Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pety przerabia się od 150lv`a u stajennego, kostiumy i fryzury 40 luda na smoku v5. Robienie eq głównie opiera się na dungeonach. :)

Zapraszam na serwer.

a pd gdzie dropi?

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie dropi truta I ulepszacze na eq 80lvl ?

@Dlaczego off ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

@Dlaczego off ?

Truta - generał w atlantydzie, eq na 80 lv - dungeon na 65 lv.

Off ponieważ jest chwilowa przerwa, następnie mają być wprowadzone drobne poprawki, a w nocy reszta poprawek.

Zapraszamy na serwer.

denzel.png

Opublikowano

@Dlaczego off ?

dungi, a truty z bosow np. grota

niewiem czemu of f;x

Opublikowano

Nie polecam serwera GMowie znowu rozdają itemy z Navi i levele swoim kolegom. Tu macie przykład kolesia 220 lvl w 7 minut z full eq. 5 osób go biło i nic mu nie robili a on każdego na strzała. wtf.jpg

Opublikowano

U mnie wygląda to tak: 

Dziwnejpg_eeewepw.jpg

Pomyłka z mojej strony ja zrobiłem ss'a wojownikowi, a ty szamanowi i zastanawia mnie jeden fakt. Jeżeli na twoim ss'sie ma on 200+ a ja teraz zrobiłem i ma 34 to jest jakieś soooooooo maaaaad :?

SS:

Dziwnejpg_eeewepq.jpg

Opublikowano

@up 

To jest bug. GM'owie tutaj mówili że to się buguje. A to że on ma takie eq to też jest bug. Myślę że administratorzy tego serwera się ze mną zgodzą. :)

Opublikowano

Bug na bugu wiec skoro nie umieją nic z tym zrobic to niech sie nie biora za serwery prywatne.

Jaki bug? SS jest podrobiony ten 1, to raz

dwa, Szymon (lllillll) zrobił sobie eq na 180 ~ 205 ~ 210 wydał ponad 100 zł w IS.

Ma bojownika, fryzurę, peta, drinki (60% lud, 500 wart. magicznego i zwyklego ataku)

A Wy macie ból dupy. 

Gildia PrawilneJP zawsze będzie na topie :)

Opublikowano

U mnie wygląda to tak: 

Dziwnejpg_eeewepw.jpg

Pomyłka z mojej strony ja zrobiłem ss'a wojownikowi, a ty szamanowi i zastanawia mnie jeden fakt. Jeżeli na twoim ss'sie ma on 200+ a ja teraz zrobiłem i ma 34 to jest jakieś soooooooo maaaaad :?

SS:

Dziwnejpg_eeewepq.jpg

Cały "BUG" polega na tym że GM dał level koledze, ale kiedy ludzie zaczęli się zwalać o ten 220 lvl w 7 min to go cofnęli i powiedzieli, że stronka się zbugowała.

Pozatym główny admin przez jakiś czas upierał się na głównym czacie, że taki gracz jak LLLiLLL nie istnieje. Poprostu żałosne.

@Edit

Taka ciekawostka. Temat z forum deili z tymi ssami został usunięty :) Ciekawe dlaczego o.O

Opublikowano

Hue h7ueh 7ueh 7ue byłem bardzo szybki i przechwyciłem kilka rozmów z gadu gadu które udostępnił GA Honor. Został on wywalony czy uj wie co za to że ktoś mu się na konto wbił przez co dostał bana na prywatne konto i że inni admini też dostali. Pozdro 600. :P

95196767995924113510.jpg
13440459280787650142.jpg 

Oto wielki mati który robi wszystko. WIELKI TEAM DELILA.PL xD

Opublikowano

Cały "BUG" polega na tym że GM dał level koledze, ale kiedy ludzie zaczęli się zwalać o ten 220 lvl w 7 min to go cofnęli i powiedzieli, że stronka się zbugowała.

Pozatym główny admin przez jakiś czas upierał się na głównym czacie, że taki gracz jak LLLiLLL nie istnieje. Poprostu żałosne.

@Edit

Taka ciekawostka. Temat z forum deili z tymi ssami został usunięty :) Ciekawe dlaczego o.O

Czyli ten ss 1wszy, który ten pan wstawił nad moja pierwszą wypowiedzią był wierzytelny :?

Opublikowano

A ja pogram xD

Prawda jest taka ze gra sie dla siebie dla zabicia chwili czasu a nie dla spin bo on ma eq z navi.a niech ma jak jest kretynem i nie potrafi zrobic

Opublikowano

Hue h7ueh 7ueh 7ue byłem bardzo szybki i przechwyciłem kilka rozmów z gadu gadu które udostępnił GA Honor. Został on wywalony czy uj wie co za to że ktoś mu się na konto wbił przez co dostał bana na prywatne konto i że inni admini też dostali. Pozdro 600. :P

95196767995924113510.jpg

13440459280787650142.jpg 

Oto wielki mati który robi wszystko. WIELKI TEAM DELILA.PL xD

a tak ta cala banda idiotow klamala, ze to mateusza sa pliki i on jest edytowal itp, a teraz widac kim on jest(czyt zerem).

btw. nie ladnie, ze chcieliście sie wlamac na metinka... 

serwer nie polecam!

Opublikowano

Serwer polecam. Można zabić czas, fajnie się gra, chociaż niektóre ulepszacze trzeba dropić dość długo :)

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...