Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turima.PL - Start 14.06 godz. 20:00 ! [Dedyk] [Easy]

LiteGameTeam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 493
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server od początku mi się podobał, ale jak zobaczyłem 3 możliwości bonów to mnie to odstraszało, ale jak zmienili na 2 to pomyślałem, że eq wykręcę w jakieś 3 dni.

I co? Przeliczyłem się 1 item mixuje już ponad 27h  kasę zmarnowałem i żadnego efektu.

Prośba do administracji. Jeżeli chcecie mieć dużo osób na tym privku to błagam was dajcie 1 możliwość.... zmiany bonów.  Powody:

1.   Pvp jest bezsensu i trwa max 10 sek. - gdyby każdy lub większość osób miała abs to miałbyś większą frajdę z pvp, a nie kto pierwszy uderzy ten wygra.

2.   Każdy z perf bonami nie był by tak dobry jak osoba 15 lv wyżej... 

3.   Jest tyle broni biżu i zbroi, że 1-5 powinno bardzo łatwo wchodzić, przecież to server easy... Już na dawnym NerviL'u mogłeś szybciej wykręcić perf (serv. medium)

4 argumentem jest to, że wiele osób narzeka i zapewne po jakimś czasie odejdzie ze względu na 1-5 bony...

Myślę, że te argumenty wam przemówią i osób na servie będzie przybywać. 

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Server od początku mi się podobał, ale jak zobaczyłem 3 możliwości bonów to mnie to odstraszało, ale jak zmienili na 2 to pomyślałem, że eq wykręcę w jakieś 3 dni.

I co? Przeliczyłem się 1 item mixuje już ponad 27h  kasę zmarnowałem i żadnego efektu.

Prośba do administracji. Jeżeli chcecie mieć dużo osób na tym privku to błagam was dajcie 1 możliwość.... zmiany bonów.  Powody:

1.   Pvp jest bezsensu i trwa max 10 sek. - gdyby każdy lub większość osób miała abs to miałbyś większą frajdę z pvp, a nie kto pierwszy uderzy ten wygra.

2.   Każdy z perf bonami nie był by tak dobry jak osoba 15 lv wyżej... 

3.   Jest tyle broni biżu i zbroi, że 1-5 powinno bardzo łatwo wchodzić, przecież to server easy... Już na dawnym NerviL'u mogłeś szybciej wykręcić perf (serv. medium)

4 argumentem jest to, że wiele osób narzeka i zapewne po jakimś czasie odejdzie ze względu na 1-5 bony...

Myślę, że te argumenty wam przemówią i osób na servie będzie przybywać. 

U mnie poszło już 700kk i mam 2 rzeczy (chociaż nie full 15% 2k hp tylko jeden 3x 15 i 1x 12 2khp a drugi 3x 12, bo już nie mam siły i zbroja na odwal się bo jak pisano to bonusy się usuną. Szczerze nie mam już siły.

Opublikowano

Hmm jak usunąć postać?

Kod usunięcia postaci to same 0. Czyli 0000000 pozdrawiam.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

<p>chłopie dajesz do pobrania serwer idzie idzie i potem stoi co wy w huja gracie taki serwer dajecie anie robicie nic w sprawie pobierania</p>

Opublikowano

Zagrał bym ale jestem na nie bo nie lubię jak jest dużo nowości pograł bym w klasycznego metina coś jak kiedyś metin2 global bez tych szkat ucznia itd :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Zmieńcie szanse na wchodzenie bonusów, albo dajcie max. Inaczej skończycie tak jak Shiva.

Pomogłem? 

Opublikowano

najgorsze badziewie jakie jest bugów pełno upadnie szybciej niż powstał

tak szybko nie padnie, bugów prawie nie ma... Administracja codziennie robi godzinne przerwy techniczne aby nam się lepiej grało :)

ZAPRASZAM

Pomogłem? 

Opublikowano

Server online :

• Przyspieszenie respu metinów do 6 min na każdej mapie

• Zwiększenie doświadczenia na mapie 150

• Zmniejszenie ulepszaczy do wytworzenia przepustki na 5sz

• Poprawiony drop ulepszaczy z wiedźmy

• Zmniejszone dmg Generała

• Zmniejszene dmg mobów na mapie 115, 125, 135

• Wstawanie postaci po 1 sekundzie od zabicia
  • Pełne życie po wstaniu
  • Zmniejszone progi płatności w marmurach
  • Poprawiono dungeon 110
  • Poprawiono dugneon 80
  • Poprawiono expa na mapie 150
  • Wprowadzono misje na 50k hp poziom 100
  • Poprawiono drop z metina 150lv
  • Dodano drop Zawieszki Pani (biolog 185) - mapa prefiktu
  • Poprawiono ulepszanie sztyletów na +5 (200lv)

pzvl.png

Opublikowano

ile osób gra

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Serwer godny uwagi praktycznie każdego dnia 500+ 

Serwer mega pompa, polecam osobą, które nie mają gdzie grać,a szukają czegoś dobrego ! 

2x Up 500+ [ licznik na stronie turima.pl ]

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Wrzuci mi ktoś tego clienta na inny hosting bo już czekam około 6 dni i nadal administracja ma to w dupie...

ten hosting mega coś tam w ogóle się nie zaczyna pobieranie, a na speed coś tam trzeba premium...

Opublikowano

tak szybko nie padnie, bugów prawie nie ma... Administracja codziennie robi godzinne przerwy techniczne aby nam się lepiej grało :)

ZAPRASZAM

poległem codziennie robi godzinne przerwy wiec jednak są bugi

Opublikowano

Item-shop został otwarty !

Bardzo prosimy o pobranie łatki :

x

Łatka poprawia :

• Mapę wojen gildi
  • Mapę ślubną
  • Fryzury z item-shopu
  • Kwiaty z ogrodu botanicznego

pzvl.png

Opublikowano

Mam problem, gram sobie ok.5min i mnie wyrzuca z błędem Runtime C++ czy coś takiego... ;/

Wygogluj sobie znajdziesz duzo rozwiazan , tu widze pierwszą osobe ktora ma taki problem.

Co z Ts3?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...