Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tarien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze... nie mam powodów żeby bać się konkurencji. Poza tym dodajemy jeszcze dwa dungeony więc na pewno się nie będziecie nudzić.

U Kowala macie opcje odebrania stalki i bryłki złota - tylko na czas bety.

Co do tego zdania o konkurencji, nie chodzi mi o ataki z ich strony, lecz raczej o ciezki wybor. 3 dobre, fajne easy startuja w tym samym czasie, i zapewne wiekszosc wystartuje na tym, ktory po prostu zostanie odpalony pierwszy, ale to tylko takie moje mniemanie.

A nie odpowiedziales mi, skad truty? Tylko ripek (w sumie tak byloby najciekawiej :D ).

Oraz wspomniales o 2 dungach, co na nich dropniemy? I czy bedzie to cos nowego, czy juz lekko nudne DC i Bramy Piekiel?

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam buga.. dostałem podwójnie eq na sart no i kolejny.. złota sztaba 2mln sprzedaje się za 4mln

Czytajcie dokładnie opisy - sprzedajemy sztabki klikając na nie, sprzedając je u npc płacimy podatek.

Co do tego zdania o konkurencji, nie chodzi mi o ataki z ich strony, lecz raczej o ciezki wybor. 3 dobre, fajne easy startuja w tym samym czasie, i zapewne wiekszosc wystartuje na tym, ktory po prostu zostanie odpalony pierwszy, ale to tylko takie moje mniemanie.

A nie odpowiedziales mi, skad truty? Tylko ripek (w sumie tak byloby najciekawiej  :D ).

Oraz wspomniales o 2 dungach, co na nich dropniemy? I czy bedzie to cos nowego, czy juz lekko nudne DC i Bramy Piekiel?

Truty tylko ripper. Dungeony to będą nowe ulepszacze na nowe bronie, WW i Komnata Smoka.
Opublikowano

Znowu padnie Ci serwer po ~tygodniu? :v

Tak, po tygodniu, a teraz możesz już iść i się pucować z Hincem. :v

Opublikowano

Uuuuu, groźnie. Sprzedajesz pliki serwera, który nie był twój to czego się spodziewałeś? Wiesz jakie mamy znajomości, ja do tego akurat ręki nie przyłożyłem, jedynie poprosiłem o usunięcie plików z mpc. Sorry truskulku, ale taka prawda że po tygodniu padają twoje serwery, chyba tylko jeden stał dłużej, lel.

Opublikowano

NARESZCIE COŚ NA CO CZEKAŁEM, AŻ WBIJAM NA BETE :D

...................\/...................

Opublikowano

Uuuuu, groźnie. Sprzedajesz pliki serwera, który nie był twój to czego się spodziewałeś? Wiesz jakie mamy znajomości, ja do tego akurat ręki nie przyłożyłem, jedynie poprosiłem o usunięcie plików z mpc. Sorry truskulku, ale taka prawda że po tygodniu padają twoje serwery, chyba tylko jeden stał dłużej, lel.

Myślałem, że masz trochę więcej klasy i nie będziesz rozwijal tego na forum publicznym. Nabrałeś się na prowo z plikami reventialu i pleciesz kocopoły ale w zasadzie to mnie mało interesuje. Btw, chyba trochę się zagalopowałeś się z tym tygodniem, no ale wiesz najlepiej.

Opublikowano

Myślałem, że masz trochę więcej klasy i nie będziesz rozwijal tego na forum publicznym. Nabrałeś się na prowo z plikami reventialu i pleciesz kocopoły ale w zasadzie to mnie mało interesuje. Btw, chyba trochę się zagalopowałeś się z tym tygodniem, no ale wiesz najlepiej.

Ile stał twój serwer u forgame? Ile stał crystal?

Opublikowano

Ile stał twój serwer u forgame? Ile stał crystal?

Podałeś projekty które stały od pół roku-rok temu, brawo!

Opublikowano

Dodajcie Magiczny metal ... bo zeby atrcze zrobic na 61+9 to od 30 min robie i nic ...

xxx

Opublikowano

1. Zmianki te i te pakowane po 200 
2. Zapisywanie hasla i loginu bo to meczace wpisywanie co chwila..
3. Najlepiej jakby odrazu wchodziły max bony, bo żeby wymieszać jakiś item to sto lat.. A to nie jest hard nad hardami (?)
4. drop sztabek prosto do eq
5. Wyeleminowanie dropu niepotrzebnych ulepszaczy, leżą tylko na ziemi i lagują :>
6. Zróbcie włączanie skili na podstawie czarowanego ostrza u sury, że można np berka załączać i wyłączać kiedy się chce, bo czasami 
aura, berek, albo silne nie wejdą i trzeba czekać multum czasu na regenracje skillu.
7. Może noc w grze? lepiej wszystko widać, przyjemniej się gra i nie męczy tak oczu przy dłuższym klepaniu. Lub mogłoby się to zmieniać co jakiś czas, night - day?
8. Zamiast "kosmicznych jeźdźców" to może jakieś upiększone konie?

9. Może z bossów albo cięższych metinów wypadałby zwój przywołania jakiegoś bosa, jakaś dodatkowa szkatuła lub coś bonusowego?

Opublikowano

Więc tak - teraz testowaliśmy serwer pod kątem wyrzucania go, dlatego padał. Aktualnie wprowadzamy poprawki dzięki czemu serwer będzie normalnie funkcjonował.

Opublikowano

Moja propozycja zróbcie jakis kanal na ts3 zeby bylo mozna teraz z wami porozmawiać.

xxx

Opublikowano

Już jest błąd z ulepszaniem, mianowicie bodziem można ulepszać na hwanga, syrka i butki, a nie da się tarcz, kolców, brans i naszyjników, nie wiem jak z hełmem bo jeszcze nie próbowałem. Z tego co pamiętam to na csyt2 dało się wszystko bodziem ulepszyć.

Byłbym zapomniał u helen z magazynu to powinny być jeszcze magiczne metale, przynajmniej dawniej tak było.

Narazie tyle z mojej strony, jak coś jeszcze wyłapie to będę pisał.

Opublikowano

Jeśli serwer wyeliminuje wszystkie błędy, o których napisał @Przepraszam to będzie perfect. Długo czekałem na takiego oldschool'a :) Podobnie jak koledzy wyżej prosiłbym jednak o ten magiczny metal u helen i bony max. A co do ulepszaczy to dałbym je do metinów, bo będzie za łatwo magiczny metal + ulepszacze u handlarzy.

Gram obecnie na becie i brakuje mi tylko jednego - chamsko latających chinoli na sh :D

Novum.png

Opublikowano

jeszcze taka sprawa, jeśli kierowaliście się serwerami chińskimi to w na kilku z nich mając np tasak +9 lub świety miecz +9 miał ostre jebnięcie :>
Też tak będzie?

Opublikowano

Z pewnych przyczyn betę postanowiliśmy zakończyć już dzisiaj, serdecznie dziękujemy beta testerom. Start jutro w godzinach wieczornych. Chcę także przeprosić za niską stabilność serwera na open-becie - wiązało się to z testowaniem serwera pod kątem wywalania channeli etc. 

Opublikowano

Aha, to nawet lepiej, będzie się można przyjemnie pomęczyć nad eq. A czy ten serw już czasem kiedyś nie startował? Bo na takim samym już kiedyś grałem, tylko że max lvl był 130, nazwa jakoś na "s" i padł po 4-5 dniach :D Ale reszta była taka sama, epiki, kupowanie ulepków (z taką samą nazwą) itd, chyba jeszcze metale tylko w is były, a nie w dropie.

Warto pobierać teraz klienta? Będzie nowy po becie czy tylko jakaś aktualizacja starego? Bo w nocy mam transfer bez limitu i bym już pobrał.

Opublikowano

Aha, to nawet lepiej, będzie się można przyjemnie pomęczyć nad eq. A czy ten serw już czasem kiedyś nie startował? Bo na takim samym już kiedyś grałem, tylko że max lvl był 130, nazwa jakoś na "s" i padł po 4-5 dniach :D Ale reszta była taka sama, epiki, kupowanie ulepków (z taką samą nazwą) itd, chyba jeszcze metale tylko w is były, a nie w dropie.

Warto pobierać teraz klienta? Będzie nowy po becie czy tylko jakaś aktualizacja starego? Bo w nocy mam transfer bez limitu i bym już pobrał.

Zapewne mówisz o SpiritMT2 - reaktywacja CSYT2, nie to nie my. Udostępniony client jest już oficjalnym, będziemy dogrywać ewentualne łatki do autopatchera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...