Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turima.PL - Start 14.06 godz. 20:00 ! [Dedyk] [Easy]

LiteGameTeam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 493
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się nie podoba, ale życzę powodzenia

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Administracja może i pracuje, ale czas na poprawki w sumie był przed betą, a wiem, że mało zmienili od pewnej osoby z TS3.

Na dzień dzisiejszy mogę polecić ze względu na dobrą i miłą atmosferę oraz muzyke na TS3 by $hotu :D

Opublikowano

Mi wyskakuje komunikat na stronie clienta,że serwer jest wyłączony bądź trwają na nim prace - a licznik graczy online na stronie działa, co więcej nawet się odświeża. O co chodzi ? 

Opublikowano

Klienta już zasysam. Ile osób w godzinach szczytu? Skąd bronie 75? :D W ile wbije max lvl? Zdziałam coś bodym w pvp?

___

Nie działa download. Error wyskakuje -_-

Opublikowano

Haha serwer nie działa 12 godzin na 24 i za to dali raty 10%. Hahah nQ.

U nas raty 10% to tak jak na innych servera 100 :) To tylko cyfra.

Jutro pojawią się kolejne linki do pobrania clienta.

pzvl.png

Opublikowano

Serwer jest wporzadku gdyby nie liczba graczy oraz nie max bony, czekam na inny a z tego poki co rezygnuje i tez do tego zachecam innych =)

Opublikowano

Serwer bardzo fajny. Duzo nowosci, nowy system ulepszania niestety zeby zrobic dalsze eq musisz sie w ch*j meczyc z metkami w dolinie na ktore wszyscy poluja. Ale to najmniejszy problem... Bonujac 5 itemow na raz BS nic mi nie weszlo na perfy przez calutka noc... Efekt robienia bonów x/x/x% zamiast max ... god sake to nie medium naprawcie bony i wracam;P

Opublikowano

Dużo osób gra w dzień? bo o 6:21 jest 40 osób więc mi się nie chce zaczynać gry

Wystarczy wejść i spojrzeć w miastach i na oko pomyśleć ile ludzi gra. 2 opcja to patrzenie na zmieniający się licznik co miej więcej kilka godzin :D.

@AW to jak jest z czatem i handlem na serwerze :? Jest jakiś ruch czy martwo :?

Opublikowano

Wystarczy wejść i spojrzeć w miastach i na oko pomyśleć ile ludzi gra. 2 opcja to patrzenie na zmieniający się licznik co miej więcej kilka godzin :D.

@AW to jak jest z czatem i handlem na serwerze :? Jest jakiś ruch czy martwo :?

Jak dla mnie martwo , na czacie tylko spam jakichs gimbusow ktore sie czesto wyzywaja , lub ze ktos cos sprzeda , 1 -2 osoby , na ch1 w miescie znajdziesz sklepy ale na serwerze wiekszosc osob expi i w miastach spotkasz bardzo malo osob. Najwiekszy minus serwera to bony , ktos ma szczescie wbil full perf expi , ja od startu jeszcze nie zrobilem eq perf mixujac na bs'ie przez cale dnie, gdyby byly tylko max , na pewno bylo by wieksze zainteresowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...