Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Deila.eu Start 31.05.2014

Mr4śnу

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Synu Jak z ciebie taki bonzo to wjeb się na dedyka .Dziurawe apache ? O kurwa xD ,żebyś Ty jeszcze dziury umiał wykorzystać. Sry ale mając dostęp wejść i kliknąć usuń na folder też umiem.Wrzucaj pliki astivii pośmiejemy się jutro.

Wciaz probuj ddosować na ts i myśl, że ugasisz komus neta, dawno z nikogo nie mialem takiej polewki.

Przydałoby się zrobić jakieś normalne spoty na mapce od 90, bo jak teraz sa tak moby porozrzucane to slabo sie expi.

Opublikowano

Wciaz probuj ddosować na ts i myśl, że ugasisz komus neta, dawno z nikogo nie mialem takiej polewki.

Przydałoby się zrobić jakieś normalne spoty na mapce od 90, bo jak teraz sa tak moby porozrzucane to slabo sie expi.

Kim ty noname jestes?, Znamy się? Co do serva wpadne zobaczymy ile postoi :)

Opublikowano

Kilka zmian, które byłyby przydatne (przynajmniej moim zdaniem):

-Zmniejszenie ilości ulepszaczy z mapy 90 (ognistych kul) bo żeby zrobić całe eq potrzeba było ich z 2000, ewentualnie powiększenie ich dropu, np po 3 w 1 stacku (z metinów więcej)

-Powiększenie spotów na mapie 90.

-Zmniejszenie ilości wymaganych osób na dungi, dałbym o 1 osobe mniej na każdy dungeon (te na 60 lvl możnaby wchodzić samemu bo i tak nie były zbyt wymagające).

No i chyba tyle, poza tym serwer był ideolo.

Opublikowano

DODAĆ WIĘKSZY DROP NA ITEMKI BIOLOGA

Biologa i tak się nie opłacało robić, nie dostawałeś żadnych bonusów tylko nagrody typu 5 szkat generała, także syf.

No ale jeżeli ktoś chce mieć to zgłowy to tak, można też zwiększyć ich drop.

Opublikowano

Grafike byś chociaż zmienił (tą na początku prezentacji) , Powinieneś nas czymś zachęcić bo czemu mamy grać u Ciebie a nie u Harnasia ?

Myśle że jutro od rana deila.pl nadal bedzie śmigać bo jak na razie to On z Tobą wygrywa . Koledzy UP podają fajne zmiany na lepsze ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zagram, bo nie ma lepszego serwera jak na tą chwilę.

zapraszam was również na forum serwera:

forum.nazwaserwera.eu

Opublikowano

proponuje zmneijszyc wymagana ilosć ognistego kamienia ( jakos tak , drop na mapie 90 ) na ulepszanie . Zostal tam zwiekszony exp i nie jestesmy dropnac ich ponad 500 aby ulepszyc cala bizuterie 

4uc581.jpg

Opublikowano

Estetycznie, pięknie, ładnie. Serwer konkretny. Zadowala mnie teraźniejszy sponsor. Z przyjemnością wbije. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

proponuje zmneijszyc wymagana ilosć ognistego kamienia ( jakos tak , drop na mapie 90 ) na ulepszanie . Zostal tam zwiekszony exp i nie jestesmy dropnac ich ponad 500 aby ulepszyc cala bizuterie

Z tym dropieniem nie ma problemu bo nawet na 180lvlu+ lecą te kamyki :P

Ciekawi mnie tylko kwestia tych dywanów na dunga 150lvlu.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Z tym dropieniem nie ma problemu bo nawet na 180lvlu+ lecą te kamyki :P

Ciekawi mnie tylko kwestia tych dywanów na dunga 150lvlu.

Niech zostanie tak jak jest za te żetony , my z kolegą mieliśmy już bronie +8 na 180lvl wystarczy poprostu dobrze sie zgrać to szybko leci ;)

Dropek w red lesie , bić metiny i wymieniać za dywany :)

Idzie to zrobić i to łatwo ale wy poprostu o tym nie pomysleliscie :D

Co do serwera : o ktorej start?

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Niebieskie żetony powinny dropić także z nowych metinów ( grota , nowe mapki ) ! 

Kto jest za like !

4uc581.jpg

Opublikowano

Niech zostanie tak jak jest za te żetony , my z kolegą mieliśmy już bronie +8 na 180lvl wystarczy poprostu dobrze sie zgrać to szybko leci ;)

Dropek w red lesie , bić metiny i wymieniać za dywany :)

Idzie to zrobić i to łatwo ale wy poprostu o tym nie pomysleliscie :D

Co do serwera : o ktorej start?

18-19

43976131910427822020.png

Opublikowano

Wiadome czy bedzie jakis event typu OX w niedziele? :D

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Zgodnie z tym, co napisał @kwiatmix jest to kopia prezentacji serwera Deila.pl i wszelkie podjęte działania były prawidłowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...