Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Deila.eu Start 31.05.2014

Mr4śnу

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie rozumiem już serwer został skradziony przez mks i harnasia a ma go Gumiś i Flourine czyli mam rozumieć że oni im all sprzedali słyszałem że za 300zł to prawda?

2 sprawa sponsorem jest True a true też jest sponsorem Metinka a metinek jest ponoć mks;a.

a mks z true znają się dobrze. i więc mam takie ale do serwa...

no ale zagram może będzie git do 3 razy sztuka.

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

smok500 - jest szansa, abyś odblokował PW / usunął wiadomości?

Przy okazji ponownie zapraszam na ten serwer. Warto.

Jeżeli będzie ktoś potrzebował pomocy na start.. od razu mogę powiedzieć, że mogę pomóc.

Wiem co i jak, gdzie dropi itp. Także pisać do mnie na pw, ew. skype lisa_19942

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Harnaś i mks rzekomo to oni wszystko zrobili lecz jest to g*w*o prawda bo cały Harnaś jest nikim i nie potrafiłby włamać się na serwer nawet z dostępami. 

Opublikowano

Harnsiek i mks, nawet nie powąchali plików, jedynie w navi zrobili eq (beka)

ma je tylko dedyk do którego nie mają dostępu, bo "ktoś" położył im jądro

Chyba Cię głowa piecze sam masz położone jądra xD

Opublikowano

Harnsiek i mks, nawet nie powąchali plików, jedynie w navi zrobili eq (beka)

ma je tylko dedyk do którego nie mają dostępu, bo "ktoś" położył im jądro

niby nic nie zrobili tylko navi i wpisy na stronie.

a kto ukradł serwer?

Opublikowano

Sponsor (Flourine - na mpc @Astivia) oraz gumiś aka nixo,

aha to już wszystko czaje. 

a o której będzie start?? bo dla mnie godziny wieczorne to 22/23

a i pod jakim niciem można cie spotkać na ts

Opublikowano

Sponsor (Flourine - na mpc @Astivia) oraz gumiś aka nixo,

No i nie zagram ''Flourine'' hahah kogo ty bierzesz do teamu znów bd rozdawał ulepki za eq inny serwer. Nie Polecam.

Opublikowano

No i nie zagram ''Flourine'' hahah kogo ty bierzesz do teamu znów bd rozdawał ulepki za eq inny serwer. Nie Polecam.

czytaj ze zrozumieniem teraz jest sponsorem true

a Flouriane był sponsorem 1 odsłony 

Opublikowano

Nie wiem kto Cię zbanował, muszę z tą osobą o tym porozmawiać i wtedy ew. unban.

Tak wszyscy na tym TS'ie prawie mieli, bo hernasiek wbił się na niego i wszystkich pobanował, dlatego pisze mu że jest zbanowany.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Nie zrozumiałeś tego, widzę.

Na tamtej Deila.pl - Flourine z Harnaśkiem coś tam zrobili.

Teraz będzie Deila.eu - Całkiem nowa administracja, nowy sponsor. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Po blokowaliście bugi do wywalania ch ?

Tak zostali zdegradowani Nulaa i AtuS

Wyjebali Nulaa to zagram :) Przydał by sie jeszcze wyjebać tego na S

Nula i Atus to były jedyne osoby które coś robiły, a na końcu ten wasz H@ zrzucił wszystko na nich... Za to sultan i goodidea to były dwie największe kurwy tego serwera, ich zachowanie na ts po padnięciu serwera było bardziej żałosne od zachowania tych jpgimbów z jparmii.

Nula tak sie zna na Metinie jak mój młodszy brat, gówno wie a sie wymądrza. Czemu była GM ? zapewne dlatego że to dziewczyna.

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nulcia się teraz mści, a tak na prawdę to gówno robiła, miałem problem, wszedłem do niej na kanał, mówię w czym rzecz a ona na to "sorry, ale ja Ci w tym nie pomogę, pisz forum".

Za taką pomoc to podziękuje.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Życzę serwerowi jak najlepiej lecz @smok590 aby Cię ta duża pewność siebie nie zgubiła(patrz sygnatura).

#rein

Opublikowano

Życzę serwerowi jak najlepiej lecz @smok590 aby Cię ta duża pewność siebie nie zgubiła(patrz sygnatura).

Już Deila.pl, za moich władań przebiła wszystkie serwery w Polsce dwukrotnie. Miejmy nadzieję, że znowu uniesiemy tytuł TOP 1 na Deilę.

Opublikowano

Już Deila.pl, za moich władań przebiła wszystkie serwery w Polsce dwukrotnie. Miejmy nadzieję, że znowu uniesiemy tytuł TOP 1 na Deilę.

Z całym szacunkiem, pozwól by to gracze stwierdzili czy Dela zostanie serwerem TOP1, 

Serwer jest fajny, graliśmy na 1 odsłonie ale to że wszędzie piszesz "Najlepszy serwer TOP1 2 tys graczy.... bla bla"" już zaczyna być, delikatnie mówiąc wkurzające.

Serwer polecam

Opublikowano

@smok590

O której dokłanie planujesz ponowny start ? 

Poprzedni client będzie działał czy nowy ?

Co z dungami ? Nadal potrzeba 2-3 osoby czy można pojedyńczo ?

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Zmieńcie wejście na Dungeony  tzn. aby można było wchodzić pojedyńczo !!!!!!!!!!!!!!;)) 1 odsłona serwera Deila była mega, więc mam nadzieję że teraz Anzelm  też nie zawiedziesz, i " reaktywacja " będzie udana!! ;)

Opublikowano

Anzlem opisz bardziej drop itemkow w prezentacji bo od graczy sie więcej dowiedzialem niz z niej z gory dzieki ;)

Anzlem opisz bardziej drop itemkow w prezentacji bo od graczy sie więcej dowiedzialem niz z niej z gory dzieki ;)

dodaj drop kostiumów :D

Opublikowano

dodaj drop kostiumów :D

drop kostiumów był i jest chyba nadal 

@co wszystko ma ci napisać co gdzie dropi i jak itp.?? pomyśl 

Opublikowano

Szaman smok, posiadałem szamana top1 i całe m1 leżalo na skowyt, hehe, polecam na nowej odslonie tez chyba sobie szamankiem zagram :P

Szkoda ze szaman ma  zbugowane hity  metki i bossy ( po 1 x) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...