Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tarien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale przecież nikt niczego takiego nie napisał z adminów, nie podałeś żadnego dowodu ani nic, więc co Ty chcesz mi udowodnić? Lepiej wejdź do gry i baw się dobrze z nami ^^

no to się pobawiliśmy hehehe, coś czuje że szkoda tracić czas na ten serwer choć zapowiadał się naprawdę zajebisty ;)

No ale jak i na 90% serwerów, brak profesjonalizmu.

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co chwilę wywala, chociaż jeśli został jakiś sposób na wywalanie ch to nic dziwnego. Niech wyłączą serw na chwilę i to naprawią, bo grać nie idzie. Zabije 10 mobków i bach, wywala z gry.

Pierdolę to, za 2h wbije, może ogarną to wywalanie. Co 5 minut wywala, do chuja z taka grą.

Opublikowano

Przyznaję się bez bicia, serwer na początku wywalał z gry. Teraz już channele stoją stabilniej, przepraszamy za problemy i gorąco zapraszamy do gry.

Opublikowano

Że się tak zapytam : Co ty odpierdalasz?!
Wyraźnie prosiliśmy o dodanie zmianek po 200 szt..
O zwiększenie Yang bo nie starcza na zakupy nawet te najmniejsze..
DLACZEGO NIE MA RIBA W SKLEPIE?!?!?! 

Nie chce mi się wypisywać reszty bo widać że i tak masz to w dupie i gówno zrobiłeś do tej pory o co gracze prosili..
Mydlić oczy to Ty potrafisz, ale wziąć dupsko do roboty to już nie.. Myślałem że pogram, ale zwyczajnie kurwa ta gra jest utrudniana!

Przez lenistwo i brak profesjonalizmu.. po co się brać za serwer jak się ma robić taką kaszane?

Opublikowano

Nie wiem kiedy to pisałeś, ale zwiększyłem drop yang i dodałem 200 zmianek do sklepu. Jeżeli Ci się tak nie podoba i tak jest źle, to dlaczego tu siedzisz i marnujesz swój cenny czas na serwer lenicwca i nieprofesjonalisty?

Opublikowano

Może edytuj prezkę, dodaj w niej linki i napisz na początku wyraźnie kiedy wystartował właściwy serwer i że już nie ma bety. Niby łatwo się domyśleć, że strona to kerunis.pl, ale możliwe, że ktoś wejdzie w prezkę, zobaczy brak strony, wyjdzie i pójdzie dalej (a chyba trzeba się starać by ludzi było jak najwięcej).

Novum.png

Opublikowano

Raz udało mi się odpalić serwer a teraz po włączeniu wyskakuje błąd: Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE wiecie o co w tym chodzi? Ponowne wypakowanie serwera nic nie daje ;/

d527743595.png

Opublikowano

Ładnie, w grze kd+5 max, a w shopie na stronce kd+6 po 11 zeta. Mogłyby w grze z jakichś trudnych bossów też dropić z małą szansą, np 5-10% z Rippera.

Istnieje szansa na to, że dacie itemy do biologa do handlarza? Chociaż do matowych, bo potem już lecą do eq i bez dropa można je zdobyć. Bo jak na razie to słabo, 1h na BO i 4 ząbki.

Opublikowano

Raz udało mi się odpalić serwer a teraz po włączeniu wyskakuje błąd: Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE wiecie o co w tym chodzi? Ponowne wypakowanie serwera nic nie daje ;/

Ustaw zgodnosc z win XP/7

Ile online? Oplaca sie wbic czy bug na bugu bugiem pogania?:P

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ładnie, w grze kd+5 max, a w shopie na stronce kd+6 po 11 zeta. Mogłyby w grze z jakichś trudnych bossów też dropić z małą szansą, np 5-10% z Rippera.

Istnieje szansa na to, że dacie itemy do biologa do handlarza? Chociaż do matowych, bo potem już lecą do eq i bez dropa można je zdobyć. Bo jak na razie to słabo, 1h na BO i 4 ząbki.

Myśałem że bedzie dobry serwer, a tutaj kd +6 TYLKO w is+ ZUO bez zadnej informacji nigdzie (  dla wybranych ? ), dziekuje za serwer.

Opublikowano

Polecam ogromnie serwer i zapraszam do gry właśnie tutaj.

Jeden z lepszych na których grałem.

Obecnie mam 105 lvl i gra sie przyjemnie!

Zapraszam :)

Opublikowano

zainteresowanie serwerem niezbyt duże, KD z IS można byłoby robić w grze ale trzeba się przy tym trochę na męczyć.. a tak to widać że wszystko na odpierdol, nie wróże długiej przyszłości temu serwerowi ;)
Tylko hajs i hajs..

Opublikowano

Przez sam typ serwera i większej reklamy ilość online oscyluje do ok 200 (ostatnio sprawdzałem) ale lecimy z kampanią reklamową i będzie Was więcej.

Opublikowano

Przez sam typ serwera i większej reklamy ilość online oscyluje do ok 200 (ostatnio sprawdzałem) ale lecimy z kampanią reklamową i będzie Was więcej.

Przecież ten serw to jakieś dno.Bugi typu, że nie można wywalić ani sprzedać potów, 80% serwa siedzi w v2, znalezenie wolnego spota graniczy z cudem, 10% siedzi na metkach w lesie i koljne 10 leje się w m1.Handel nie istnieje, bo 2kkk to 15 minut w v2, zbroje w ogole nie maja bonu na HP zrobienie ich to żaden problem.Serw wystartował w weekend i już w niedziele latało w chuj osób ze złotymi hwangami.Co to ma kurwa wspólnego z csyt2 albo yt2game? Ten serw potrzebuje resetu, konsultacji z ludzmi, którzy grali kiedyś dużo na cn privach, porządnej tygodniowej bety i dopiero startu.A no i jeszcze te kd+6 w IS...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...