Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turima.PL - Start 14.06 godz. 20:00 ! [Dedyk] [Easy]

LiteGameTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie ten serwer jest do offu na tydzien czasu.

Już spinajcie dupe hejterki.

Jest masa błędów , bugów i problemów ktorze trzeba naprawic.

m.in

- zjebany koń - DZIAŁA POPRAWNIE

- totalne 0 ogaru dmg mobów - W M2 JEST SPORY, TAK TO JEST BARDZO MAŁY WRĘCZ

- nie ogarnięte ceny  MAM PO 700KK+

- mental napierdala tyle że to jest patologiczna sprawa - TAK TYLKO DAGEREM LECI NA 2 SKILE

- do tego dochodzi np to że moby na mapie 75 nie podchodzą pod konia i jeżeli nie grasz wp / ew mentalem o ile dobrze mysle nie masz co liczyc zeby ustać spota( chyba ze nakurwiasz na wh / nh / wariorze ) - ninja jakoś sobie poradziłem bez wh i innego syfu

Serwer był u lovisy zapowiadany z 2-3 miesiące i było tyle czasu na testowanie.,

Nie wiem co za jebanych pajaców wzieliscie na beta testerów ale gratuluje że podstawowe rzeczy są zjebane  B)  B)

Sam serwer w sobie jest fajny , ma pomysł.

Gorzej z realizacja planów bo większosc jest pobugowana i dla mnie wina leży po stronie beta testerów

Dziekuje za uwage

Pozdrawiam Mame , Tate i rodziców xD

Spierdalaj już, na początku tak się jarałeś że jaki to nie będziesz pro, pro elo seria i wyszło gówno jak zawsze, bo i tak gówno byś zagrał.

Pozdrawiam cf3la.

Na serwerze gra się fajnie, gdzie masz bugi [wymień je]? mi wszystko działa.

Pozdro od top1. Wszystko to co napisane, jest napisane po wbiciu Twojego 76 na max 200. pozdrów matke

Graczy online: 75

Ktoś tam gra :C tak myślałem, że będzie wypał. Przynajmniej 1 gb internetu zostanie do wykorzystania  :D

Pozdro, jest godzina 7 rano.

W nocy było więcej.

Ten server to jedno wielkie DNO

zabrali się za zmianę mapek pytam po jakiego ch..., dopracowanie serva to około 30% reszta..... a jakos to będzie. agro mobów w M2 masakryczne, nie każdy lubi tankiem grać, są ludzie którzy grają DPS-em który z miejsca jest na przegranej pozycji ze względu na... no właśnie, radzę poczytać.

druga sprawa serv typu easy tak, ceny z kosmosu, ulepki dropią jak krew z nosa, jak ja mam expić sztyletami które biją hmm SŁABO, a ulepszenie ich na v2 czy v3 to dropienie jakiś ulepek, to ma być easy a nie medium, tu gra ma spawać przyjemność.

Na koniec ze swojej strony powiem że nie polecam

ps. a tak wygląda dolina orków polecam przyjrzenie się niebu  xD grafika na kolanie robiona:

http://screenshooter.net/7681689/gmehqly

Ulepek za spota od map 85+ mam po 10 nawet więc prosze ja Ciebie, bez kitu. Ceny są okej, mam po 700kk lajtowo, leci po 160k nawet z moba. Sztylety biją słabo? top1  ninja sztylety mam od 1lv poziom III, a ulepy zdobywa się dosłownie w chwile.

87943731601551080701.jpg

Czy to jest na pewno serwer typu EASY ?

Czuje się jak na PL'u

w 15 osób expimy na BO bo nie ma innych map

lepiej cos dodajcie bo chujowo to widze.

Na pl to ty byś zakończył grę po pierwszym logowaniu.

517981403547547309333.jpeg

• Odpowiedzi 493
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer miał być taki epicki i zajebisty, wstałam wcześniej, żeby zobaczyć co się dzieje z serwerem i czy już można grać, a tu takie niespodzianki. Pobugowany serwer w CHUUUJ, wystartowaliście wcześnie w CHUUJ, odechciało mi się tu grać w CHUUUJ. Na serwerze gra mało osób w CHUUJ. Tyle z mojej strony. Nie pozdrawiam. Co do serwa, czy admini wgl są i się starają coś zrobić? Czy wypuścili serwer i poszli spać?

Opublikowano

Ten serwer miał być taki epicki i zajebisty, wstałam wcześniej, żeby zobaczyć co się dzieje z serwerem i czy już można grać, a tu takie niespodzianki. Pobugowany serwer w CHUUUJ, wystartowaliście wcześnie w CHUUJ, odechciało mi się tu grać w CHUUUJ. Na serwerze gra mało osób w CHUUJ. Tyle z mojej strony. Nie pozdrawiam. Co do serwa, czy admini wgl są i się starają coś zrobić? Czy wypuścili serwer i poszli spać?

1. Gra sporo osób, jest 8 rano.

2. Bugów nie ma w cale co ty wgl pierdolisz?

3. Start był tak bo gracze chcieli.

5. Jak ci sie odechciało to nara

Opublikowano

Kon nie działa, macie zamiar to poprawić? Tzn, nie tyle co nie działa ale przywołać się go nie da jak sie padnie. tak jakby ksiega zla byla

Opublikowano

Kon nie działa, macie zamiar to poprawić? Tzn, nie tyle co nie działa ale przywołać się go nie da jak sie padnie. tak jakby ksiega zla byla

Działa, udaj się do Ponga [u tego co brałeś skile], wybierz umiejętności 2 żeby rozdało i już bd all śmigać ;)

Opublikowano

Serwera nie polecam , taki nie wypal ze az szkoda gadac; (

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Serwer jest nie dobry tylko zaje... ale na 62 lv to jakiś koszmar z expem 200 ludzi na bo exp i znajdź tu spota a ze spota niecałe 10% poprawcie to. Pozdro

Opublikowano

Dowiem się do kur*y co moge zrobić że jak klikam to zasrane "open" wyskakuje mi czarne  okno a chwile później brak odpowiedzi?.............

Opublikowano

Dla mnie ten serwer jest do offu na tydzien czasu.

Już spinajcie dupe hejterki.

Jest masa błędów , bugów i problemów ktorze trzeba naprawic.

m.in

- zjebany koń

- totalne 0 ogaru dmg mobów

- nie ogarnięte ceny

- mental napierdala tyle że to jest patologiczna sprawa

- do tego dochodzi np to że moby na mapie 75 nie podchodzą pod konia i jeżeli nie grasz wp / ew mentalem o ile dobrze mysle nie masz co liczyc zeby ustać spota( chyba ze nakurwiasz na wh / nh / wariorze )

Serwer był u lovisy zapowiadany z 2-3 miesiące i było tyle czasu na testowanie.,

Nie wiem co za jebanych pajaców wzieliscie na beta testerów ale gratuluje że podstawowe rzeczy są zjebane  B)  B)

Sam serwer w sobie jest fajny , ma pomysł.

Gorzej z realizacja planów bo większosc jest pobugowana i dla mnie wina leży po stronie beta testerów

Dziekuje za uwage

Pozdrawiam Mame , Tate i rodziców xD

Wez wypierdalaj, bo ty zawsze polecasz server i sie napalasz a pozniej jak sa jakies problemy to odrazu ci sie nie podoba wszystko.

PS: Mama i Tata to nie rodzice? xD

@av: Skad wydropie magiczne pyłki?

43976131910427822020.png

Opublikowano

Opcja druga , nic się nie zmieniło z tego co widze.

Spierdalaj już, nie ma żadnych bugów a to że tobie się nie podoba i wymiękasz cieniasku to twój problem.

aw@ skąd dropne błogosławieństwo boga? na zbroje epicką

Opublikowano

Ciężko z kolorowym pyłkiem, 

dodałbym go do dropu z metków mapa 65.   :P

Jest Anty exp? Jeśli tak to skąd go wziąć? :D

Opublikowano

Serwera nie polecam

Pelno bugow

exp do 65 tragedia

Malo graczy

Administracja sie w ogole nie interesuje

Wyglada to zupelnie inaczej niz na filmach u lovisy:(

Na dungeony nie oplaca sie chodzic

Ulepki za trudne

;x

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Zgadzam sie z UP ulepki nie dropia slabo na dungeon nie oplaca sie chodzic tylko exspic ten exp od 61 do 65 to mozna przebolec ale serwa nie polecam jezeli zmienia ze wiekszy exsp od 61 do 65 wiecej ulepek dropi itd. to wroce na serwer

Opublikowano

Nie żeby coś, ale ten serwer chyba miał być [EASY/4FUN] ... A wyszło z expem od 60 lvl'a jakiś kurwa medium w chuj.. A na 64 lvl to już wgl po 0.5% - 1% za spota.. (tego największego)..

Ogólnie to na serwerze nie ma potów, tylko jeden mały autopot za 15kk.. 

Bydła na tym BO, że kurwa nie idzie się ruszyć.

Ogólnie wczoraj 1k bydła na starcie, teraz ledwo 400.. 

Pozdrawiam serdecznie.

Czekam na poprawę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...