Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Deila.eu Start 31.05.2014

Mr4śnу

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka nie grałem na 1 odsłonie i mam pytanie co do skilli: czy jest wgrane to toogle czy coś tam, że gdy wstaję to nie muszę czekać na aurę?

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście, że zagram bo serwer bardzo fajny, miło się gra.

Ps:

Powiedzcie mi o co chodzi z tamtą Deilą, bo grałem a dziś wbijam a tu nie mam postaci wgle, wszystko pokasowane czy co?

Tamta Deila kradziona?

by Neosieł

Opublikowano

Znowu jebnie jak wcześniej

Nie polecam i nie zagram

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, poprzedni upadek był spowodowany przez pewnego idiotę, którym okazał się sponsor bo podał pasy do Navigata harnasiowi :D

Anzelm jest w porządku, naprawiał bugi itd.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

True się nie wypowiada, więc skąd pewność, że to właśnie On jest sponsorem? Tak ogólnie, kto tu jest w TEAM? Bo nie widzę wypisanych osób pod prezentacją, jak to zwykle bywa. Po 2 True jest sponsorem Metinka, który startuje w sobotę.. więc, o czym wy piszecie?

Serwera nie polecam.. pewnie padnie tak szybko jak powstanie.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Jestem tylko ciekaw czy znów zmarnuję kilka godzin życia na robienie eq wbijanie lvla dropienie itp. i wam jakiś pajac wbijie i zabierze serwer to czy coś z tego odzyskamy? Na starej deili siedziałem ponad 2 dni nad wbiciem 50śr do truty a gdy wbiłem na następny dzień serwer wam ukradli jeżeli już robicie serwer zróbcie to tak zeby ludzie na nim byli pewni że ich wysiłek nie pójdzie na marne. Jeżeli ten projekt ustoi to elegancko chętnie zagram ale jeżeli ma znów paść to prosze was nie róbcie zadnego serwera .

2gv2zrp.jpg

Opublikowano

Wracam i życzę startu bez żadnych komplikacji. 

Oczywiście, że zagram bo serwer bardzo fajny, miło się gra.

Ps:

Powiedzcie mi o co chodzi z tamtą Deilą, bo grałem a dziś wbijam a tu nie mam postaci wgle, wszystko pokasowane czy co?

Tamta Deila kradziona?

Tak została skradziona. Teraz mała reaktywacja pod Deila.eu

True się nie wypowiada, więc skąd pewność, że to właśnie On jest sponsorem? Tak ogólnie, kto tu jest w TEAM? Bo nie widzę wypisanych osób pod prezentacją, jak to zwykle bywa. Po 2 True jest sponsorem Metinka, który startuje w sobotę.. więc, o czym wy piszecie?

True sponsoruje kilka serwerów. A co do team to wiem że jest smok.

Opublikowano

No i co z tego, ze jest sponsorem metinka ? Jest sponsorem wielu serwerów, nie bede reklamował. Widzę, że nie wiesz na czym polega praca sponsora..

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

No i co z tego, ze jest sponsorem metinka ? Jest sponsorem wielu serwerów, nie bede reklamował. Widzę, że nie wiesz na czym polega praca sponsora..

Widzę, że czytanie ze zrozumieniem Ciebie przerasta.. Wiem na czym polega rola sponsora. -.- 

Tylko skąd macie pewność, że True sponsoruje ten projekt, skoro się NIE WYPOWIADA, rozumiesz teraz, czy jeszcze nie?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

owszem True sponsoruje teraz serwer Deila.eu wystrczyło śledzić wcześniejszą prezentacje gdzie się wypowiadał. jest to potwierdzona informacja z TS przez Niego samego :D

Serwer polecam jak najbardziej i zagram :D

<3

Opublikowano

Serwer był jednym z lepszych, było pare bugów, ale mam nadzieję, że je naprawią.

(głównie chodzi mi o bug z KD +7, gdy miało się np 201 pereł to nie zabierało ich w ogóle).

Polecam, z True powinno to jakoś ruszyć i mam nadzieję, że stać.

Opublikowano

W waszej sytuacji nie pomoze nawet sponsor.Macie zbyt duzo wrogow i choc nie zycze wam zle wiem ze do startu nie dojdzie.

yhm, a kiedy strona klient skoro start w sobote?

klient ma byc ten sam.

Srij9JT.png

Opublikowano

W waszej sytuacji nie pomoze nawet sponsor.Macie zbyt duzo wrogow i choc nie zycze wam zle wiem ze do startu nie dojdzie.

klient ma byc ten sam.

Kogo niby mają za wroga skoro nic nie robili?

Wrogów przy starcie teraz ma każdy, tzw. konkurencję, a oni akurat nic nie robili w stosunku do innych serwerów.

Opublikowano

Kogo niby mają za wroga skoro nic nie robili?

Wrogów przy starcie teraz ma każdy, tzw. konkurencję, a oni akurat nic nie robili w stosunku do innych serwerów.

Klient deili nie byl wlasnoscia Anzelma to wystarczy.

// Bug z podwojnym przesuwaniem przedmiotow zostal naprawiony?

Srij9JT.png

Opublikowano

!

Klient deili nie byl wlasnoscia Anzelma to wystarczy.

// Bug z podwojnym przesuwaniem przedmiotow zostal naprawiony?

To ten klient był kogokolwiek własnością oprócz xymira? 

Opublikowano

Odnośnie serwera Deila, na dniach ukaże się forum, które wykonam.

Dodatkowo odnośnie bugów wyżej wymienionych, wszystkie są już naprawione, część ich jest w trakcie naprawy. Dodatkowo planujemy zmniejszyć maksymalny poziom oraz dodać kilka nowości po stronie klienta oraz serwera.

Z poważaniem Chelios™

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Chelios i znów będziesz spinał dupę do graczy jak wcześniej i wyłączysz forum i napiszesz, że zaatakowane było? :D

// Jak to się mówi do 3 razy sztuka, więc dajmy im 3 szansę, ale już ostatnią ;)

Opublikowano

co z tego że 2k graczy skoro jakies 85% to jakies bezmózgowia? które musisz wciąż jebac zeby spokojnie ubic metka albo poexpic... na takich serwerach(nie jest zly) zlatuje sie najwięcej gowna więc ja już nie zagram

21025763467572689828.png

Opublikowano

to niewiem klienta mam sciagac tego co j est na delia.pl czy mam czekac na nowego ?????

Po pierwsze to Deila a nie Delia

Po drugie na stronie oficjalnej servera masz download

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...