Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To w koncu,ktory z serwerow to plagiat,bo juz sie pogubilem? xD

Delia.pl - jest skradziona.

Delia.eu - prawdziwa.

Skąd dropią bronie 75 lvl?

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze raz ktoś napiszę post, że deila.pl jest kradziona to będzie nie miło. Deila.eu nie skontaktowała się ze mną, żadnych dowodów nie przysłała.

Jeżeli chcecie jeden z kilku dowodów to zobaczcie sobie prezentacje deila.eu, dlaczego nie ma tam napisów deila.eu tylko deila.pl ?
Wiecie dlaczego bo to oni ukradli, psd nie ma. Po za tym dostałem wiele innych dowodów i nikt nie może mi zarzucić jednostronności.

To tyle.

Prawdziwy serwer to Deila.pl.

Opublikowano

Jeszcze raz ktoś napiszę post, że deila.pl jest kradziona to będzie nie miło. Deila.eu nie skontaktowała się ze mną, żadnych dowodów nie przysłała.

Jeżeli chcecie jeden z kilku dowodów to zobaczcie sobie prezentacje deila.eu, dlaczego nie ma tam napisów deila.eu tylko deila.pl ?

Wiecie dlaczego bo to oni ukradli, psd nie ma. Po za tym dostałem wiele innych dowodów i nikt nie może mi zarzucić jednostronności.

To tyle.

pojebało cię ?

poczytaj komentarze, grafika należy do deila.pl, ale pliki do deila.eu !

Poziom moderatorów, jest na dnie Pacyfiku.

67248792843061145727.png

Opublikowano

pojebało cię ?

Jeśli poziom moderatorów jest na dnie pacyfiku to jaki poziom reprezentuje sobą koleś któremu ukradli serwer :D?

rozumiem jak by mu ukradli rower, ale serwer ??? chyba nawet dzisiejsza medycyna nie jest w stanie określić co z nim jest nie teges

sygnatura3k.png

Opublikowano

boze mody  nieorzumiecie ze deila.pl byla zrobiona prez smoka i zajebal ja harnas i smok powiedzial ze nie odda deili i zrobil deila.eu proste jak budowa cdepa a wy kurwa tempi jak chuj !

Opublikowano

Muszę to napisać:

Autorze tematu Twoje słowa:

http://scr.hu/1zwp/1qq15  oraz http://scr.hu/1zwp/gk2n3 

są zmienne jak wiatr na wiosnę,

Jesteś żałosna jak nie wiem.

Raz piszesz, że został serwer skradziony, raz, że nie.

Określ się dziewczyno w końcu.

To pisał Anzelm który miał przez chwile dostęp do mojego konta :)

Ktoś coś jeszcze chce ?

Zapraszam TS3 ( ip podam w PW )

Opublikowano

pojebało cię ?

Szkoda, że również ludzie z Delii.eu pisali, że grafika jest ich. :) To trzeba mieć łeb, żeby w prezentacji dać all z "Delia.pl" i kłócić się, że to jest ich  xD Jak serwer który stał pierwszy może być podrobiony :D ? Polecam.

PS. Dalej wierzycie dla Smoka ? Tak pisał, że serwer wczoraj w nocy ma być wyłączony, a ciągle stoi xD . Jakoś byłem online całą noc i ani jednego laga nie złapałem. :) 

denzel.png

Opublikowano

To tyle.

Pojebało cie ?

Grafika jest .pl poniewaz kiedys to byl ich wspolny serwer tak? i nazywał się .pl a ze administratorzy terazniejszej .pl zajebali pliki administratorowi .eu to on sie nie da i postanowil zrobic tez ten serwer tyle ze grafika zostala z tamtego.

Bądz troche kumaty bo jak na modka to troche nie ogarniasz.

Opublikowano

To tyle.

Dlaczego tylko Nulaa lajkuje Ci posty?

Przypadek ? nie sądze.

Opublikowano

pojebało cię ?

Upadłeś to ty na dno bo jedynie co masz swoje w plikach to to ze dostałeś pozwolenie na bycie HA pomysły biolog, historyk, drinki itp itd są nulci. silnik, sf itp itd są flourine coś jeszcze zasrany czternasto latku może powiedz prawdę o swoim wieku ludziom ? :)

Opublikowano

Albo bedzie spokoj albo posypią się warny . Sa dowody - to jest prawdziwy serwer i koniec tematu .

Dyskutujcie teraz tylko na poziomie serwera , a nie ocenianiu czy jest kradziony . Warny za spam / offtop zaraz znajda sie na swoim miejscu .

Miłego dnia .

Opublikowano

Po prostu znam administracje, a raczej sponsora to zachęcam, co w tym dziwnego? Dodatkowo wole by gracze grali tutaj niz na tej marnej drugiej odsłonie eu.

@@@

Do moderatorów.

Serwer nie jest kradziony, jeżeli macie jakieś watpliwosci przeczytajcie mój post który znajduje sie na samej gorze w najlepszych odpowiedziach

Łaku, ty jeszcze niedawno pisales, ze bedziesz grał na tym co dzisiaj wychodzi xddd

Nie wiem dlaczego wyzywasz innych od gimbow, a sam nim jestes..

Co do serwera, nie toleruje kradziezy, wiec nie zagram

Opublikowano

Upadłeś to ty na dno bo jedynie co masz swoje w plikach to to ze dostałeś pozwolenie na bycie HA pomysły biolog, historyk, drinki itp itd są nulci. silnik, sf itp itd są flourine coś jeszcze zasrany czternasto latku może powiedz prawdę o swoim wieku ludziom ? :)

Sądząc po Twojemu słownictwu o wiele starsza to Ty nie jesteś zdziro :D

Nie polecam złodziei serwerów :P

Opublikowano

Pomysł a wykonanie to dwie różne rzeczy.

Neutral.

P.S Kocham tego moderatora co pisał wyżej, jak patrzę na posty to płacze ze śmiechu :D

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

To tyle.

Takiego głupiego moda to jeszcze nie widziałem ;)

Po 1 . Najpierw smok dodał prezentacje (tą co jest tutaj) on ją zrobił , lub komuś zlecił , nie obchodzi mnie to .

Po 2. Podaj nam te "dowody " że deila.pl jest czysta , a deila.eu ukradła pliki ;)

Po 3. Smokowi nie chciało się zmieniać napisów z grafiki na deila.eu , bo w końcu on je robił .

Po 4. Nie zasługujesz na kid moda

Po 5. Nadal czekam na dowody

Po 6. Jeżeli dla Ciebie dowodem jest napis na grafice w prezce to wgl nie powinieneś wchodzić na MPC forum ;)

NARA !

@Edit (prawdopodobnie ;)

Nula jest teraz przeciwna deili.eu ?? co za biedactwo ;) było dobrze , dopóki było się w teamie , ale jak się nic nie robiło to się zostało wyrzuconym i teraz się płacze ?

HAHA DOSTAŁEM 5 ZA SPAM :)

DZIĘKI "Istny Diabeł" Gdzie ty się tu spamu doszukałeś <3?

Modki to dźiffki

Opublikowano

Jeżeli administracja posiada dowody proszę ujawnić je. WSZYSTKIE<< :).

@ To jest spam Diabeł? Nie chce mi się odkopywać postu któregoś modka, że jeżeli chcemy to podacie nam dowody. Więc czekamy:).

PS. Toniecie.

Opublikowano

To tyle.

gdyby ci sie kurwa chciało to byś ruszył dupe i przeczytał prezentacje z kosza deila.pl który sam wrzuciłeś ponieważ serwer ukradli moja babka ma pamiec lepszą od ciebie -.-

post-642659-0-81544000-1401535266_thumb.jpeg

Opublikowano

@jarekb chyba tak bo juz dostalem warna :D haahahahahahh co za niemoge ;d tak wgl to serwer deila.pl ma same bugi :D a deila.eu ich nie ma :D

deila.pl ma same bugi? Ale wg. was to smok robił te pliki. Więc o co caman? 2 serwery na identycznych plikach, jeden ma bugi, drugi nie? Skad wiesz, ze nie ma bugow? Grales? IQ dżdżownicy.

Takiego głupiego moda to jeszcze nie widziałem ;)

Po 1 . Najpierw smok dodał prezentacje (tą co jest tutaj) on ją zrobił , lub komuś zlecił , nie obchodzi mnie to .

Po 2. Podaj nam te "dowody " że deila.pl jest czysta , a deila.eu ukradła pliki ;)

Po 3. Smokowi nie chciało się zmieniać napisów z grafiki na deila.eu , bo w końcu on je robił .

Po 4. Nie zasługujesz na kid moda

Po 5. Nadal czekam na dowody

Po 6. Jeżeli dla Ciebie dowodem jest napis na grafice w prezce to wgl nie powinieneś wchodzić na MPC forum ;)

NARA !

@Edit (prawdopodobnie ;)

Nula jest teraz przeciwna deili.eu ?? co za biedactwo ;) było dobrze , dopóki było się w teamie , ale jak się nic nie robiło to się zostało wyrzuconym i teraz się płacze ?

HAHA DOSTAŁEM 5 ZA SPAM :)

DZIĘKI "Istny Diabeł" Gdzie ty się tu spamu doszukałeś <3?

Smok nie robił grafiki, nie jest jego własnością, tak więc nie ma praw do jej publikowania NARA ;)

tenor.gif

Opublikowano

Widzę wyraźne przepychanki w temacie. Do puki moderator MPC nie przedstawi tych dowodów nie mam zamiaru tu grać podobnie jak i wiele innych osób. Jeśli takowe nie zostaną przedstawione przed startem deila.eu rozpocznę właśnie tam bajeczną przygodę w wirtualnym świecie.
Pozdrawiam.

k,NDA4NzYzNzgsNzU5NjA1,f,nevermore-logo.jpg

+Daj -

^^

Opublikowano

deila.pl ma same bugi? Ale wg. was to smok robił te pliki. Więc o co caman? 2 serwery na identycznych plikach, jeden ma bugi, drugi nie? Skad wiesz, ze nie ma bugow? Grales? IQ dżdżownicy.

Smok nie robił grafiki, nie jest jego własnością, tak więc nie ma praw do jej publikowania NARA ;)

Tak sie składa,że smok wszystkie bugi miał wypisane i podał je 100+ osobom na ts'ie, które dzialają. Także na Deila.eu te bugi będą naprawione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...