Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Deila.eu Start 31.05.2014

Mr4śnу

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmieńcie ilość osób w pt na duna 110 lv. Po cholere 3 osoby skoro samemu spokojnie to się robi. 

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypowiadał sie tu juz True ? (nie chce mi sie czytac   :) )  Bo to dziwne ze sponsoruje 2 serwery easy i to startujace w ten sam dzien...

Co do tych poczatkowcyh dungeonów ( od 65 lvl ) dajcie je dla jednej osoby bo i tak kazdy da rade sam...

Opublikowano

Wypowiadał sie tu juz True ? (nie chce mi sie czytac   :) )  Bo to dziwne ze sponsoruje 2 serwery easy i to startujace w ten sam dzien...

Co do tych poczatkowcyh dungeonów ( od 65 lvl ) dajcie je dla jednej osoby bo i tak kazdy da rade sam...

Pieniądze chłopak zarabia :D Na pewno true jest sponsorem, wypowiadał się na ts itp.

@Czekamy! <3

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Zmieńcie ilość potrzebnych osób do dungów od 65 do 110lv, dungi do tego są tak łatwe, że nie trzeba ani jednej osoby do pomocy... -.-

A jak ktoś sobie nie da rady to wtedy weźmie osoby towarzyszące, bo tak to jest rozpierdol z szukaniem ogarów na dungi.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Witam! Mam pare pytan dotyczacych Deili.eu. czy strona ktora istnieje Deila.pl bedzie strona nowego Deilona czy powstanie jakas nowa ? Skad bedzie mozna pobrac clienta gry ? Czy start napewno odbedzie sie w sobote 31 maja ? I ostatnie czy zaden hasusiek nie zaatakuje serwa poniewaz szkody by bylo gdyby 2 raz tak sie stalo poniewaz jest to najlepszy serwer easy na jakim mialem mozliwosc zagrac. I czy bedzie pustynny bojownik w kostiumach lub czy macie zamiar go wprowadzic do IS ? Serwer w 100% polecam tylko zmiencie ilosc osob na te poczatkowe dungeony z 2 na 1 sam mentalem tam ogarniam.

Opublikowano

Zmieńcie ilość potrzebnych osób do dungów od 65 do 110lv, dungi do tego są tak łatwe, że nie trzeba ani jednej osoby do pomocy... -.-

A jak ktoś sobie nie da rady to wtedy weźmie osoby towarzyszące, bo tak to jest rozpierdol z szukaniem ogarów na dungi.

Od tego sa kumple, gildia. ts3 ;)

Gdzies mi sie o uszy obilo ze maja byc jakies nowosci wprowadzone na serwer wie ktos jakie?

Opublikowano

Witam! Mam pare pytan dotyczacych Deili.eu. czy strona ktora istnieje Deila.pl bedzie strona nowego Deilona czy powstanie jakas nowa ? Skad bedzie mozna pobrac clienta gry ? Czy start napewno odbedzie sie w sobote 31 maja ? I ostatnie czy zaden hasusiek nie zaatakuje serwa poniewaz szkody by bylo gdyby 2 raz tak sie stalo poniewaz jest to najlepszy serwer easy na jakim mialem mozliwosc zagrac. I czy bedzie pustynny bojownik w kostiumach lub czy macie zamiar go wprowadzic do IS ? Serwer w 100% polecam tylko zmiencie ilosc osob na te poczatkowe dungeony z 2 na 1 sam mentalem tam ogarniam.

Witaj. Strona będzie na domenie Deila.eu, klient prawdopodobnie ten sam, start sobota 31 maj, a co do harnasia nie włamie się już ponieważ nie będzie miał dostępu do bazy. 

Opublikowano

1.Deila.eu

2. Client bd na stronie

3. Tak

4. Nie

5. Nie wiem

Nie polecam, smok w administracji.

Dlaczego nie polecasz? smok juz ogarnal, tylko zlego sponsora sobie wybrał, z true wszystko wypali.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Ja tam nie jestem za zmienianiem tego bo wkońcu od tego mamy gildie :P

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Mamy gildie i podział dropu.....

Sam robie multikonta zeby wejsc na te dungi i cały drop zgarnac ale to czasu zabiera duzo...

03729251862177217306.gif

Opublikowano

Będzie zmianka umiejętnośći/profesji ? ;) W końcu to easy. 

Oby nie. 

Od razu trzeba myśleć kim grac a nie cfaniakować :D

Opublikowano

jaka klasa byla najlpesza w tamtej odslonie do pvp bo niezdazylem tego sprawdic pomoze ktos :D ?

Szaman smok, posiadałem szamana top1 i całe m1 leżalo na skowyt, hehe, polecam na nowej odslonie tez chyba sobie szamankiem zagram :P

Opublikowano

Mamy gildie i podział dropu.....

Sam robie multikonta zeby wejsc na te dungi i cały drop zgarnac ale to czasu zabiera duzo...

Za multikonta jest ban dla Twojej wiadomości.

Opublikowano

Za multikonta jest ban dla Twojej wiadomości.

Yyyy... jezeli tak to powodzenia :)

Tylko nie placzcie bo gra 15 osob.

Jestem za usunieciem pt w dau. Do 110.

Opublikowano

Zmieniliście team ?

Bo jeśli znów będą osoby gówno znające sie na TS, biegające na własnych postaciach zamiast pilnować topki [czy nie na wh] to skończy sie tak samo jak .pl

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Zmieniliście team ?

Bo jeśli znów będą osoby gówno znające sie na TS, biegające na własnych postaciach zamiast pilnować topki [czy nie na wh] to skończy sie tak samo jak .pl

Tak usuneli , teraz pewnie będzie rekru na nowych :P

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Szaman smok, posiadałem szamana top1 i całe m1 leżalo na skowyt, hehe, polecam na nowej odslonie tez chyba sobie szamankiem zagram :P

Dojebałeś jak dzik w sosne ^^ Nie przypominam sobie żebyś mnie na skowyt składał 30-40k z krytem max waliłeś przy 250k hp ;s 

Ja archerem z ogniestej po 35k kryty , gdzie do tego ognista waliła mniej niż inne skille archera ... 

AW : Gdzie znajdę przepustke na dunga 150 ?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Dojebałeś jak dzik w sosne ^^ Nie przypominam sobie żebyś mnie na skowyt składał 30-40k z krytem max waliłeś przy 250k hp ;s 

Ja archerem z ogniestej po 35k kryty , gdzie do tego ognista waliła mniej niż inne skille archera ... 

AW : Gdzie znajdę przepustke na dunga 150 ?

Przepustka to o ile dobrze pamiętam latający dywan za żetony? :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...