Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

.eu wbije was w ziemie :D znam was od dawna takim ludziom jak wy sie nie ufa bo ten serwer im wiecej zarabiać tym bardziej serwer będzie szedł na dno ;D mam nadzieje że nie dostane kolejnego warna za nic ^^ 

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

oficjalne info z godziny 16:12 dnia 31 maja 2014 roku deila wystartuje jutro , metinek dzisiaj wiec pobieramy metinka <3

Masz złe info ;c

Opublikowano

łeee jeszcze pare dni temu harnas i gall spamili, ze większość jest z virtual, a teraz sa ich autorskie pliki. o co tu chodzi ? 

aw. 

ile ludzi online,

czemu ludzie maja 250lv + navi?

serwer stabilny? 

ogolnie serwer nie polecam.

pozdro

Opublikowano

łeee jeszcze pare dni temu harnas i gall spamili, ze większość jest z virtual, a teraz sa ich autorskie pliki. o co tu chodzi ?

aw.

ile ludzi online,

czemu ludzie maja 250lv + navi?

serwer stabilny?

ogolnie serwer nie polecam.

pozdro

bo jest,zajebali im mapy,bossy i system ulepszen
Opublikowano

Gdzie zgłaszać wh itd?

A po co? Kogo to interesuje jak tam połowa serwera z navi już lata 

Opublikowano

@2xUP

Albo support albo forum .

na chu* się wypowiadasz jak nawet nie wiesz, że deila.pl nie ma forum ? 

Opublikowano

Informacja.

Oba serwery mają prawo do plików, więc oba mogą istnieć. Wyjaśnione ze sponsorem True (deila.eu).

Deila.eu będzie miała nową preżkę, bo nie może używać jej od Deila.pl.

Posty typu "kradzione" będą nadal warnowane.

Pozdrawiam.

"preżkę" może mają swoją ale pliki ukradli Anzelmowi !

67248792843061145727.png

Opublikowano

Mimo wcześniejszych hejtów server polecam, harnasia nie ma w teamie. Deila.eu jak na moje oko chyba nie wystartuje . Tyle serverów smoka już padło, że już postanowiłem przestać wbijać na jego servery ....

Opublikowano

A co z navi na Deila.pl (Obiło mi się coś o uszy że tu lataja ludzie z takim eq) ? Ponieważ nie wiem czy zacząć grać tutaj. Może ktoś się wypowiedzieć na ten temat ?

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Nie ma navi ( chyba ) dużo ludzi latało na camer modzie i robiło iluzje, jeśli ktoś ci coś pokaże szkłem to napisz mu, aby ci pokazał na handlu...

Opublikowano

Eq navi nie ma , nikt nie ma dostępu z osób postronnych :)

Serwer działa lecz:

0syfgo.jpg

Zapraszamy po włączeniu :)

Opublikowano

Mogli byście dodać questy na drop itemków eventowych typu, dynie w hallowen, prezenty/skarpetki w świeta, dzień dziecka, wielkanoc etc. Oraz quest na zuo, ułatwiło by to wam event .

Opublikowano

Początkowo byłem negatywnie nastawiony w związku z tą aferą o pliki, jednak muszę zmienić zdanie. Serwer trzyma się solidnie, dzisiaj już zaliczyłem 3 OX'y podczas gdy wielce zapowiadany serwer smoka wciąż jest w rozsypce. Nawet jeśli ta cała deila.eu kiedyś wystartuje, wydaje mi się że pozostanę tutaj :).  Przydałaby się tylko większa ilość graczy, bo trochę pustawo.

@kapikox22

Wcześniej gdy serwer był atakowany, było tego sporo, ale odkąd sytuacja się wyjaśniła nie było mi dane spotkać kogoś z eq navi.

qsHVsoT.png

Opublikowano

UP, nie mam zamiaru iść na server smoka, oni nawet eventów nie robią -.- mnie tylko dziwi to, że 2 osoby na deili.pl dostały 250lv. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...