Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski prywatny serwer

Valalith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam na oficjalna wersje ;> Szykuje maly pokaz :)
Btw. serw nie ma przyszlosci bo zje.. nie fajny staff :P
Duzo bugow ktorych staff nie umie sam wylapac ani przetestowac.
A to dopiero poczatek :P Moze byc ciekawie ;> z 999kkkkkk golda i wepami +35565

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niestety ty juz sie na serwerze nie pokazesz :D 

Bana dostales na Ip, karte Mac i konto :P wiec wiesz mozesz jedynie pomazyc zeby wejsc na serwer :D 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Bana dostales na Ip, karte Mac i konto :P wiec wiesz mozesz jedynie pomazyc zeby wejsc na serwer :D

Smieszny jesteś?

Radze Ci nie zadzierać z Bloodym, bo za nim są osoby jak Dej czy Karmel które puszczą ataki ddos ze swoich vps'ów i żegnamy serwer.

@Exp standardowy? Czy są dodane jakieś nowe questy/instancje?

Opublikowano

Hahahahaha Karmel ?? xDD Karmel pomaga mi z serwerem wiec wiesz. Kolegami mnie nie przestraszy , no sorry ale Piotrek sie troche nie popisal po ostatnich akcjach :P

Mam z nim nie zadzierac ?? Hmm a on to kto ze mam nie zadzierac ?? Pfff ... o.O 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ktos chyba nie wie co to proxy lub zmiana IP :rolleyes: Moge wejsc w kazdej chwili na serwer i powywyalac troche itemkow +35565

Hahahahaha Karmel ?? xDD Karmel pomaga mi z serwerem wiec wiesz. Kolegami mnie nie przestraszy , no sorry ale Piotrek sie troche nie popisal po ostatnich akcjach :P

Mam z nim nie zadzierac ?? Hmm a on to kto ze mam nie zadzierac ?? Pfff ... o.O

Karmel pomaga Ci? Pheheheh najs xD napisal Ci jedna rzecz i odrazu pomaga, a tak naprawde ma z Ciebie beke ;)

Kim jestem? Twoim najgorszym koszmarem.

Smieszny jesteś?

Radze Ci nie zadzierać z Bloodym, bo za nim są osoby jak Dej czy Karmel które puszczą ataki ddos ze swoich vps'ów i żegnamy serwer.

@Exp standardowy? Czy są dodane jakieś nowe questy/instancje?

Wiesz dalbym Ci lajka ale juz przywyklem do tego 0 na gorze xD

Nic nie dodali a juz bete uruchomili jedyne co zrobili to zmienili rate. Nawet zyda nie usuneli wiec szybko zdobyc duzo itemkow ;>

Nic nawet tam nie ma do testowania chyba to jakie bugi naprawili (zadne).

Opublikowano

Ale gowno zrobisz a nie wejdziesz . Nawet jesli zmienisz IP bo bana masz na karte wiec pomysl troche. 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To caly czas ten sam  ;)

Tylko pokazuje jacy jestescie "skuteczni".

Nie rozumiem cię Bloody Czemu hackujesz polski priv Zazdrosny jesteś że Polacy chcą coś osiągnąć Jak chcesz hackować to idź na gobala ... Heh albo już nie ktoś Cię uprzedził :D Zamiast hackować to byś pomógł chłopakom 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Z tego co wiem , serverek pomalutku się rozwija podczas Beta Testów.  Administracja jak i sami testerzy Ciężko pracują nad tym by server był fajny :).

Ja osobiście polecam jak już ruszy Oficjalna Open Beta.

Opublikowano

Najważniejsze to zarąbiste skrzydełka :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Zamiast stawiać kolejną brzydka kupe lepiej odtworzyć stare LC z przed kilku lat... Co to za przyjemnosc wbic 200lvl w 3 dni czy w ile tam wbijacie. Dla mnie zero przyjemnosci, zero zabawy i satysfakcji. Kiedys fajnie sie grało ciezko bylo zdobyc bron +15 a kto juz miał bron uczniowska tak jak teraz +15 to byl kox... Te czasy minely a szkoda teraz tylko coraz więcej gówna to moje zdanie kazdy ma prawo sie wypowiedziec. Teraz mozecie mnie jechac:))

Opublikowano

Zamiast stawiać kolejną brzydka kupe lepiej odtworzyć stare LC z przed kilku lat... Co to za przyjemnosc wbic 200lvl w 3 dni czy w ile tam wbijacie. Dla mnie zero przyjemnosci, zero zabawy i satysfakcji. Kiedys fajnie sie grało ciezko bylo zdobyc bron +15 a kto juz miał bron uczniowska tak jak teraz +15 to byl kox... Te czasy minely a szkoda teraz tylko coraz więcej gówna to moje zdanie kazdy ma prawo sie wypowiedziec. Teraz mozecie mnie jechac:))

Racja .. Lecz było kilka takich serverów które były "Hard" lecz, nie było na to popytu, ludzie chcą takich serverów ale jak zaczynają grać szybko im się nudzi bo trudno.. Wolą "easy" . Tu rodzi się kolejny problem gdyż marudzą że za szybko wbijają  maxa i im się nudzi .. Dlatego najlepiej postawić o średniej trudności.. :)

Opublikowano

Hmm już to kiedyś pisałam, ale... Było kilka serwerów coś ala stare LC - np Ultimate czy kilka polskich serwerów, nie pamiętam nazw. Jakoś tłumów nie było, więc zastanów się co piszesz. Jakbyś nie zauważył każdy leci na szybki serwer, gdzie nie będzie musiał ładować tony keszu aby się wykoxać.

Gdzie byłeś jak padały te wolne, fajne serwery?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hmm już to kiedyś pisałam, ale... Było kilka serwerów coś ala stare LC - np Ultimate czy kilka polskich serwerów, nie pamiętam nazw. Jakoś tłumów nie było, więc zastanów się co piszesz. Jakbyś nie zauważył każdy leci na szybki serwer, gdzie nie będzie musiał ładować tony keszu aby się wykoxać.

Gdzie byłeś jak padały te wolne, fajne serwery?

Akurat takie serwery Hard/Medium by sie fajnie przyjely gdyby byl jakis niski lvl cap i zrownowazone to jak ktos zaladuje cash i ten kto nie zaladuje, no zgoda moze donator kupi sobie jakies dopalacze ale zeby mialy zmniejszone wartosci, no i coverki w is i wgl to wtedy wiadomo ze albo ktos sobie doladowal cash albo kupil go od donatora. Takie ala 777 mysle ze moglo by sie przyjac gdyby max lvl byl niski np ten 140. Nie wiem ale cos w ten desen inaczej hard/medium serw nie ma sensu jak wysoki lvl cap.

Opublikowano

Akurat takie serwery Hard/Medium by sie fajnie przyjely gdyby byl jakis niski lvl cap i zrownowazone to jak ktos zaladuje cash i ten kto nie zaladuje, no zgoda moze donator kupi sobie jakies dopalacze ale zeby mialy zmniejszone wartosci, no i coverki w is i wgl to wtedy wiadomo ze albo ktos sobie doladowal cash albo kupil go od donatora. Takie ala 777 mysle ze moglo by sie przyjac gdyby max lvl byl niski np ten 140. Nie wiem ale cos w ten desen inaczej hard/medium serw nie ma sensu jak wysoki lvl cap.

Nie sądzę. Jakby serwery medium miały się przyjmować, to by takie serwery nie padały po miesiącu życia ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mam zajebiste pliki ep1 ;_; Nie wiem, jeśli serio tak bardzo lubicie to stare lc mogę spróbować coś takiego zrobić.

Zaczniemy od max capa np. 90 po czym za każdym razem +10 lvl itd.

Sry że pod tym temat tak spamuje, ale widze że narodziła sie dyskusja na ten temat xD

Jeśli podoba wam sie ten pomysł stworze jakiś osobny temat do tego :s

@Edit Kto jest za niech zalajkuje ten post.

Opublikowano

Mhm fajnie by się przyjeły... 

LCGN01- 165 max, jak wiesz gdzie expić to w jeden dzień maxa idzie wbić. I co? Przyjęło się? Nie, bo dzieciom szkoda 11zł wydać na cash żeby eski kupić. Wszyscy teraz wolą grać na easy z free cashem, nie rozumiem tego ale ok. Bez cashu też dało by radę wbić 165 tutaj. Według mnie serwer bardzo zbliżony do 777, ale i tak tam nie grasz bo za trudno dla Ciebie. :) 

Opublikowano
xxx

pokaż które  9682814042425331099175.png

XDDDDDDDDDD

@nie ma ich tam c: Mam starty starter pack z paru lat temu.

Nawet nie wiem jak te pliki mi sie przechowały xD

Opublikowano

Ja nie widzę problemów dla Ciebie ściągnij globala i graj Tam masz trudniej A jak ci za łatwo gra postaw serwer  LC Hamachi i graj do lustra :P  

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kazdy by lecial na latwizne bo po co sie meczyc jak mozna maxa wycisnac w pare godzin :) ja wyrazilem swoje zdanie a hejter w dupe kopany zawsze sie znajdzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...