Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tarien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serwer dobre lecz nie wiem czy ranking graczy jest z bety czy już po w w 2 godz wbić prawie max lvl ? Potem każdy będzie latał po m1  , szybko się znudzi .  

Exp można zmniejszyć , a biologa przyśpieszyć.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Do 90 szło dość dobrze, potem już schody. A teraz zmienszyli exp od 60lvl+ czyli dłużej będziemy wbijać lvl ;) 

Opublikowano

właśnie trochę bez sensu akcja z expem i mobami..
Otóż zrobiliście tak zakładając że każdy ma pro kompa + jeszcze lepszego neta :>
Ja tam nie narzekam bo mogę wziąć spota z 10 ludźmi i mnie nie wywali :D
Lecz pomyślcie o słabszych graczach który tak samo jak wy chcieli by pociupać (słabszych od strony sprzętowej)
Tak duże spoty na ich łącze i komputery to za dużo, albo ich zlaguje albo wyrzuci.. i tak w kółko. 
A expić w nocy nikt nie chce :> 
Pomyślcie o tych "słabszych", iż że można byłoby przywrócić normalne spoty, a podwyższyć exp?
Żeby te proporcje się z sobą uzupełniały, a exp został taki jaki chcecie.

Salut

Opublikowano

Do 90 lvla exp powinien być dość szybki, potem dopiero schody. Nie za wcześnie, bo dużo osób może się zniechęcić, a grać w 50 online to nic fajnego.

Edit

Może trochę późno na to, ale nie pomyśleliście o zmianie bonów w epikach? Wiem, że to reaktywacja innego serwera i są pewnie takie, jak tam, ale jak dla mnie to te bonusy w epikach dupy nie urywają. Dużo defa w zbroi, czyli bodziak, ninja i wp będą kosić z szyciem, bony w branzie gorsze niż w 54, naszyjnik też jak dla mnie, w butkach zamiast spowolnienia też coś ciekawszego. A z tarcz 61 się nic nie robi? Czy po prostu tylko ich nie pokazaliście?

Opublikowano

Tylko kolczyki i hełm opłaca się robić z biżuterii reszta syf .

Oby zmienili bony bo trochę syfiate dają .

a tak btw. o której oficjalny start ?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

zbugowane kd speeda oraz nie da się wejść do groty to mamy w V2 całe dnie siedzieć by wbić lvl gdzie leci 0.25 % z całego spota ? 

btw. kiedy start oficjalny serwera ?

Opublikowano

Pytanie : czy to prawda że serwer robiony na szybko, wręcz na odpierdol. Masa bugów, zacytuje ~"hajs się musi zgadzać, niektóre bugi zostaną naprawione dla pozery".
??? :) 

Opublikowano

Pytanie : czy to prawda że serwer robiony na szybko, wręcz na odpierdol. Masa bugów, zacytuje ~"hajs się musi zgadzać, niektóre bugi zostaną naprawione dla pozery".

??? :)

Nie wiem kto to napisał, w każdym razie powinien się walnąć w głowę. Serwer robiony na szybko? Pisałem z Reevem o nim jeszcze w kwietniu. Bugi musiały się znaleźć, ale po to była ta open beta żeby je naprawić.

Opublikowano

Nie wiem kto to napisał, w każdym razie powinien się walnąć w głowę. Serwer robiony na szybko? Pisałem z Reevem o nim jeszcze w kwietniu. Bugi musiały się znaleźć, ale po to była ta open beta żeby je naprawić.

akcja jest taka, że nie pytałbym bez powodów. To jest potwierdzone info.

I trochę mogliście exp podnieść.

Opublikowano

Potwierdzone info, a jakiś dowód można? Exp został już wyregulowany, sam sprawdzałem, na szponach na 99 expi się całkiem przyjemnie jak na końcowy etap gry.

Opublikowano

Potwierdzone info, a jakiś dowód można? Exp został już wyregulowany, sam sprawdzałem, na szponach na 99 expi się całkiem przyjemnie jak na końcowy etap gry.

99755730089268710320.png

Opublikowano

Dzięki za poprawę humoru. 4 minuty!

Można i tak, przecież się nie przyznasz bo to strzał w stopę..

Zobaczymy ile serwer postoi, i jak to będzie z jego kondycją :>

Wtedy ten post Ci wyciągnę na wierzch.

Mimo wszystko powodzenia ;)

Opublikowano

Ale przecież nikt niczego takiego nie napisał z adminów, nie podałeś żadnego dowodu ani nic, więc co Ty chcesz mi udowodnić? Lepiej wejdź do gry i baw się dobrze z nami ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...