Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski prywatny serwer

Valalith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec z kolega pracujemy na polskim prywatnym serwerze Last Chaos. Teraz potrzebujemy waszej pomocy zebyscie powiedzieli jakie nowosci byscie chcieli widziec ?? . Data powstania serwera jeszcze nieznana. Wiec piszcie w komentarzach :) 

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wierze żeby Polski serwer powstał a jak powstanie to postoi z 3 dni xD

Opublikowano

Custom leveling, jakieś wypasione skrzydełka (fajne są w grze Perfect World i podobno łatwo je się przekłada na LC :P), cash za czas online jak i za vote, może jakieś custom kostiumy w Item Shopie? 

Opublikowano

Nie bądź taki pewny siebie że 3 dni postoi ponieważ jak tworzyłem serwer dekarona to tez mial stać 3 dni a stoi już kilka lat  a polski serwer wraz ze spolszeczeniem sam tworzę więc... jeśli są chętni do pomocy to zapraszam  na  prv...

Opublikowano

A pomysl na wlasne affinity dobry czy dac podstawowe ? :D

Podstawowe zostawić i może coś dodatkowo, może jakąś w ogóle new krainę walnąć i do niej affinity. ^^ 

Opublikowano

Jak up, custom i szybki leveling, custom affinity, custom eq, fajnie zmodyfikowane krainy (nie tylko juno), może jakieś nowe dungeony. Free cash NIE. Cash shop TAK.

MS maksymalnie do +20, 150k hp max, może jakieś ciekawe buffki nowe.

Podobało mi się na którymś lc że każda postać miała buffki wszystkie (czyli np szelma miała buffki rk, tk, zaklina, maga itp). Więc czemu nie?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak up, custom i szybki leveling, custom affinity, custom eq, fajnie zmodyfikowane krainy (nie tylko juno), może jakieś nowe dungeony. Free cash NIE. Cash shop TAK.

MS maksymalnie do +20, 150k hp max, może jakieś ciekawe buffki nowe.

Podobało mi się na którymś lc że każda postać miała buffki wszystkie (czyli np szelma miała buffki rk, tk, zaklina, maga itp). Więc czemu nie?

Dominiko a czemu tylko 50k hp max ?? :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dominiko a czemu tylko 50k hp max ?? :D

150k hp*, moim zdaniem też jest taka ilość lepsza niż jakieś 600-700k hp... Nie wiem, jakoś przejrzyściej wygląda. :P 

Opublikowano

Nie. 150k hp max przy wepach +20 zdecydowanie wystarczy. Bo duża ilość hp i wielki atak psuje grę a przede wszystkim pvp. Bo nie ma to jak lać gościa co ma 500k hp, ty go bijesz po 50k, on ma dużą medycynkę + średnią + owl i się leczy. Ale zabawa...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie. 150k hp max przy wepach +20 zdecydowanie wystarczy. Bo duża ilość hp i wielki atak psuje grę a przede wszystkim pvp. Bo nie ma to jak lać gościa co ma 500k hp, ty go bijesz po 50k, on ma dużą medycynkę + średnią + owl i się leczy. Ale zabawa...

racja + serwer powstawl , teraz zabawa w spolszczanie :D 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

pomysł bardzo fajny na polski serwer, tylko ja bym sie zastanowil na iloscia graczy, myslicie ze serwer bedzie mial wiecej niz 100 graczy? na takich serwerach przewaznie wieje nuda, ja osobisice znam 2 serwery ktore maja powyej 300,400 graczy(a wnich 30%) polakow) a reszta to syf ponizej 100. Sadze ze na polskim bedzie o wiele mnej  osob , ale zycze powodzenia sam wejde obczaic serwer. Co do zachianek na serwerze to napiszcie jaki to typ serwera ma byc czy 4fun czy easy/medium jak taki do zabawy to skille darmowe 90lv start set+15 na start kostiumy w sklepach i cash przez vote. a jak myslicie nad easy/medium (co w moim przypadku bardziej by mnie porzyciagnelo) to moze start od 1lv i pu tzreba zodbywac na skille moze nie tak jak na globalu , na pewno zdecydowanie szybciej zeby gra sie nie nudzila, jakies fajne questy rownierz jakis darmowy cash przez vote. Zycze powodzenia i Pozdrawiam: :)

Opublikowano

Co do skilli mogłyby kosztować PU ale nie gold ;3 Chyba, że gold rate byłoby wysokie i łatwo można byłoby uzbierać na skille (ok 10kkk jeżeli dobrze pamiętam tak +/-)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

pomysł bardzo fajny na polski serwer, tylko ja bym sie zastanowil na iloscia graczy, myslicie ze serwer bedzie mial wiecej niz 100 graczy? na takich serwerach przewaznie wieje nuda, ja osobisice znam 2 serwery ktore maja powyej 300,400 graczy(a wnich 30%) polakow) a reszta to syf ponizej 100. Sadze ze na polskim bedzie o wiele mnej  osob , ale zycze powodzenia sam wejde obczaic serwer. Co do zachianek na serwerze to napiszcie jaki to typ serwera ma byc czy 4fun czy easy/medium jak taki do zabawy to skille darmowe 90lv start set+15 na start kostiumy w sklepach i cash przez vote. a jak myslicie nad easy/medium (co w moim przypadku bardziej by mnie porzyciagnelo) to moze start od 1lv i pu tzreba zodbywac na skille moze nie tak jak na globalu , na pewno zdecydowanie szybciej zeby gra sie nie nudzila, jakies fajne questy rownierz jakis darmowy cash przez vote. Zycze powodzenia i Pozdrawiam: :)

porzyczyło? ciągneło czy?....

A co do server'a ostatnio upadł pewnien server xD dlatego polacy nie powinni robić serverów ^^

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

A co do server'a ostatnio upadł pewnien server xD dlatego polacy nie powinni robić serverów ^^

Jak ktoś się na tym zna, to czemu nie? Nie ma znaczenia chyba, skąd się jest. ;) Tamten serwer upadł, bo został trochę zaniedbany, jeżeli autor tematu będzie się starał to nie widzę powodu, żeby miał upaść. 

Opublikowano

Chłopak nie mógł się zdecydować :D

Ja tam chętnie wpadnę na ten serw o ile będzie easy, nie ma to jak wbicie szybko levela, stanie na arenie i czytanie wyzwisk, grożenia banem etc :D

Tak więc czekam i powodzenia.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Chłopak nie mógł się zdecydować :D

Ja tam chętnie wpadnę na ten serw o ile będzie easy, nie ma to jak wbicie szybko levela, stanie na arenie i czytanie wyzwisk, grożenia banem etc :D

Tak więc czekam i powodzenia.

dziekuje :) 

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...