Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski prywatny serwer

Valalith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne sa te wasze rozwazania na temat LC. Wiadoma sprawa ze jak ktos szuka hard wersi to idzie na globala grac. Jak chce sie troche pobawic bez wisilku to szuka prywatnego serwera i tyle . Wiekszosc serwerow ktore dlugo stoja to serwery o expieniu bardzo latwym . Cala sprawa rozbija sie o arene czyli pvp. Tylko serwery gdzie nie jest latwo dropnac (skompletowac caly ) set i wykoksic go na max maja racje bytu. Bo nie nudza sie tak szybko. Dawanie wszystkiego za darmo lub kupienia z IS to smierc dla serwera. Trzeba to tak zorganizowac zeby gracze mogli czyms handlowac lub wymieniac sie. I wiadoma sprawa balans pvp z tym to ciezka sprawa ale zawsze mozna to jakos w miare wyrownac. To takie moje zdanie.

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bana dostales na Ip, karte Mac i konto :P wiec wiesz mozesz jedynie pomazyc zeby wejsc na serwer :D

EJ EJ EJ

A bana na klafiature tesz mó dałeś? Bo on to taki hakjer, że Cie klawiatórom zniżczy, a bes to jósz nie :////

Strona kiepska.

• teksty tłumaczone translatorem
  • jak Wam się udało zrobić przypadkiem (bo mam nadzieję, że to nie było celowe? masakra) kolor tła tekstu?
  • obrazki skalowane paintem, a napisy robione jakimś generatorem

Jakby zabrać calą górę strony (czyli to, co zmodyfikowaliście) to by było ładnie. Nie wróżę przyszłości, ale jak mnie zaskoczycie, to będzie miło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...