Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz pracę za sobą ah wielki mi wyczyn ,powiadasz że pieniądze Ci pocztą przychodzą,a ja myślałem że pracodawca daje wynagrodzenie miesięczne do rąk własnych lub przelewem, a Ty dostajesz pocztą no popatrz musisz być człowiekiem na wysokim stanowisku.

Dlaczego co 2 słowo to u Ciebie "dzieciaku,gówniarzu" sam nim jesteś i wstydzisz się do tego przyznać? ah przykre.

Odezwij się do mnie jak podrośniesz.

A może te pieniądze to renta inwalizdzka bo po pisowni jestem w stanie stwierdzić że masz coś z główką.

Prezentacja przeznaczona jest dla graczy a nie dla takich hejtów jak Ty.

Skończyłem z Tobą.

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@wolek151

Masz jakieś kompleksy związane z wiekiem?

@DroQ

Co do zgłaszania błędów:

Wczoraj na OX'ie pojawiło się pytanie  "Czy metin ciemności na 25 lvl występuje na pierwszej mapie?" (coś w tym guście). Sporo graczy się przez ten błąd wyłożyło wtedy. Jeśli można to proszę o poprawę tego pytania :).

Jeszcze jedna rzecz która mnie zabolała to OX wywalający pojedynczych graczy mimo stania na poprawnym polu (sam już tak ucierpiałem).

qsHVsoT.png

Opublikowano

Te na ognistej ziemi jeden z administracji dał złe kamienie metin,

to przenosiło na dt xD

w m2 jeden z administratorów stracił prawa , i musieliśmy to przerwać, aby ogarnąć wszystko ,

AtuS się zmienił ,

a co do tego że nie posiada praw, ale spójrz na to że te pliki to w 90 % są robione przez sponsora a nie Anzelma :)

tak że kto ma większe prawa? kto tam więcej robił ? Sponsor , nie smoku :)

debil już zawszę będzie debilem.

z której strony mam spojrzeć ze to są jego pliki?[...]

kiedy będzie forum? jak to tak serwer bez forum? 

Opublikowano

@wolek151

Masz jakieś kompleksy związane z wiekiem?

@DroQ

Co do zgłaszania błędów:

Wczoraj na OX'ie pojawiło się pytanie  "Czy metin ciemności na 25 lvl występuje na pierwszej mapie?" (coś w tym guście). Sporo graczy się przez ten błąd wyłożyło wtedy. Jeśli można to proszę o poprawę tego pytania :).

Jeszcze jedna rzecz która mnie zabolała to OX wywalający pojedynczych graczy mimo stania na poprawnym polu (sam już tak ucierpiałem).

Poprawione

Opublikowano

Wcześniej były hejty, że serwer padnie, a teraz jest tylko i wyłącznie ból dupy, że nadal stoi i jest coraz lepiej, a .eu poleciało w chuja. :) Dla wszystkich, którzy mówili, że nie mają gdzie zgłaszać bugów itp:

board.nazwaserwera.pl

denzel.png

Opublikowano

Up.

Hmm. Tak mowisz o wieku, a sam masz ile? 15/16? Dla Twojej wiadomosci nie 17 ;)

A na serwerze nie ma navi :)

To ze navi bylo jak smok590 byl HA to nie znaczy ze teraz jest :)

Powiedz mi co Ty masz na bani z tym wiekiem? Bo sam jestes gowniarzem i nic nie potrafisz? ;3 Ile masz lat sie nie liczy tylko wazniejsze to ze Ogarniasz.

Weź już nie świruj, bronisz serwera bo tylko tu dali Ci Gm i widać, ze tylko szpanować chcesz swoja posada bo na niczym się nie znasz.

Skoro administracja daje nieogarniętym dziewczynkom takie posadki to nie mam wątpliwości co do navi dla przyjaciółek z "fotek" skoro administracja taka niedorozwinięta.

Spójrzcie prawdziwe w oczy macie max 100 graczy, nikt więcej nie przyjdzie, a w wiekszosci graja wasi znajomi z navi.

Serio jak można się oszukiwać, ze ten serwer cokolwiek osiągnie? Wy tylko chcecie żeby za IS się zwróciło i zamkniecie go.

Czemu ogarniasz napisałaś z dużej na końcu zdania? Przed "że" stawia się przecinek.

No i gdzie te wszystkie ogonki? Ogarnięta dziewczyna robi takie błędy?

Opublikowano

Weź już nie świruj, bronisz serwera bo tylko tu dali Ci Gm i widać, ze tylko szpanować chcesz swoja posada bo na niczym się nie znasz.

Skoro administracja daje nieogarniętym dziewczynkom takie posadki to nie mam wątpliwości co do navi dla przyjaciółek z "fotek" skoro administracja taka niedorozwinięta.

Spójrzcie prawdziwe w oczy macie max 100 graczy, nikt więcej nie przyjdzie, a w wiekszosci graja wasi znajomi z navi.

Serio jak można się oszukiwać, ze ten serwer cokolwiek osiągnie? Wy tylko chcecie żeby za IS się zwróciło i zamkniecie go.

Czemu ogarniasz napisałaś z dużej na końcu zdania? Przed "że" stawia się przecinek.

Wszedłeś?,grałeś że się wypowiadasz?

Żadnego eq navi nie ma i nie było,1 osoba która ma dostęp do mysql,plików jest Mateusz.

Opublikowano

Wszedłeś?,grałeś że się wypowiadasz?

Żadnego eq navi nie ma i nie było,1 osoba która ma dostęp do mysql,plików jest Mateusz.

Skoro wg. Ciebie navi nie było...

To ze navi bylo jak smok590 byl HA 

To się gubicie trochę w zeznaniach bo jednak BYŁO.

Opublikowano

bo to pisałam na tel . :)

PROŚBA DO ADMINISTRACJI MPC:

nagradzajcie warnami wszystkie wypowiedzi negatywne w tym temacie  i wg, bo to już jest lekka przesadza,

kwiatmix coś napisał, ale jak widać ludzie tego nie przestrzegają, i mają tzw. ból dupy, o to że serwer stoi, i jest coraz lepiej .

No ale cóż niektórzy nie powinni mieć dostępu do pisania komentarzy.

Opublikowano

Z nudów dodałem kilka dodatków do clienta:

e19eb40045a1cce2.jpg

7a21ae2c0691db34.jpg

e28e7be818ff1e67.jpg

Co jakiś czas będę dodawał coś po stronie clienta.

Aktualizacja na str gł:

Aktualizacja 1.0.4 skupia się na poprawieniu gry, jak i poprawie błedów spotykanych na serwerze. Podczas aktualizacji zostaną poruszone takie usterki jak:
  • Silna Lodowa Wiedźma - HP zostało zwiększone o 25%(812 500 HP), zaś naprawione została możliwość bicia z broni jej. (ABS 80 %)
  • Sura - W klasie WP zostały naprawione jego skilleSzaman - Poprawione uderzanie z miecza, dzięki czemu teraz za każdym razem uderzamy w cel
  • Ulepszanie - Możemy teraz ulepszać przedmioty poprzez Magiczny Metal, zamiast u KowalaSmok z Atlantydy V4 - Jego życie zostało zwiększone o 25% (2 500 000 HP), a jego ABS wynosi 30% na każdą klasę / broń
  • Tereny Gildii - Zostały dodane tereny Gildii
  • Maska Uczuć - Została dodana maska uczuć do Handlarki Różnościami
  • Równanie klas - Rozpoczęcie prac nad równaniem Umiejętności między klasami postaci
  • Weekend Rat - W każdy weekend będzie Event o nazwie Weekend Rat, różni się tym od innych eventów, iż te zdarzenie będzie się zaczynać w każdy piątek, a kończyć dopiero o godzinię 24:00 w każdą niedzielę. Podczas trwania tego wydarzenia, zdobywane doświadczenie będzie zwiększone o 20-50% (przedział), oraz szansa na zdobycie przedmiotu także o 20-50% (przedział)
  • Zbnuntowana (Expowisko 170 Lv) - Zdobywane doświadczenie na tej mapie zostanie zwiększone dwukrotnie, zaś poziom potworów spotykanych na mapie zostanie zwiększony o pięć poziomów co pozwoli zdobywać więcej doświadczenia
  • Butelki Doświadczenia - Z butelek zostaną usunięte dialogi, co nie będzie tak uporczywe przy masowym użyciu ich
 Aktualizacja 1.0.4 zostanie w życie serwera Deila.Pl wprowadzona w nocy z dnia 04-06-2014, na 05-06-2014. Przerwa w działaniu serwera NIE POWINNA TRWAĆ WIĘCEJ NIŻ 30 MINUT, lecz mogą się pojawić problemy, wtedy zostaniecie o tym poinformowani.
Opublikowano

bo to pisałam na tel . :)

PROŚBA DO ADMINISTRACJI MPC:

nagradzajcie warnami wszystkie wypowiedzi negatywne w tym temacie  i wg, bo to już jest lekka przesadza,

kwiatmix coś napisał, ale jak widać ludzie tego nie przestrzegają, i mają tzw. ból dupy, o to że serwer stoi, i jest coraz lepiej .

No ale cóż niektórzy nie powinni mieć dostępu do pisania komentarzy.

Każda opinia musi być oparta argumentami i moja jest. To wystarczy żeby coś napisać i nie dostać warna w przeciewienstwie do tego twojego posta, który jest jedynie żalem i niczym więcej. Nie ty dyktujesz zasady na MPC forum.

Serwer staje się coraz lepszy? Proszę cię, co za głupota. Graczy jest mało i ubywa, burdel na serwerze, administratorka tylko potrafi świecić tyłkiem.

Przyjmijcie do wiadomości, że ten szajs leży i nie wstanie. Nigdy. Zapewne to wiecie ale hajs z IS się nie zgadza.

Reportujcie ludzi do woli, do woli sobie spamujcie swoimi głupotami histerycznie próbując zachęcić ludzi do gry na serwerze. 

Przykro mi, jak chcesz być "fajną" administratorką to szukaj innego serwera z naiwniakami. 

Żadne warny dla ludzi z negatywną opinią nic nie pomogą więc straszcie ludzi tym kwatmixem do woli ale nie oszuakcie przeznaczenia i ten serwer aż do końca pozostanie szajsem.

Administracja próbuje tylko odrobić straty na IS i dociągnąć serwer do końca opłaconych dni, a potem koniec. 

Achh, administratorem tutaj jest Flourine. Przeciez to samo w sobie niszczy serwer i wyjasnia ludzi w administracji oraz navi.

Opublikowano

Opłaca się wchodzić na serwer?

Dużo graczy?

Ciekawa rozgrywka?

Opublikowano

Każda opinia musi być oparta argumentami i moja jest.

Gdyby jeszcze te Twoje argumenty miały jakikolwiek sens to można by podyskutować. Uśmiałem się gdy nazwałeś swoje posty opiniami. Przy wystawianiu opinii powinno się być obiektywnym, a Ty jedynie siejesz hejt jakby Ci administracja tego serwera dom spaliła. Żenada.

@EVIL14

Moim zdaniem opłaca się. Serwer się rozwija, dzisiaj wchodzi większa aktualizacja a pomniejsze bugi są non stop naprawiane. Również często organizowane są tutaj OX'y (ostatnio nawet ZUO było) więc jest całkiem miło.

Nie sugeruj się postami kolegi Semyaza, gdyż propaganda Smoka odcisnęła na jego umyśle spore piętno jak widać.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Masz pracę za sobą ah wielki mi wyczyn ,powiadasz że pieniądze Ci pocztą przychodzą,a ja myślałem że pracodawca daje wynagrodzenie miesięczne do rąk własnych lub przelewem, a Ty dostajesz pocztą no popatrz musisz być człowiekiem na wysokim stanowisku.

Dlaczego co 2 słowo to u Ciebie "dzieciaku,gówniarzu" sam nim jesteś i wstydzisz się do tego przyznać? ah przykre.

Odezwij się do mnie jak podrośniesz.

A może te pieniądze to renta inwalizdzka bo po pisowni jestem w stanie stwierdzić że masz coś z główką.

Prezentacja przeznaczona jest dla graczy a nie dla takich hejtów jak Ty.

Skończyłem z Tobą.

gowniarzu jeden podrastać to ty mozesz idioto jak to gówniarzu najebałem sie idioto 25 lat i  takich idiot jak ty musiałem pracować a jeśli chodzi o pieniądze to baranie ja mam swoje pieniądze bo gówniarzu jeden jestem na emeryturze i taki jak to ibecyl co nic nie rozumu nie ma bezrozumna istota co tylko umi pisać głupoty o ludziach taki jak ty  potem pokazują takich idiotuw w telewizji takiego jak ty albo pobił albo okrad  bo beznadzieja siedzi przed kompem i nic nie umi zrobic ja to juz ma pracę za sobą i mam swoje pieniądze baranie bo pracowałem a nie tak jak ty gówniarzu siedzisz przed kompem i hajtujesz na mpc forum

gowniarzu jeden podrastać to ty mozesz idioto jak to gówniarzu najeba łem sie idioto 25 lat i  takich idiot jak ty musiałem pracować a jeśli chodzi o pieniądze to baranie ja mam swoje pieniądze bo gówniarzu jeden jestem na emeryturze i taki jak to ibecyl co nic nie rozumu nie ma bezrozumna istota co tylko umi pisać głupoty o ludziach taki jak ty  potem pokazują takich idiotuw w telewizji takiego jak ty albo pobił albo okrad  bo beznadzieja siedzi przed kompem i nic nie umi zrobic ja to juz ma pracę za sobą i mam swoje pieniądze baranie bo pracowałem a nie tak jak ty gówniarzu siedzisz przed kompem i hajtujesz na mpc forum

jebałem ibecylu na dole 25 lat a nie tak jak ty na mpc forum bronisz kolegi dziecko co nie ma pojęcia ożyciu i o pracy ja to zaperdalałem pod ziemią idioto i nieraz widziałem takie coś co ty idioto wogóle tach żeczy nie doświadczysz  i mam z czego żyć a ty nawet tego nie doczekasz

Opublikowano

gowniarzu jeden podrastać to ty mozesz idioto jak to gówniarzu najebałem sie idioto 25 lat i takich idiot jak ty musiałem pracować a jeśli chodzi o pieniądze to baranie ja mam swoje pieniądze bo gówniarzu jeden jestem na emeryturze i taki jak to ibecyl co nic nie rozumu nie ma bezrozumna istota co tylko umi pisać głupoty o ludziach taki jak ty potem pokazują takich idiotuw w telewizji takiego jak ty albo pobił albo okrad bo beznadzieja siedzi przed kompem i nic nie umi zrobic ja to juz ma pracę za sobą i mam swoje pieniądze baranie bo pracowałem a nie tak jak ty gówniarzu siedzisz przed kompem i hajtujesz na mpc forum

jebałem ibecylu na dole 25 lat a nie tak jak ty na mpc forum bronisz kolegi dziecko co nie ma pojęcia ożyciu i o pracy ja to zaperdalałem pod ziemią idioto i nieraz widziałem takie coś co ty idioto wogóle tach żeczy nie doświadczysz i mam z czego żyć a ty nawet tego nie doczekasz

Żeczy powiadasz?...

Jak się trzyma serwer? Ile online?

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Dodałem:

#Chat dla obu królestw

#[szept] jako hyperlink do pw

c53ed408b369e112.jpg

dc8547c4c245da05.jpg

Będę co jakiś czas dodawał jakiś bajer do clienta,nowe zbroje,bronie.

Zapraszamy do gry,oraz do odwiedzenia działu "ogłoszenia"

Jeśli chodzi o bugi już się tym zajmujemy,będzie przerwa mająca na celu ich wyeliminowanie.

Opublikowano

510 graczy online. :)

Ktoś coś pisał o 100 graczach online haha? 

510 graczy wow!

na stracie było 2k wiec nie wiem o czym piszesz, ale jak wiadomo pro elo elo sponsor dal pass do bazy harnasiowi i dlatego serwer poszedł na dno.

aw. czemu dzialaja tylko 3ch?

czemu pare osob ma 250lv i przegrane 50dni? 

Opublikowano

510 graczy wow!

na stracie było 2k wiec nie wiem o czym piszesz, ale jak wiadomo pro elo elo sponsor dal pass do bazy harnasiowi i dlatego serwer poszedł na dno.

aw. czemu dzialaja tylko 3ch?

czemu pare osob ma 250lv i przegrane 50dni? 

Będzie reset playtime,ponieważ coś się z nim rypło

Opublikowano

510 graczy online. :)

Ktoś coś pisał o 100 graczach online haha? 

500 online?

Wiadome jest to, ze licznik podkrecony.  Wkońcu w administracji jest rozywdrzone dziecko - Flourine, ktory potrafi tylko plakac jak mu ktos maszyne zabiera.

Opublikowano

Co do serweru nowością nie będzie to ze jest kradziony i tyle. Nie polecam. Ale serdecznie zapraszam Deila.eu start jutro. 

#DroQ marnujesz sie na deila.pl powinnienes być gdzieś indziej.

wilowo.jpg

Opublikowano

Co do serweru nowością nie będzie to ze jest kradziony i tyle. Nie polecam. Ale serdecznie zapraszam Deila.eu start jutro. 

#DroQ marnujesz sie na deila.pl powinnienes być gdzieś indziej.

Gdzie? :D

Miałem wiele propozycji,ale nie skorzystałem ;x

500 online?

Wiadome jest to, ze licznik podkrecony.  Wkońcu w administracji jest rozywdrzone dziecko - Flourine, ktory potrafi tylko plakac jak mu ktos maszyne zabiera.

Nic nie jest podkręcone możesz to sb sprawdzić przy konserwacji/wyłączeniu serwera liczba graczy spada.

Zapraszam do gry ;x

Pzdr od Tekena5

Opublikowano

#Naprawiono Ulepszanie Kd

#Naprawiono Ulepszanie itemów

#Dodano nową zakładkę administracja

5d2a6938483ba9a1.jpg

Łatka do moich dodatków znajduje się na forum dział ogłoszenia

Łatka do ulepszanie itemów znajduję się na forum dział ogłoszenia temat "Ulepszanie"

Kd możecie ulepszyć u Alchemika stoi on w m1 na każdym CH

Zapraszam do gry.

Screen z Ox:

34ac40f026a4f4bb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...