Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Deila.eu Start 31.05.2014

Mr4śnу

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, ale gdzie zakładać konto... 

Będzie strona deili w sobote ;)

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Anzelmie Bohaterowiczu teraz beda 2 deile ,wiec co stanie sie z tytulem top 1 serwera w polsce? Schodzicie w tabeli na 2 miejsce?

Obecna "Deila" jest skradziona i nikt na niej prawie nie gra, więc to normalne, że prawdziwa Deila dopiero będzie startować jutro.

z jakiej str mozna pobrac klienta?

bo nie dziala domena Deila.eu

dam wam szanse, ostatnia... ^^

Gall nie hejtuj bo juz smieszny sie robisz... :) i tak z twojego vir**** osob troche odchodzi.

wlasnie co z klientem !?!??!!

Poczekajcie do jutra, wszystko się wyjaśni.

Dobra, ale gdzie zakładać konto... 

Poczekaj do informacji kiedy będzie strona. 

Serwer polecam. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Smok ten ts xxx to teraz ts deili czy będzie nowy?
Po tym co wczoraj robilismy na starej deili ( wiesz o co mi chodzi ) załozyłem kanal calkiem na dole z nazwa ' Deila.pl pada ' po czym wbił jakiś typek na Ts i dał mi bana na dzień po czym koledzy z gildi wbili do niego powiedzieć ze nie chodziło o ich serwer tylko o starą deile z czego on gówno sobie z tego zrobił i zmienił bana z dnia na perma ;)
Jest możliwość dostania od ciebie ub bo jak wiesz jestem jedna z osób które od poczatku sa na deili i chce być na bieżąco z wszystkim co sie dzieje ;)

Pozdrawiam ;)
02939867640611668390.png

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Smok ten ts tsgames.pl to teraz ts deili czy będzie nowy?

Po tym co wczoraj robilismy na starej deili ( wiesz o co mi chodzi ) załozyłem kanal calkiem na dole z nazwa ' Deila.pl pada ' po czym wbił jakiś typek na Ts i dał mi bana na dzień po czym koledzy z gildi wbili do niego powiedzieć ze nie chodziło o ich serwer tylko o starą deile z czego on gówno sobie z tego zrobił i zmienił bana z dnia na perma ;)

Jest możliwość dostania od ciebie ub bo jak wiesz jestem jedna z osób które od poczatku sa na deili i chce być na bieżąco z wszystkim co sie dzieje ;)

Pozdrawiam ;)

02939867640611668390.png

Nie wiem kto Cię zbanował, muszę z tą osobą o tym porozmawiać i wtedy ew. unban.

Opublikowano

SMOK CZY BEDZIESZ ODDAWAL SMY ?!!?!?

ZA TWOJ SERWER DEILA KTORY ZNOWU ZAKLADASZ ?!!?!?

kurwa wiekszosc ludzi ma SSy ile mialo sm i tak samo kody itp.

WIEC ?

czy poprostu wyjebane masz?

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Nie wiem kto Cię zbanował, muszę z tą osobą o tym porozmawiać i wtedy ew. unban.

ŚlepyKojot czy coś w tym stylu ;) Jak mozna zmienic bana z dnia na perma... co za typ

A co do Deili to oczywiście polecam serwera mega & Smok odrazu naprawia wszystkie bugi jakie są !

POLECAM

81096437081965088413.png

Opublikowano

Czy ten serwer będzie się czymś różnił od wcześniejszej odsłony (ten co go ukradli niby) ?

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Elegancko , w końcu coś na stałę :) tak myśle.

Polecam..

Na stałe ? Nie sądzę xD

Tamten serwer stał 3/4 dni i został skradziony itp.

Czemu polecasz, skoro nie grałeś ?

Ogl serwer był dobry, tylko za dużo uganiania się było z ulepszaczami do truty itp.

Były 2 restarty w ciągu 2 dni.

Ja tam nie polecam bo za łatwo coś tą bazę danych zdobyli ^^

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Na stałe ? Nie sądzę xD

Ogl serwer był dobry, tylko za dużo uganiania się było z ulepszaczami do truty itp.

Baze zdobyli, przez głupotę sponsora, który podał dane harnaskowi.

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Serwer polecam, sam wbije pograć, szkoda ze dopiero w sobote a nie  dziś.

Zmienileś coś od ostatniego startu? Poprawiłeś bugi itp? Zabezpieczenia poprawiłeś?

Opublikowano

Na stałe ? Nie sądzę xD

Nie wiem czy Ty grałeś w ogóle na tym serwerze skoro mówisz, że ulepy do truty było ciężko zdobyć skoro to była kwestia może góra godziny.

Tam nie było nic trudno zdobyć, no może oprócz innych ulepów, które dropiły z mobów bo trzeba było ich ogromne ilości żeby wszystko wbić.

Z True na sponsorze powinno być spoko, tak przynajmniej myślę.

Opublikowano

Nie wiem czy Ty grałeś w ogóle na tym serwerze skoro mówisz, że ulepy do truty było ciężko zdobyć skoro to była kwestia może góra godziny.

Tam nie było nic trudno zdobyć, no może oprócz innych ulepów, które dropiły z mobów bo trzeba było ich ogromne ilości żeby wszystko wbić.

Z True na sponsorze powinno być spoko, tak przynajmniej myślę.

Ulepszacze dobrze dropily do 140 max,  pozniej jak jest jeden ulepek za misje ktorego nikt nie sella a potrzebny na zbroje i tarcze to dopiero sie komedia zaczyna, dodatkowo ulepki z dunga na 150.

Opublikowano

Serwer polecam, sam wbije pograć, szkoda ze dopiero w sobote a nie  dziś.

Zmienileś coś od ostatniego startu? Poprawiłeś bugi itp? Zabezpieczenia poprawiłeś?

harnas... xD 

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Ulepszacze dobrze dropily do 140 max,  pozniej jak jest jeden ulepek za misje ktorego nikt nie sella a potrzebny na zbroje i tarcze to dopiero sie komedia zaczyna, dodatkowo ulepki z dunga na 150.

Bekowy koleś jesteś myślisz ze nikt cie nie kojarzy? najpierw rozwaliłeś stara deltie a teraz śmiesz się wypowiadać w tym temacie. 

Opublikowano

Będzie zmianka umiejętnośći/profesji ? ;) W końcu to easy. 

Nawet o tym nie myśl to nie będzie mialo sensu bo ja nie bede meczyl sie mentalem przez 200lvl zeby potem sobie jakis bodziak zmienil na mentala ; x

81096437081965088413.png

Opublikowano

SMOK CZY BEDZIESZ ODDAWAL SMY ?!!?!?

ZA TWOJ SERWER DEILA KTORY ZNOWU ZAKLADASZ ?!!?!?

kurwa wiekszosc ludzi ma SSy ile mialo sm i tak samo kody itp.

WIEC ?

czy poprostu wyjebane masz?

Nie zostana zwrocone. Dlaczego? poniewaz ukradli mu server i on nie ma wgladu do tego kto ile kupil sm..

43976131910427822020.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...