Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tarien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma być konserwacja więc : 
dodajcie sety broni bo już nie ma co ulepszać
niech sztabki wpadają do eq prosto
bryłki niech bedą pakowane po max 200
wyeleminujcie bony typu : silny przeciwko zwierzetom, max PE i rożne takie niepotrzebne na tym serwerze bo NIE IDZIE ZROBIĆ BONÓW DO PVP.. tylko jakiś chłam.. 
To naprawde bardzo ważne, bo każdy ma eq zrobione ale z gównianymi bonami.. Jak tu pvp będzie wyglądać? żenująco troche.

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowe sety broni wejdą w większej aktualizacji, nie ma sensu dodawać nowości kilka dni po starcie. Bryłki zostały naprawione, bonusy zostają, sztabki też.

Opublikowano

Serwer niczym się nie różni od 1000 innych.

Nie zagram.

Czytając wypowiedź jednego z graczy kd +6 po 11 zł stwierdzam fakt, że serwer typowo dla celów zarobkowych.. 

Tym bardziej nie różni się niczym! 

Opublikowano

Serwer niczym się nie różni od 1000 innych.

Nie zagram.

Czytając wypowiedź jednego z graczy kd +6 po 11 zł stwierdzam fakt, że serwer typowo dla celów zarobkowych.. 

Tym bardziej nie różni się niczym! 

Postawię Ci piwo, jeżeli znajdziesz mi taki sam serwer. Co do KD to nic osobistego, od update będzie można je dropić w grocie.

Opublikowano

Postawię Ci piwo, jeżeli znajdziesz mi taki sam serwer. Co do KD to nic osobistego, od update będzie można je dropić w grocie.

No dobra a co z dropem yang? na csyt2 bylo bardzo duzo sklepow, ludzie sellali stalki, bojowe, kd przede wszystkim itd.

Opublikowano

Zostawisz bony na zwierzęta, 15% na spowolnienie w broni? :D
To pozdro... Bo nie da rady wbić żadnych senswonych bonów, chyba że będę jechał na BS KILKA DNI to może wejdą jakimś cudem :)

Pozdro

Opublikowano

No dobra a co z dropem yang? na csyt2 bylo bardzo duzo sklepow, ludzie sellali stalki, bojowe, kd przede wszystkim itd.

Serwerowa gospodarka na rozwój potrzebuje czasu, jestem pewien że za kilka dni się rozwinie przy czym update jeszcze bardziej ją napędzi.

Opublikowano

Jakieś info o upadate?
Większość graczy osiągnęła wysokie lub maksymalne lvl`e, teraz mamy stać w m1 i się nudzić lub odbywać jedno pvp sto razy?
Ogarnijcie UP bo zaczynają się potworne nudy..

Opublikowano

Hhahahahaha, TYPOWY CHINSKI OLDSCHOOL.

Dobra myslalem ze fajne czytam dalej bum max lvl 125. Chyba max to 99 byl? Zapomnialem to EURPEJSKI OLDSCHOOL.

Patrze dalej Hwangi, w 2006 roku to bylo takie znane w m1 w tym latali ze ho ho.

''Kolorowe itemy ktore nic nie wnosza do metin2'' No tak, hwangi to podstawa. Metin2 2006 rocznik stal +9 to byl hwang +2000 .... 

Server dno. Chyba zalozyciele nie wiedza co to OLDSCHOOL.

Nie wbije bo klamstwa na klamstwie skoro oldschool to lvl 99 a nie 125..

Opublikowano

Wybacz, ale jak na dłoni widać, że nie grałeś na klasykach typu CSYT2.

Jakieś info o upadate?
Większość graczy osiągnęła wysokie lub maksymalne lvl`e, teraz mamy stać w m1 i się nudzić lub odbywać jedno pvp sto razy?
Ogarnijcie UP bo zaczynają się potworne nudy..

Na weekend prawdopodobnie postaramy się przygotować.

Opublikowano

Tak więc, mogę się troszkę wypowiedzieć o tym serwerze.

Otóż, grałem na nim od początku, byłem w topcem. 

Nabicie 125 lv to kwestia jednego dnia - nuda.

Zrobienie perf eq - 1 dzień = nuda.

Po drugie eq było pobugowane, max na 99 lv u to +0, szaU. :D

Sewera NIE POLECAM, gdyż gra taka super Administracja, że urywa dupe. Przewaga królestw wygląda tak Jinno>Shinsoo>Chunjo. Dlaczego? Otóż jest pewien TGM, który odziwo jest z jednej gildii w Jinno (GM w gildii ? :ooo ) no i robi wszystko, aby "ułatwić" grę swoim znajomym.

Tak więc, NIE POLECAM. Jak najdalej od tego serwera.

Opublikowano

To chyba Twoje informacje są nieaktualne, faktycznie były błędy z ekwipunkiem i był eksces zrobiony przez jednego TGM (który już został wydalony) i teraz serwer ma się w jak najlepszym porządku.

Opublikowano

Serwer dobry, Tylko szkoda że kd +6 są tylko w is i nie da się ich zdobyć w grze. [H@]Reev jest jednostronny i głaszcze swoich lizodupów ;) Pozdrawiam

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Zostawisz bony na zwierzęta, 15% na spowolnienie w broni? :D

To pozdro... Bo nie da rady wbić żadnych senswonych bonów, chyba że będę jechał na BS KILKA DNI to może wejdą jakimś cudem :)

Pozdro

Jak to wycofać te bony? Są na każdym serwerze i każdy się z nimi męczy żeby wbić eq.

Serwer dobry. Polecam

Opublikowano

Zostawiam ten pomysł : Serwer padł o 19 , do tej pory nie widać technika

Administracja forum (niektórzy) przewrażliwieni gdy ktoś powie coś nie tak :)

Przykro mi, ale forum to podstawa, a z taką administracją nie mam ochoty się użerać :) 

Powodzenia w dalszym projekcie

43242342423.jpg]
Opublikowano

Administracja ma wywalone na ten serwer, tak samo z Csyt2(reaktywacją), zrobili serwa, nie reklamowali go, nigdy nie widziałem żeby jakiś GM był na serwie... i płaczą, że mało osób na serwie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...