Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turima.PL - Start 14.06 godz. 20:00 ! [Dedyk] [Easy]

LiteGameTeam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 493
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeden ze słabszych serwerów, które ostatnio wyszły.

Na mapach nadźgane jakichś świecących gównien, grają sami nieuprzejmi gracze.

Mi się nie podoba :/

Opublikowano

JAKIE Z WAS GOWNA AHAHHAA, JAK EXPI SIE BANALNIE PLACZECIE BO GRAC NIE UMIECIE. 65 NABIJALEM 20 MINUT A POTEM TO LECI GLADKO ZE CHUJ

Dobry ziomek szoda ze z 63 do 64 wbija sie 20 minut na pustym spocie , a  z 64 na 65 jeszcze dluzej.

Opublikowano

Spierdalaj już, na początku tak się jarałeś że jaki to nie będziesz pro, pro elo seria i wyszło gówno jak zawsze, bo i tak gówno byś zagrał.

Pozdrawiam cf3la.

Na serwerze gra się fajnie, gdzie masz bugi [wymień je]? mi wszystko działa.

Pozdro od top1. Wszystko to co napisane, jest napisane po wbiciu Twojego 76 na max 200. pozdrów matke

Pozdro, jest godzina 7 rano.

W nocy było więcej.

Ulepek za spota od map 85+ mam po 10 nawet więc prosze ja Ciebie, bez kitu. Ceny są okej, mam po 700kk lajtowo, leci po 160k nawet z moba. Sztylety biją słabo? top1  ninja sztylety mam od 1lv poziom III, a ulepy zdobywa się dosłownie w chwile.

Na pl to ty byś zakończył grę po pierwszym logowaniu. Jak ja na PL-u grałem o ty na dywan po drabinie wchodziłeś

A jak cztyam wypowiedzi zaznaczone na kolor czerwony, to mnie krew zalewa. Dzieciaku, niedługo wyłączą ten serv w chooja i zobacze jak będziesz płakał za tym swoim marnym top1, całe życie poświęca na bycie w topce, zero życia realnego, ty wiesz w ogóle jak wygląda dziewczyna, piwko??

co do serva jeszcze raz nie polecam, na każdej mapie można dostać klaustrofobii, człowiek się czuje jak w klace z plexy, nie wiem ale osoba odpowiedzialna za zmiane grafiki musiała być nieźle wkurwiona, albo robiło to dziecko z podsawówki

Opublikowano

Nie tylko to jest smieszne, duzo bugow itp.

<19:02:20> "*******": moj kumpel nie moze wejsc do gry ma win xp , wywala go po wyborze postaci do menu
<19:09:56> insufficient client permissions (failed on i_client_needed_private_textmessage_power)
<19:25:09> "Lovisa": bo jest teraz server wyłaczony

Nie ma to jak dobra pomoc XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Chyba logiczne ze chodzilo mi gdy serwer jest wlaczony?

Opublikowano

Wszystko jest okej tylko by mogli dać by większy resp metkow i bossow i by dropiły ulepki na każdym lvlu bo porównując to ile ich trzeba to nie każdy dropnie je odrazu tylko trochę poexpi ;d

Opublikowano

BO WKLEJACIE WH I INNY SYF, POBIERACIE CLIENTA Z WYLACZONYM ANTY I GRACIE

Hehe wypowiedz na poziomie IQ 50, nic dodac nic ujac winni gracze, jaka jazda.

Dla Twojej wiadomości inteligencie, mam włączony antywirus nie uzywam,jak to okreliłeś syfu i tak lagi zatrzymywanie podczas biegu itp.

Syfem to jest ten załosny serwer , jak ktos to ładnie ujał oczoplasu mozma dostac od tych map, nie wspominając o braku jakiegokolwiek zrównoważenia;

-expa

-dmg klas

-dropu itp

No i to chamstwo graczy,ale cóż serw robiony przez dzieci dla dzieci, wiecej nie ma co piać gówno padnie szybciej niż powstało.

Opublikowano

Propnuje zmienic ilosc przepustek z 10 - 15 na 3 do 5 ponieważ nie mozna nawet zebrac przepustek -.-

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

PRZERWA TECHNICZA PRZEDŁUZONA DO GODZINY 21:00

CHCA ABY WSZYSTKO BYLO ZAPIETE NA OSTATNI GUZIK ABY POTEM DALEJ NIE WYLACZAC SERWERA

PS: Exp, drop i pvp jest na najwyzszym poziomie, dziekuje dobranoc - placzcie sobie gdzie indziej

Opublikowano

PRZERWA TECHNICZA PRZEDŁUZONA DO GODZINY 21:00

CHCA ABY WSZYSTKO BYLO ZAPIETE NA OSTATNI GUZIK ABY POTEM DALEJ NIE WYLACZAC SERWERA

PS: Exp, drop i pvp jest na najwyzszym poziomie, dziekuje dobranoc - placzcie sobie gdzie indziej

To życzę powodzenia w utrzymaniu tego serwera wszyscy odejdą bo eq nie zrobią przez taki drop Pozdrawiam.

Nikt nie będzie siedział 3h na mapie by dropnac tylko sieci na przepe a z mapy 65 jest potrzebne duzo ulepszaczy co dodaje kolejne pare h siedzenia przy tylu ludziach i takim respie.

Opublikowano

To życzę powodzenia w utrzymaniu tego serwera wszyscy odejdą bo eq nie zrobią przez taki drop Pozdrawiam.

Nikt nie będzie siedział 3h na mapie by dropnac tylko sieci na przepe a z mapy 65 jest potrzebne duzo ulepszaczy co dodaje kolejne pare h siedzenia przy tylu ludziach i takim respie.

Przyłączam się do przedmówcy i nikt nie płacze, a jak uważasz że wszystko w porządku jest to gratki samozadowolenia.

Serw totalnie zjebany o takie neo pisze ze jest wszystko ok. no cóż jak napisałem poprzednio, nic dodać nic ująć, jaka administracja tacy gracze.

Radzę tam nie wbijać chyba że dla pompy hehehe.

Opublikowano

Nie tylko to jest smieszne, duzo bugow itp.

<19:02:20> "*******": moj kumpel nie moze wejsc do gry ma win xp , wywala go po wyborze postaci do menu

<19:09:56> insufficient client permissions (failed on i_client_needed_private_textmessage_power)

<19:25:09> "Lovisa": bo jest teraz server wyłaczony

Nie ma to jak dobra pomoc XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Chyba logiczne ze chodzilo mi gdy serwer jest wlaczony?

Nie ma to jak profesjonalna pomoc, doświadczony team itp.

Patrząc po komentarzach także nie polecam serwera.

Opublikowano

Co do pana wafla się tu wyprawia, wbijam bonować EQU, chcę wbić na dropka hajsy dropić, nie mogę się zalogować. Za 5min wywala z serwera i co? Nie mogę się zalogować. Da fuq is wrong with dis.

Opublikowano

Widzę że nie ma co grać na serwerze który jeżeli nie jest off to ma przerwy co chwile kilku godzinne. Zdążyłem wbić 30lvl i serwer off :)

Opublikowano

Widać ze kolejny słaby serwer w tym tygodniu... ;(

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Widać ze kolejny słaby serwer w tym tygodniu... ;(

No dokładnie , żadnego serwera w tym tygodniu porządnego nie było , chyba ide na invorie.pl (reklama w chuj) jedyny stabilny serwer Easy , i ciągle nowości , a ten to niewypał więcej bugów niż broni

Opublikowano

Placz Placz i Placz .. a i tak beda grac ^ ^ 

@ Jezeli jest przerwa to dobry moment aby odpoczac od expa i wyjsc na dwor. :) 

@@ Robia przerwy bo naprawiaja ale ciezko to zrozumiec jezeli nie zrobiliby tej przerwy bylby i tak placz ze nic nie naprawiaja Ech.

@TR@CZ teraz jak ludzie juz zrobili sobie Troche EQ i wbili lv to nie bardzo przyznam ze dzisiaj troche dalem No-Life od 10 do 17 wbilem 100 + Mieszanie bonow ulepszanie i dropienie . Sam exp od 90 do 100 to jakies 1,5h+

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...