Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turima.PL - Start 14.06 godz. 20:00 ! [Dedyk] [Easy]

LiteGameTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnijcie ten drop yang, spoty w m2. ITP

Licze na was bo serwer naprawdę jest kozak !

spoty w m2 są tak specjalnie zrobione administracja na ts3 pisali ze tam masz isc z EQ wybonowanym a nie bez ;)

• Odpowiedzi 493
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej koń nie działa , i nie wiem po chuja ten serwer jest taki ciemny daliscie noc , skille dalej ciemne nie wiem po co to dajcie normalne skille..

Opublikowano

Okropny serwer , przez 4h teraz to chyba tylko shinsoo naprawili , dajcie drop z metkow bo nic nie leci .. zwiekszcie drop ulepek bo za duzy exp za malo ulepek .. nie polecam jak narazie

Opublikowano

Po 1. Zmniejszyc spoty ,a zwiększyc exp bo takie spoty to porazka :) . Za duzo tego naje*ane.

Po 2. Ogarnijcie drop .

Po 3. Po chuy startujecie jak nic nie zrobiliście znowu ? :>

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Bug na bugu, bugiem pogania. Stracone 4 godziny życia. No z tym koniem to istna parodia jest. Wszystko chodziło na 1 starcie na drugim już zjebali kunia/drop ulepek do lvl'a nieprzystosowany a z metków nic nie leci.....

Nie polecam chyba, że ktoś chce czas tracić.

Pozdro KaC :p.

Opublikowano

Równiez nie polecam..

Rezygnuje z grania tutaj.

Wszystkie CHANELE Wje*ane w Jeden :)

Jak tu expic jak 100 osób na BO napierd*ala .

...

Nie bierzcie sie za servery jak nie umiecie zrobić tego pożądnie,

Jezeli się coś zmieni i ogarniecie ten server to może wbije.

Pozdrawiam.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Ten server to jedno wielkie DNO

zabrali się za zmianę mapek pytam po jakiego ch..., dopracowanie serva to około 30% reszta..... a jakos to będzie. agro mobów w M2 masakryczne, nie każdy lubi tankiem grać, są ludzie którzy grają DPS-em który z miejsca jest na przegranej pozycji ze względu na... no właśnie, radzę poczytać.

druga sprawa serv typu easy tak, ceny z kosmosu, ulepki dropią jak krew z nosa, jak ja mam expić sztyletami które biją hmm SŁABO, a ulepszenie ich na v2 czy v3 to dropienie jakiś ulepek, to ma być easy a nie medium, tu gra ma spawać przyjemność.

Na koniec ze swojej strony powiem że nie polecam

ps. a tak wygląda dolina orków polecam przyjrzenie się niebu xD grafika na kolanie robiona:

http://screenshooter.net/7681689/gmehqly

Opublikowano

Tak jak na ts'ie powiedzieli, że ludzie zamiast patrzyć czy są bugi to jarali się grą :). Prawie jak na każdej becie...

Pewnie eq w sklepach było bo nie wierze że z takim dropem eq sami robili , nagle nie ma ludzi na serwie  , niewypał nie polecam

Opublikowano

http://screenshooter.net/7681689/gmehqly

http://screenshooter.net/7681689/kqeoeda

tak wygląda dolina orków, grafika na kolanie robiona, Cube??

ps. dalej nie expie więc więcej ss nie dam, poprostu nie dam rady, odrzuca mnie od tego serva na kilometr

ps2.

w oczekiwaniu na kapitana Wronę M1 redki

http://screenshooter.net/7681689/kafaexy

Opublikowano

Uslyszalem ze pracowaliscie dlugo nad serwerem .. mhm ...

Tyle bugow z koniem , i 10 restartow.

Nagle zbugowaly sie channele i wszystkich wrzucało na jeden.

Od biologa nie dostaje sie nagrody.

Podobno jest bug z krolowa pajakow.

Exp i Yang 60-65 TRAGEDIA JAK NIGDY 63-64 20 minut przy pustym spocie. 64-65 30 minut przy pustym spocie.

Czy Wy wiecie co znaczy medium easy? BO JA DAWNO SIE TAK NIE ZAWIODLEM.

Widzialem swietne medium easy gdzie zmianki i dodania byly po 1 yang , drop ulepkow i yang byl swietny i exp takze a tu? ZAŁAMANIE.

Od ok. 60 do 65 nie leca yangi , do 65 nie dorobiłem sie nawet 30kk i nie ma zwyklych potkow na mane , wiec nie moge aktualnie expic bo mnie na nic nie stac.

Blogoslawienstwa u handlarki po 20kk x6 , autopoty lecą bardzo szybko i są po 15 kk. Czyli do 65 powinnismy miec jakies 200kk zeby sie dobrze expilo.

SORY ALE JESLI NIC NIE ZMIENICIE WIELU GRACZY STRACICIE EXP 63-65 JEST JAK NA HARDZIE JESLI JUZ MACIE TO ZOSTAWIC TO DAJCIE DROP YANG Z 5x WIEKSZY BO TO ZART.

SORY ZA CAPSA ALE WIELE OCZEKIWAŁEM.

NIE POZDRAWIAM ADMINÓW.

Opublikowano

Dla mnie ten serwer jest do offu na tydzien czasu.

Już spinajcie dupe hejterki.

Jest masa błędów , bugów i problemów ktorze trzeba naprawic.

m.in

- zjebany koń

- totalne 0 ogaru dmg mobów

- nie ogarnięte ceny

- mental napierdala tyle że to jest patologiczna sprawa

- do tego dochodzi np to że moby na mapie 75 nie podchodzą pod konia i jeżeli nie grasz wp / ew mentalem o ile dobrze mysle nie masz co liczyc zeby ustać spota( chyba ze nakurwiasz na wh / nh / wariorze )

Serwer był u lovisy zapowiadany z 2-3 miesiące i było tyle czasu na testowanie.,

Nie wiem co za jebanych pajaców wzieliscie na beta testerów ale gratuluje że podstawowe rzeczy są zjebane  B)  B)

Sam serwer w sobie jest fajny , ma pomysł.

Gorzej z realizacja planów bo większosc jest pobugowana i dla mnie wina leży po stronie beta testerów

Dziekuje za uwage

Pozdrawiam Mame , Tate i rodziców xD

Opublikowano

Dla mnie ten serwer jest do offu na tydzien czasu.

Już spinajcie dupe hejterki.

Jest masa błędów , bugów i problemów ktorze trzeba naprawic.

m.in

- zjebany koń

- totalne 0 ogaru dmg mobów

- nie ogarnięte ceny

- mental napierdala tyle że to jest patologiczna sprawa

- do tego dochodzi np to że moby na mapie 75 nie podchodzą pod konia i jeżeli nie grasz wp / ew mentalem o ile dobrze mysle nie masz co liczyc zeby ustać spota( chyba ze nakurwiasz na wh / nh / wariorze )

Serwer był u lovisy zapowiadany z 2-3 miesiące i było tyle czasu na testowanie.,

Nie wiem co za jebanych pajaców wzieliscie na beta testerów ale gratuluje że podstawowe rzeczy są zjebane  B)  B)

Sam serwer w sobie jest fajny , ma pomysł.

Gorzej z realizacja planów bo większosc jest pobugowana i dla mnie wina leży po stronie beta testerów

Dziekuje za uwage

Pozdrawiam Mame , Tate i rodziców xD

twoja mama kazała przekazać, że też pozdrawia.

Dobrze ze nie gralem, nie chcialbym sie wkurwiać.

serwer teraz nadal dziala?

ludzie graja? czy nie ma tam ani jednej zywej duszy

Opublikowano
ludzie graja? czy nie ma tam ani jednej zywej duszy

Graczy online: 75

Ktoś tam gra :C tak myślałem, że będzie wypał. Przynajmniej 1 gb internetu zostanie do wykorzystania :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...