Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski prywatny serwer

Valalith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To, że będzie nie oznacza tego, że będzie stał długo. Zależy to od Ciebie, Twojego teamu i czy ogarniasz prowadzenie serwera.

Tego projektu nie uratuje nawet najlepszy team xD

Opublikowano

Hard-Chaos !!!!

I'm Free :-D :-D

Nie ma to jak dostać PO za wypowiedź w temacie ŁaŁ MPC Ponownie szaleje :D:D

/ Za wypowiedzi nie na temat. I panuj nad słownictwem. - Karyvlea

/Bla Bla Bla haha xD Beka :-D Zjedz sernik będzie milej :-) Brum brum buahahaha

Kochany, proszę uspokój się bo poleci trochę więcej niż 5 punktów. Piszesz wypowiedzi nie na temat, dlatego dostałeś warna, jak czegoś nie rozumiesz to zapraszam pw i dalsza dyskusja nie ma sensu. 

ps. jeżeli chcesz coś dopisać to nie używaj pod moją wypowiedzią turkusowego koloru. ;) 

Opublikowano

Coś czego nie było na innych serverach, może jakieś zmiany vizualne

55c0.png

Poznaj prawdziwą Historie Turimy.

Już niedługo startujemy, odwiedź naszego fanpage !

Opublikowano

chciałem sie dowiedzieć jak idą prace nad serwerem ruszyło sie coś  ??  czy nadal w miejscu stoicie ? :D 

Opublikowano

Ja osobiście nie mogę się doczekać startu servera.. Mam nadzieję że nie będzie kopa z kopi :)

Kopa z kopi? Wtf?

Mógłbyś podać jakąś przybliżoną datę startu?:)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Kopa z kopi? Wtf?

Mógłbyś podać jakąś przybliżoną datę startu? :)

Hmm nie wiem, udajesz fajna ? Bo jakoś Ci nie wychodzi.. Śmieszna też nie jesteś .. po prostu pisałam szybko brakło mi literki "i"... Takimi tekstami robisz z siebie hmm- nie inteligentną osobę :P.. 

Ja również dołączam się do pytania, kiedy start albo na jakim etapie jesteś ?

Opublikowano

Sorry za brak odpowiedzi ale problemy :) 

Jest do wyboru i tutaj poslucham sie wam czyli graczy , chcecie stare dobre EP1  czy moze EP3 ? :D 

Jesli macie jakies pomysly na serwer piszcie mi na PW. 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Sorry za brak odpowiedzi ale problemy :) 

Jest do wyboru i tutaj poslucham sie wam czyli graczy , chcecie stare dobre EP1  czy moze EP3 ? :D 

Jesli macie jakies pomysly na serwer piszcie mi na PW. 

EP3 ale ze starym juno. Co do serwera to proponuje glównie popracować nad pvp. Najciekawsze są servery gdzie pvp miedzy graczamia trwa 10 s + a nie 2-3 skile i po walce. Jestem tez ciekawy czy by się nie sprawdzilo max 60-70 % casta na max lvl, napewno bylo by ciekawiej na pvp. Nie to co jest teraz trzymasz  " 1" i liczysz ze wejda Ci skile

Opublikowano

Ep3 z fajnymi zmianami , do tego zrobić coś z PVP.. Oraz prośba nie kopiuj tego co jest na innych serverach.. -.-

Opublikowano

To tak, zrob ep2 z nowym juno. Na serwerze dodaj vote za cash, mysle ze 200-300 x3 starczy. Zrob affinity w juno ktore farmi sie na moobach a w sklepie sa covery z fajnymi bonusami (ten kto gral na PowerSlave bedzie wiedzal o co chodzi) dodaj tam jestescze crs, medyki 40%. Inne affinity powinno farmic się na mobach ,np. jinrara, mazara, affinity nie powinno leciec jak krew z dupy, najlepiej 5000-6000 tys za mooba.

tyle ode mnie :)  

Opublikowano

5000-6000 chyba cię sutki sFędzą laserek ...... po 1600 tak jak na genesis jest to chyba było by lepiej moim zdaniem, więcej frajdy i coś wartości nabija postać ale to też szybko jest..Ty to pewnie byś chciał zabić może jednego lisa w juno na samym starcie i dostać full set najlepszy jaki byłby dostępny, acc, i full affiniti każdy rodzaj pogratulować...

Opublikowano

5000-6000 chyba cię sutki sFędzą laserek ...... po 1600 tak jak na genesis jest to chyba było by lepiej moim zdaniem, więcej frajdy i coś wartości nabija postać ale to też szybko jest..Ty to pewnie byś chciał zabić może jednego lisa w juno na samym starcie i dostać full set najlepszy jaki byłby dostępny, acc, i full affiniti każdy rodzaj pogratulować...

Ja popieram Laserka. Moim zdaniem 5.000-6.000 to dobra suma, na Aio się tak wbijało i można było na luzie wszystkie affinity na full zrobić. ;) (oczywiście z duperelkami typu Affinity Booster). Na Genesisie możliwe, że leci 1.600 ale to i tak nie ma znaczenia bo wszyscy używają itemków po 1m,2m,3m... 

Opublikowano

Trochę? Na jednym z serwerów robię około 800k pkt gdzie dostaję 160pkt za moba więc jak tu dostanę 2,5-3k to zrobię jedno affiniti w 1h;)

No zrobisz, ale wydaje mi się, że przyjemniej się robi jak leci tak dużo, niż tak mało. ;) Nie trzeba się męczyć z jednym klubem przez kilka dni. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...