Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na yt jest Masa filmikow z dowodami ze jest navi sam nawet nie wiesz.

Ale teraz jest navi? pokaż film, jak tak to nie gram :D .

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Kamilex122

Jak już mówiłem, w trakcie ataków eq navi było powszechne, więc pewnie wtedy wszystko było nagrywane. Teraz gdy sytuacja się uspokoiła nie spotkałem się ani nawet nie słyszałem o tym by ktoś miał eq navi.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Nie ma zadnego navi, ktos rzucil haslem i wszyscy powtarzaja, admini sprawdzili cala baze wzdluz i wszerz i nie ma ani 1 itema ktory moglbypochodzic z tzw 'navi'.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Mało z Was by pomyślało, że to właśnie Deila.pl będzie stała, a .eu nawet nie ruszy, a widzicie za wcześnie wykluczyliście .pl. :) Teraz prawie każdy z .eu rozejdzie się na Metinka lub przyjdzie tutaj. Serwer jest pod dobrą opieką administracji, eveciki, raty, a żadnego navi nie ma. Jedyną rzeczą czego brakuje to forum, ale Admin pisał, że niedługo ogarnie, więc zapraszamy na serwer. :)

denzel.png

Opublikowano

Czemu serwer off jest ?

Przerwa techniczna masz napisane wyżej. Kto to jest [HA]Admin ?

Opublikowano

taa przerwa techniczna ...

pliki wyjebali z dedyka i teraz myślą

Jak mogli wyje... skoro administracja jest w grze? Pomyśl zanim coś napiszesz . Strone główna sobie zobacz .

Opublikowano

nie polecam.
Zalogowalem sie i wiecie jak to bywa poraz pierwszy jako nowy na serverze zapytalem sie jakiegos max lvl'a  czy moglbys mi doradzic jak tu zarobic badz gdzie expic( np na serverze xenox nie trzeba expic w m1/2 tylko tam trolle..itp).. koles z gory powiedzial mi ze lepiej tu nie grac bo admini maja wszystko w nosie ;dd
 Relogajac na inny channel myslalem ze bedzie tu wielu graczy po czym okazalo sie ze gra zaledwie grupka liudzi ktora juz sie zawiodla na serverze,

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

Opublikowano

The Home , serio taki głupi jesteś? pomyśl co właśnie dałeś xD

ten link nie świadczy o tym że pliki wyje** xD

pomyśl zanim coś napiszesz , właśnie widać jakie masz pojęcie:)

nie polecam.
Zalogowalem sie i wiecie jak to bywa poraz pierwszy jako nowy na serverze zapytalem sie jakiegos max lvl'a  czy moglbys mi doradzic jak tu zarobic badz gdzie expic( np na serverze xenox nie trzeba expic w m1/2 tylko tam trolle..itp).. koles z gory powiedzial mi ze lepiej tu nie grac bo admini maja wszystko w nosie ;dd
 Relogajac na inny channel myslalem ze bedzie tu wielu graczy po czym okazalo sie ze gra zaledwie grupka liudzi ktora juz sie zawiodla na serverze,

nie mamy wszystkiego gdzieś , ciągle siedzimy :)

zarabiasz expiąx , a expisz po kolei na mapkach jak są przypisane lvl :)

Czemu serwer off jest ?

aktualnie trwa mała konserwacja , do północy powinien być serwer włączony :)

Opublikowano

The Home , serio taki głupi jesteś? pomyśl co właśnie dałeś xD

ten link nie świadczy o tym że pliki wyje** xD

pomyśl zanim coś napiszesz , właśnie widać jakie masz pojęcie:)

nie mamy wszystkiego gdzieś , ciągle siedzimy :)

zarabiasz expiąx , a expisz po kolei na mapkach jak są przypisane lvl :)

aktualnie trwa mała konserwacja , do północy powinien być serwer włączony :)

Możesz jeszcze napisać co wprowadzacie?

@mazior155

Administracja na pewno nie ma wszystkiego gdzieś, bo ciągle są na serwerze. Nie wiem gdzie zobaczyłeś "grupkę" osób, która zawiodła się na serwerze, bo na pewno nie tutaj. :)

denzel.png

Opublikowano

Żaden serwer nie został skradziony.

Coś tam było że pliki skradzione czy coś i nie wiem czy on nie padnie i czy jest prawdziwy 

Opublikowano

Czyli serwer jest w 100% (prawdziwy) i warto grać?

Serwer OFF?

Ten serwer był od początku prawdziwy. Wyłączony dlatego, ponieważ jest przerwa techniczna.

Serwer od godziny 00:00 jest ON, a jutro zuo. :)

denzel.png

Opublikowano

tu na tym serwerze tosą prawdziwi idioci co gp zrobili całymi dniamisię kłócaą jak przygłupy co mało masz kasy kurw to idz do roboty albo niech mamusia ci da na serwer bo widzą że same dzieci go prowadzą i  bezmuzgi co tylko umieją się wyzywać i hajtować co za banda na tym serwerze nie gracze nie polecam tego serwera

Opublikowano

@UP

Weź napisz jeszcze raz to co chcesz napisać, tylko poprawnie, bo już nie wiem czy hejtujesz administrację czy graczy.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Żaden normalny user który przeczyta te komentarze odpuści sobie to bagno Deila.pl.

Ludzi na serwerze co raz mniej a te przepychanki miedzy Administracja działają tyko na wasza niekorzyść.

Serwer niestety nie ma przyszłości mimo że zapowiadało się całkiem nie źle.

Jeśli szukasz stabilnej, spokojnej gry na dłużej, odradzam rozpoczęcie gry na tym serwerze.

Nie polecam

Opublikowano

Trochę to do kitu. Pierw admini tutaj rozdawali item z navi(baza) pro elo bony i tutaj nagle teraz mają grać jacyś gracze? Śmieszne.:D Na początku żaden harnasiek nie rządził się tym serwerem. Nulcia jak i AtuS to osoby które nie potrafią nawet opanować swoich emocji w byciu administratorem. Jak będę w domu wstawie fajne ss o Atusie. Gdy siedział na swojej priv postaci, wbiłem mu się na spota. Po czym wbił na GM zaczął wymyślać swoje że zaczynam go wyzywac itd, potem że za konto mojego buffa dostanę bana ponieważ multikonta nie można używać w grze.  Serio z całego serca polecam ten serwer dla każdego gracza, jest on doskonały, administracja ogarnięta. Beka na maxa. Chociaż 300 graczy utrzymujecie lub to po prostu podrkęcony licznik. :P

Opublikowano

no tez nie polecam serwera, teraz ich pliki krażą i krążą.

zachownie administracji jest dziecinne dlatego syf nie serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...