Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Deila.eu Start 31.05.2014

Mr4śnу

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dojebałeś jak dzik w sosne ^^ Nie przypominam sobie żebyś mnie na skowyt składał 30-40k z krytem max waliłeś przy 250k hp ;s 

Ja archerem z ogniestej po 35k kryty , gdzie do tego ognista waliła mniej niż inne skille archera ... 

AW : Gdzie znajdę przepustke na dunga 150 ?

Przepustka na dungeon dropi ze smoków

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieniliście team ?

Bo jeśli znów będą osoby gówno znające sie na TS, biegające na własnych postaciach zamiast pilnować topki [czy nie na wh] to skończy sie tak samo jak .pl

Tak zostali zdegradowani Nulaa i AtuS

43976131910427822020.png

Opublikowano

Tak zostali zdegradowani Nulaa i AtuS

Nula i Atus to były jedyne osoby które coś robiły, a na końcu ten wasz H@ zrzucił wszystko na nich... Za to sultan i goodidea to były dwie największe kurwy tego serwera, ich zachowanie na ts po padnięciu serwera było bardziej żałosne od zachowania tych jpgimbów z jparmii.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Za multikonta jest ban dla Twojej wiadomości.

Pierwszy raz słyszę żeby za zrobienie paru kont był ban ;d

Ja zawsze robię buffa(jeżeli wymagany), sklep + jeżeli potrzebne (np. tutaj) to postać żeby wejść na dungi, jeżeli za to jest ban to pozdrawiam :D

Opublikowano

Nula i Atus to były jedyne osoby które coś robiły, a na końcu ten wasz H@ zrzucił wszystko na nich... Za to sultan i goodidea to były dwie największe kurwy tego serwera, ich zachowanie na ts po padnięciu serwera było bardziej żałosne od zachowania tych jpgimbów z jparmii.

Z tym Atusem to żeś mnie rozjebał bez dwóch zdań... Tak dużo robił, że wymyślił bana za multikonta... Przez całą grę widziałem tylko by Anzelm coś robił.

Chelios czy jak mu tam powinien być wyje bany z posady moderatora forum przecież ten chłopak nie potrafi chyba opanować emocji... Spina dupę na forum, że ludzie spamią o Navi, które jakimś cudem się pojawiło i wyłączył forum pisząc potem na stronce, że forum zostało zaatakowane... 

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę żeby za zrobienie paru kont był ban ;d

Ja zawsze robię buffa(jeżeli wymagany), sklep + jeżeli potrzebne (np. tutaj) to postać żeby wejść na dungi, jeżeli za to jest ban to pozdrawiam :D

Wątpię, żeby za to był ban.

Jedyne ban byłby na "OX". Bo coś o tym wspominali, że gracz na 1 lvl ma mk i jest na OX.

Z resztą teraz będzie limit od 80 lvl'a. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Wątpię, żeby za to był ban.

Jedyne ban byłby na "OX". Bo coś o tym wspominali, że gracz na 1 lvl ma mk i jest na OX.

Z resztą teraz będzie limit od 80 lvl'a. :)

No na OX to się zgodzę, ale nie tak jak ktoś wyżej pisał, że za postacie do dungeonów.

Troszkę śmieszne by to było jeżeli okazałoby się to prawdą ^^.

To tak jakby zakazać ksucia, mimo że w tej grze chodzi o rywalizacje :D, tak samo bekowo by było.

Opublikowano

Nie mam nic broń Boże do serwera i administracji ale gracze są poniżej krytyki.

qzsigz.jpg

Nie rozumiesz? server Deila.pl zostal skradziony wiec gracze chca zniszczyc ukradziona wersje dlatego reklamuja ze sobote startuje prawdziwa deila z prawdziwym adminem Anzelm, teraz rozumiesz?

43976131910427822020.png

Opublikowano

Jaki to serwer?

@ Klient bedzie nowy czy wystarczy spatchowac starego?

Raczej nowy, chociaż łatka/pather był by lepszym rozwiązaniem. Ktoś wie kiedy stronka będzie ON ??

\

Opublikowano

Potwierdzam. Atus został wyzwany na koniec ostro bo akurat słyszałem to na ts. Robił co mógł, a mu się oberwało za głupotę administracji. Mam nadzieję, że GM Goodidea i jakis GM na S*** nie będzie w teamie, bo nie ogarniali.

Opublikowano

Czekam, grałem na starcie poprzedniego niewypału była masakra, ale poza tym serwer spoko ^^

POMOGŁEM?

Miło by było jak bym dostał + , dla

ciebie to jeden guzik , dla mnie

zaciesz na mordzie :-)

Opublikowano

Tak szczegolnie najwiecej robi klamiac ludzi, ze deila.pl  nie zostala ukradziona i to jest prawdziwa deila.

<15:23:25> "Nulcιαα.": deila oficialnie działa nadal !

<15:23:39> "Enemen": yy a to nie jest ta skradziona deila ?

<15:24:08> "Nulcιαα.": nie?

<15:25:08> "Enemen": czg na mpc jest ze true sponsoruje anzelma i w sobote start deila.eu  :D

<15:25:28> "Nulcιαα.": powodzenia im :3

<15:26:13> "Enemen": czyli nic o tym nie wiesz?

<15:26:21> "Nulcιαα.": o czym ?

<15:26:25> "Nulcιαα.": wiem że startuje

<15:26:28> "Nulcιαα.": ale wiem że zaraz padnie  xD

<15:26:33> "Nulcιαα.": a Deila.pl bd nadal działac  :)

<15:27:10> "Enemen": do kogo deila.pl teraz nalezy ?

<15:27:34> "Nulcιαα.": Flourine i Gumiś  :)

<15:34:01> "Enemen": nie masz przypadkiem na mpc nicku nulla ? :D

<15:34:09> "Nulcιαα.": Nulaa

<15:34:10> "Enemen": sry nulaa

<15:34:10> "Nulcιαα.":  :)

<15:34:14> "Nulcιαα.": dokładnie

<15:34:23> "Nulcιαα.": anzelm z mojego konta pisał....

<15:34:31> "Nulcιαα.": najchWtniej bym usunęła wszytsko

<15:34:33> "Nulcιαα.": ale nie mam jak

<15:34:49> "Enemen": czyli wy juz z nim nie wspolpracujecie ?

<15:34:56> "Nulcιαα.": dokładnie

43976131910427822020.png

Opublikowano

Przypominam, że dzisiaj Deila.pl zostanie wyłączona !

Ostrzegałem, że się nie poddam i zwyciężę, ten czas nadejdzie w nocy ...

Wszystkie osoby, które próbowały zniszczyć mnie/moich ludzi/moją Deilę, dzisiaj raz na zawsze polegną ...

Pozdrawiam, zawsze nieugięty Anzelm !

PS. serwer Deila.pl został mi ukradziony, 

nowa prezentacja jest już tworzona,

jutro startuje prawdziwa Deila.eu z prawdziwymi Administratorami, nie z podróbami!

Opublikowano

Nie rozumiesz? server Deila.pl zostal skradziony wiec gracze chca zniszczyc ukradziona wersje dlatego reklamuja ze sobote startuje prawdziwa deila z prawdziwym adminem Anzelm, teraz rozumiesz?

No dobra, ale nie musza robić mi syfu na serwerze, jak pisałem do Was nic nie mam, ale ogólne zachowanie ludzi jest śmieszne. Z tego co mi wiadomo to serwer stał długo, a więc polecić mogę.

Opublikowano

No dobra, ale nie musza robić mi syfu na serwerze, jak pisałem do Was nic nie mam, ale ogólne zachowanie ludzi jest śmieszne. Z tego co mi wiadomo to serwer stał długo, a więc polecić mogę.

Dzisiaj upadnie, zebrałem odpowiednie środki, żeby unicestwić w 100% tych złodziei, ze mną się nie zadziera, mam za sobą masę ludzi, którym dziękuję za troskę,

pomoc.

Jeszcze raz wielkie dzięki !

Opublikowano

I to rozumiem Smoku. Serwer polecam i na pewno zagram na tej odsłonie. Wiem że True to odpowiednia osoba tym czym się zajmuje bo poznałem go dosyć dobrze. Polecam i życzę powodzenia.

Co do Deli tej kradzionej na pewno dziś w nocy dołączę się do zabawy. Harnaś wraz z resztą swoich piesków zostaną ukarani. 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Smok jak będziesz robil to co wczoraj to pisz do naszej gildi BadmanCrew na ts i chetnie sie dolaczymy :D

+

Będzie nowy set zbroji i broni?

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Grałem na wielu serwerach , gdzie był True i powiem , że fajnie się na tych serwerach grało . :) Jeżeli będzie tak jak deila.pl to będzie super gra :)

PS. Zwiększcie drop itemków do biologa , please ;)

Modki to dźiffki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...