20lv lub nawet nie weszły do gry.

Zobaczymy czy napiszecie to samo gdy zostanie 100 graczy ;)

81096437081965088413.png

Opublikowano

Takie samo zachowanie widziałem u administracji shi*a mt2 -.-.Serwer początkowo perełka 1000+ osób a teraz :? 100 online w godzinach szczytu w sobotę zjebane 1 decyzją 6/7 bon klasowy..Skończycie tak samo jak oni bo jesteście tak samo zadufani, nie umiecie rozpoznać, że to nie wy gracie na serwerze tylko ludzie. Produktu nigdy nie robi się pod swoje widzimisię tylko pod klienta, oczywiście można mieć własny zarys ale to klient będzie wiedział co dla niego lepsze :). Chcecie zarobić jak każdy serwer, ale takim zachowanie jak widzicie wasza grywalność na serwerze spadnie co będzie skutkowało zamknięciem serwera -smutne ale prawdziwe bo to jest arena polskich privów(Jak nie umiesz dostosować się do potrzeb konsumenta to po czasie odpadasz ;) ). Tak po za tym przedrostek "EASY" znaczy łatwe i zostawiam to do "Waszej" interpretacji. Bo nikt tutaj nie napisał, że powinien mieć 200 lvl w 2h, tylko exp nie powinien być żmudny, że się odechciewa grać bo weszli na serwer "EASY" a nie "MEDIUM/HARD".

Pozdrawiam Kumatych ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...