Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh, jak ten serwer jest niby najprawdziwszy w swoim rodzaju, to może ktoś mi wytłumaczy, czemu niektórzy mają w rankingu po 50 dni przegrane? Jak serwer może tygodnia nie stoi.

Czas gry:

Dni: 50

Godzin: 12

Minut: 14

http://deila.pl/?page=player&id=175
Baza z NASA?

baza MySQL. :D Ten serwer to totalna porażka, pliki kradzione i myślą że są fajni.

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh, jak ten serwer jest niby najprawdziwszy w swoim rodzaju, to może ktoś mi wytłumaczy, czemu niektórzy mają w rankingu po 50 dni przegrane? Jak serwer może tygodnia nie stoi.

Czas gry:

Dni: 50

Godzin: 12

Minut: 14

http://deila.pl/?page=player&id=175
Baza z NASA?

Według mnei też jest to dziwne bo jak wchodzę do gry to mam 1203godziny a był reset xD

Opublikowano

Serwer nie polecam, to co się dzieje w tej prezentacji to normalnie cyrk na kolkach. Administracja chyba z przedszkola, bardzo nieprofesjonalna. Na serwerze pusto, licznik pokazuje 130 osób :) w rzeczywistości pewnie i połowy nie ma.

Max lvl 250 wbity w 2 dni ( w rankingu postaci przegrany czas 52 dni). 

Nie polecam

Opublikowano

Serwer nie polecam, to co się dzieje w tej prezentacji to normalnie cyrk na kolkach. Administracja chyba z przedszkola, bardzo nieprofesjonalna. Na serwerze pusto, licznik pokazuje 130 osób :) w rzeczywistości pewnie i połowy nie ma.

Max lvl 250 wbity w 2 dni ( w rankingu postaci przegrany czas 52 dni). 

Nie polecam

178.33.55.22/online_get_z_gejma.php  - Połowy nie ma heh śmieszne teorie.Nie nasza wina,że robią cyrk na kółkach.

Opublikowano

DEILA.EU TO GOWNO WIELKIE :)

DEILA.EU TO GOWNO !

DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !DEILA.EU TO GOWNO !

Opublikowano

Graczy online: 152   bylo nie krasc xD

i pewnie podkrecony xD

szkoda ze deila.eu w poniedzialek dopiero ;/

i te 250 ...  heh szkoda gadac

cyrki to ty robisz kolego drogi ;)

No jak na razie to cyrk robią osoby wypowiadające się tutaj. Eu i tak nie wystartuje więc

Opublikowano

Według mnei też jest to dziwne bo jak wchodzę do gry to mam 1203godziny a był reset xD

To ja mam wiedziec dlaczego tak jest? to ty masz GM'a i powinnaś to wiedziec.

43976131910427822020.png

Opublikowano

178.33.55.22/online_get_z_gejma.php  - Połowy nie ma heh śmieszne teorie.Nie nasza wina,że robią cyrk na kółkach.

Wystarczy prześledzić posty szanownej administracji i zajrzeć na stronę główna serwera :) Bajzer nie z tej ziemi :) 

Poza tym 250 lvl wbity w 2 dni to ja już podziękuje za taki serwer :D 

Nie polecam

No jak na razie to cyrk robią osoby wypowiadające się tutaj. Eu i tak nie wystartuje więc

Nawet ja Deila.eu nie wystartuje to wasz serwer to syf,brud i ubóstwo. Nie polecam

Opublikowano

81913491458230595010.jpg
03264804344026462939.jpg
Utalentowany TGM AtuS. Perm za multi konto. Pozdrawiam. :D

@mogę doda jeszcze parę ss bekowych ale to potem. :P

Hahahah. To się uśmiałem. Cyrk robią osoby wypowiadające się .eu. Typowa Administratorka/Game masterka serwera która poleci na posadę. Tak jak inne puste dziewczyny lecą na bmw i kase. :D Sens bronienia serwera który jest kradziony + jest na nim syf + rodzne itemki z navi jest po prostu zerowy. Prędzej czy później i tak polecisz na inny serwer gdzie będziesz go broniła za wszelką cenę gdzie i tak będzie widać masę przekrętów. :)  

Opublikowano

81913491458230595010.jpg

03264804344026462939.jpg

Hahahah. To się uśmiałem. Cyrk robią osoby wypowiadające się .eu. Typowa Administratorka/Game masterka serwera która poleci na posadę. Tak jak inne puste dziewczyny lecą na bmw i kase. :D Sens bronienia serwera który jest kradziony + jest na nim syf + rodzne itemki z navi jest po prostu zerowy. Prędzej czy później i tak polecisz na inny serwer gdzie będziesz go broniła za wszelką cenę gdzie i tak będzie widać masę przekrętów. :)

Szkoda, że pokazałeś ss jak w teamie serwera był jeszcze Anzelm. Teraz był reset i jest wgl inaczej. :)

denzel.png

Opublikowano

Nie będę cytował. 

Co z tego. człowiek się nie zmienia. AtuS będzie dalej takim samym człowieczkiem. ^^ 

next ss po tym jak wbiłem mu na spota wbił na swoją pro elo postać. X D 

55624991883282902850.jpg
11369421968447095924.jpg

Opublikowano

No AtuS mógłby trochę wyluzować, bo czasami niepotrzebnie się spina (ale dobre nagrody na OX'ie rozdaje (1,5kkk w piramidkach ^^) więc ogólnie jest spoko). Do reszty administracji nie mam żadnych zastrzeżeń.

Takie pytanie do ogarniętych bądź administracji:

O co poszło na tym ZUO, że zostało tak nagle przerwane? Jak dla mnie to wszystko przebiegało pomyślnie (no może jedynie był zrobiony na zbyt małym obszarze).

qsHVsoT.png

Opublikowano

81913491458230595010.jpg

03264804344026462939.jpg

Atu$ z tej strony cię nie znałem że dajesz bany za mullti konta. gdzie cię tego nauczyli?

a tak ogólnie to serwera nie polecam ze względu na administracje, już się też wcześniej wypowiadałem 

że sponsor, sponsorował serwer to nie znaczy że pliki są jego.

Opublikowano

No AtuS mógłby trochę wyluzować, bo czasami niepotrzebnie się spina (ale dobre nagrody na OX'ie rozdaje (1,5kkk w piramidkach ^^) więc ogólnie jest spoko). Do reszty administracji nie mam żadnych zastrzeżeń.

Takie pytanie do ogarniętych bądź administracji:

O co poszło na tym ZUO, że zostało tak nagle przerwane? Jak dla mnie to wszystko przebiegało pomyślnie (no może jedynie był zrobiony na zbyt małym obszarze).

Te na ognistej ziemi jeden z administracji dał złe kamienie metin,

to przenosiło na dt xD

w m2 jeden z administratorów stracił prawa , i musieliśmy to przerwać, aby ogarnąć wszystko ,

Atu$ z tej strony cię nie znałem że dajesz bany za mullti konta. gdzie cię tego nauczyli?

a tak ogólnie to serwera nie polecam ze względu na administracje, już się też wcześniej wypowiadałem 

że sponsor, sponsorował serwer to nie znaczy że pliki są jego.

AtuS się zmienił ,

a co do tego że nie posiada praw, ale spójrz na to że te pliki to w 90 % są robione przez sponsora a nie Anzelma :)

tak że kto ma większe prawa? kto tam więcej robił ? Sponsor , nie smoku :)

Opublikowano

nie polecam prawie zero graczy licznik podkrecany, a administracja daje bany za multi konta, nulaa ma admina za bycie kobieta, a reszta to jakies nieogarniete dzieciaki

a ty nulaa dalej histerycznie odpisuj wszystkim i bron tego szajsu nic ci to nie da bo dobrze wiecie, ze juz nikt nie wbije i chcecie ostatnie grosze wycisnac

zalosne

Opublikowano

Up tak się składa że jestem w teamie tego serwera :D i mogę zaświadczyć że licznik nie jest podkręcony,w godzinach szczytu gra 300 osób.

Najlepiej będzie jak każdy kto hejtuje ten serwer wyjdzie i sam coś stworzy wtedy zobaczymy jakie z was kozaki.

Ps: Jak można ukraść komuś pliki z serwera który jeszcze nie wystartował,to Smoku każdemu płacze wie że na Deilii.pl było dużo graczy na starcie to daje taką samą nazwę.

#Wiek się nie liczy,możesz mieć 10 lat i ogarniać edycje plików,clienta

Opublikowano

nie polecam prawie zero graczy licznik podkrecany, a administracja daje bany za multi konta, nulaa ma admina za bycie kobieta, a reszta to jakies nieogarniete dzieciaki

a ty nulaa dalej histerycznie odpisuj wszystkim i bron tego szajsu nic ci to nie da bo dobrze wiecie, ze juz nikt nie wbije i chcecie ostatnie grosze wycisnac

zalosne

No to tak. Licznik podkrecony nie jest. Bana za multi konta nie ma :) to bylo pisane bo ktos mowil ze mamy tak zrobic. Nie bd mowic kto bo jeszcze mam na tyle godnosci aby nie wytykac palcami ;)

Nie odpisuje histerycznie. A bd go bronic bo wiem co sie na Deili.pl dzialo i dzieje. Z dniem dzisiejszym mamy te kilka osob ktore graja.(up. Tak jak napisal nawet potrafi 300 osob wejsc. A nawet o te kilka wiecej)

I bd ludzi zachecac na ten serwer. Bo jest na prawde fajny :)

A nie mam gm dla tego ze jestem dziewczyna.. Mam bo pomagam duzo. W ogarnianiu serwera. Nie wierzycie nie musicie. Ale ja wiem swoje ;)

Opublikowano

17 latka fajnie to ty masz w głowie  a dzieci co mają po17 lat i oni chcą być gm  haha śmiech jak nie wiem  bo na takim serwerze powinni być starsze osoby za gm a nie głupie dzieci  serwer ma lagi  i jak jest navi to jest serwer debilasty jak nie wiem tak jak na xenox

Up tak się składa że jestem w teamie tego serwera :D i mogę zaświadczyć że licznik nie jest podkręcony,w godzinach szczytu gra 300 osób.

Najlepiej będzie jak każdy kto hejtuje ten serwer wyjdzie i sam coś stworzy wtedy zobaczymy jakie z was kozaki.

Ps: Jak można ukraść komuś pliki z serwera który jeszcze nie wystartował,to Smoku każdemu płacze wie że na Deilii.pl było dużo graczy na starcie to daje taką samą nazwę.

#Wiek się nie liczy,możesz mieć 10 lat i ogarniać edycje plików,clienta

synek ty nawet nie wiesz co gadasz dzieck co ma11 lat to powinno uczyć się w szkole

Opublikowano

Up.

Hmm. Tak mowisz o wieku, a sam masz ile? 15/16? Dla Twojej wiadomosci nie 17 ;)

A na serwerze nie ma navi :)

To ze navi bylo jak smok590 byl HA to nie znaczy ze teraz jest :)

Powiedz mi co Ty masz na bani z tym wiekiem? Bo sam jestes gowniarzem i nic nie potrafisz? ;3 Ile masz lat sie nie liczy tylko wazniejsze to ze Ogarniasz.

Opublikowano

Up.

Hmm. Tak mowisz o wieku, a sam masz ile? 15/16? Dla Twojej wiadomosci nie 17 ;)

A na serwerze nie ma navi :)

To ze navi bylo jak smok590 byl HA to nie znaczy ze teraz jest :)

Powiedz mi co Ty masz na bani z tym wiekiem? Bo sam jestes gowniarzem i nic nie potrafisz? ;3 Ile masz lat sie nie liczy tylko wazniejsze to ze Ogarniasz.

gówniarą to ty jestes nie ja jak chce sie dowiedzieć gówniaro ile mam lat zapraszam na ts dzieciaku  bo widzę że cos nie tak masz z głuwką nie po kolei bo ja mam córe starszą o ciebie i sam jestem starszy od twoich rodzic ip ts   to x gówniaro jedna

Nulaa   dzieciaku do mnie to nie masz szans z wiekiem bo ty jeszcze sie uczysz a ja to już mam za sobą bo ja to juz nawet nie muszę pracować a ty 17 czy ile tam masz i wielce coś chcesz gadac o wieku po1 skończ szkołę i zacznij pieniądze zarabić to wtedy możesz coś powiedzić a teraz mamusia ci daje kasę bo ty nic jeszcze wżyciu nie osiągnęłaś

Opublikowano

17 latka fajnie to ty masz w głowie  a dzieci co mają po17 lat i oni chcą być gm  haha śmiech jak nie wiem  bo na takim serwerze powinni być starsze osoby za gm a nie głupie dzieci  serwer ma lagi  i jak jest navi to jest serwer debilasty jak nie wiem tak jak na xenox

synek ty nawet nie wiesz co gadasz dzieck co ma11 lat to powinno uczyć się w szkole

To nie graj? :D a synek czy córko możesz sb mówić do tych swoich "dzieci" mam nadzieje że nie są aż tak inteligentne jak ich ojciec który robi błędy w słowie "główką"

NIe musisz pracować? to z czego żyjesz? wraz z tymi "dziećmi" ? z zasiłku dla bezrobotnych?

Pochwal się co Ty osiągnąłeś zamiast oceniać/obrażać innych,jeszcze 1 powtarzam wiek nie ma znaczenia jak ktoś się na czymś zna może nawet mieć 10 lat i to ogarnie.

@osoba mająca dzieci/rodzinę tak się raczej nie zachowuje :D.

Masz max 16lat i jesteś sam jeszcze dzieckiem które ma bujną wyobraznie

Opublikowano

To nie graj? :D a synek czy córko możesz sb mówić do tych swoich "dzieci" mam nadzieje że nie są aż tak inteligentne jak ich ojciec który robi błędy w słowie "główką"

NIe musisz pracować? to z czego żyjesz? wraz z tymi "dziećmi" ? z zasiłku dla bezrobotnych?

Pochwal się co Ty osiągnąłeś zamiast oceniać/obrażać innych,jeszcze 1 powtarzam wiek nie ma znaczenia jak ktoś się na czymś zna może nawet mieć 10 lat i to ogarnie.

Nie widzisz,ze to troll?

aw// Poprawiliscie literowki w pytaniach na ox typu ''kamiec inteligencji"?

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie widzisz,ze to troll?

Poprawione:

add_ox_quiz(1, "Czy istnieje Kamień Inteligencji?", true)

Dam pytania od siebie,bo widzę dużo się powtarza

Postaram się pomóc Mateuszowi w wyeliminowaniu bugów/błędów

#Dodałem 20 nowych pytań.

W grze gram pod nickiem [HA]Admin bo na swoim koncie nie mam nadanych praw,w razie pytań pisać.

Zgłaszajcie bugi/błędy.

#Kwiatmix:

Jeszcze raz ktoś napiszę post, że deila.pl jest kradziona to będzie nie miło. Deila.eu nie skontaktowała się ze mną, żadnych dowodów nie przysłała.

Jeżeli chcecie jeden z kilku dowodów to zobaczcie sobie prezentacje deila.eu, dlaczego nie ma tam napisów deila.eu tylko deila.pl ?
Wiecie dlaczego bo to oni ukradli, psd nie ma. Po za tym dostałem wiele innych dowodów i nikt nie może mi zarzucić jednostronności.

To tyle.

Prawdziwy serwer to Deila.pl.

Zapraszam do gry ;).

Opublikowano

z zasiłku gówniarzu ty może korzystasz ja to pisze że nie pracuje bo żeby nie ja to byś siedział ipłakał z zimna idioto ja to idioto mam prace za sobą gowniarzu jeden i pieniądze mi same z poczta przychodzą dzieciaku widać że nic nie myslisz masz umysł 3 latka co nic nie umi i nic nie kuma  a bezrobotny to ty chyba jestes i mamusiu daj na isa wołasz

Nie widzisz,ze to troll?

trol se wyzywaj kolegi na grze lub w domu kogoś a nie mnie  bo nie jestem dla ciebie żaden trol gówniarzu nie odrosłeś od ziemi a pieprzysz jak byś dostał po głowie dziecko muj wnuczek leiej rozumuje niż ty na tym serwerze

bujną wyobraznie to ty masz widać dziecko od cycka cie jeszcze nie ogonili a pyskuje jak nie wiem  gowniarzem jestes i tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...