Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tarien

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja ma wywalone na ten serwer, tak samo z Csyt2(reaktywacją), zrobili serwa, nie reklamowali go, nigdy nie widziałem żeby jakiś GM był na serwie... i płaczą, że mało osób na serwie było.

Ty to możesz wejdź na grę i zobacz czy jest admin, Reev praktycznie co chwile jest na grze, Off był ponieważ byly ataki :) więc daruj sb te zbedne komenatrze

Zapraszam.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Na zakończenie roku szkolnego planowany jest wielki update - ten na który wszyscy czekali. A w nim:

• Max lv - 127/130  - decydujecie sami,
  • Nowy set broni,
  • Atlantyda V2,
  • Nowe dungeony - Wieża Wygnańców, Wymiar Władców, Komnata Smoka
Opublikowano

Nie polecam serwera administracja nic wgl nie robi praktycznie wgl tekstury 0 blasku balans skili jakis rypnięty.. ;3

76561198041325734.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer ogólnie bardzo fajny lecz kilka minusów - brak aktywności na stronie www i po kilku dniach się znudziło po wbiciu 124lvl'a czyli prawie max... Proponowałbym podwyższyć lvl i dodać coś ciekawszego, częstrze eventy.

ddasd 

Opublikowano

Serwer ogólnie bardzo fajny lecz kilka minusów - brak aktywności na stronie www i po kilku dniach się znudziło po wbiciu 124lvl'a czyli prawie max... Proponowałbym podwyższyć lvl i dodać coś ciekawszego, częstrze eventy.

Chyba nie zrozumiales przekazu serwera.. Jest to oldschool w stylu starych chinoli np. csyt2, wiec wiadome bylo na starcie, ze max lvl nie przekroczy 127.

Opublikowano

Co do ilości osób to jest się z kim pobić ale olewka troszkę ze strony Administracji , niektóre bany bez wyjaśnienia za co , na ile ...

Na UPdate czekamy już ponad miesiąc i nic o nim dalej nie wiadomo , kiedyś to chociaż oxy 2 razy tygodniowo były a teraz to już nawet ich nima :<

nieregulaminowa sygnatura

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takiego serwera szukałem, zagram z chęcią!

@Edit. CH1 M1 - z 30-50 graczy Online, Ale cóż. Na serwerze przyjemnie się expi, Jedno co mnie dziwi. To nie pamiętam żeby w Metinie sprzed 2010r. nie błyszczały zbroje.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

24 dni ^^
Szkoda, że tak mało graczy, fajnie by było, gdyby np. nie było można przejść przez m1 :D
Do poprawy może te tekstury hwangów - platynowego u woja szczególnie :)

Złoty u ninji wygląda jak platynka :)

Serwer 9/10 :)

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ile graczy on-line ? :)

Ponawiam pytanie :P

Kiedyś grałam na serwerze, ale mnie zniechęcił do grania <_< 

Wydaje mi się, że nie gra tu zbyt wielka ilość osób, ale serwer nadal się trzyma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...