Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski prywatny serwer

Valalith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jak leży wiesz , ja lubię pograć dziennie 2-3h i robić jedną rzecz tydzień dwa niż zrobić jedno konto pierwszego dnia i wyexpić postać max i all co by było możliwe jeszcze tego samego xD dla mnie postać musi mieć wartość i trzeba ją poznać a nie wejść na rk zrobić palka wbić max a potem płakać na arenie że nie można ubić nikogo xD

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy jak leży wiesz , ja lubię pograć dziennie 2-3h i robić jedną rzecz tydzień dwa niż zrobić jedno konto pierwszego dnia i wyexpić postać max i all co by było możliwe jeszcze tego samego xD dla mnie postać musi mieć wartość i trzeba ją poznać a nie wejść na rk zrobić palka wbić max a potem płakać na arenie że nie można ubić nikogo xD

Ja na każdym serwerze gram czarką, więc problemów z tym nie mam. :s Ja z kolei wolę w tydzień sobie zrobić full postać żeby po arenie latać. ^^ Więc nadal trzymam się wersji z większą ilością punktów do klubów. : D

Opublikowano

dla mnie postać musi mieć wartość i trzeba ją poznać a nie wejść na rk zrobić palka wbić max a potem płakać na arenie że nie można ubić nikogo xD

Jak sie nie umie grac to sie pada. Gdyby affinity leciało po te 5k to i tak bys musiał troche posiedziec nad innymi rzeczami bo wątpie ze sety wepy accki będą lezły w juno na ziemi ,,,

Pozdro <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bardzo dobry pomysł z polskim serwerem :) chętnie na nim zagram
też myślę żeby dodać rzeczy których nie ma na innych serwerach jakoś fajnie edytować
miasta i krainy handlarzy exp :) 4fun myśle że to nie zbyt dobry bo się szybko znudzi
dobrze by było jak był by easy/medium najlepiej ep3 :)

Opublikowano

Jak dla mnie wystarcza raty exp drop pu x 5 anfinity x 8   Nowe sety wepy Nowe krainy  WB które żeby zabić trzeba iść na nie całą gildią  

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Info o serwie: 

Max lvl bedzie 350 poniewaz juz sa dodane wepy i sety na ten level jak i nizsze :) 

Bedzie dodany boss ktorego sami nie bedziemy mogli ubic poniewaz bedzie mial sporo hp :)

Swiatynie Velpist wykorzystamy na handel zeby w juno niebylo az takich duzych lagow :D 

Na ta chwile tylko tyle moge powiedziec :) 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

1) 350 to zdecydowanie za dużo na start serwera, pomyśl jak to będzie wyglądało później kiedy będziesz wprowadzał nowe updaty z nowym lvlem cap...

2) Dużo HP nie sprawia, że nie damy rady samemu ubić bossa. ^^ Ale pomyśl jeszcze o graczach, którzy są "samotnymi strzelcami".

3) Tzn. co z tym Velpist? Jak masz zamiar to zrobić? :x Bez sensu, Juno od zawsze było tą krainą "handlową" i fajnie by było gdyby tak zostało. 

Opublikowano

Zmiany : 

185 lvl cap z nowymi weami i setami 

Nowe affinity + tytuly 

Nowe bossy

Nowe Acki 

Nowe itemki w Item shopie nad ktorymi nadal sa zmiany  ;) 

Bedzie quest na start z 30k pu :)

@Ciag dalszy nastapi .. 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zmiany : 

Nowe affinity + tytuly 

Nowe bossy

Nowe Acki 

Nowe itemki w Item shopie nad ktorymi nadal sa zmoany ;) 

@Ciag dalszy nastapi .. 

Po co quest? Ustaw odrazu żeby postać posiadała 30k pu standardowo.

Opublikowano

Zmiany : 

Nowe affinity + tytuly 

Nowe bossy

Nowe Acki 

Nowe itemki w Item shopie nad ktorymi nadal sa zmiany  ;) 

@Ciag dalszy nastapi .. 

No i to mi się podoba ^^ 185 a nie 300 :D No to czekam :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

* Nowy link jest dodany :) 

* Wszystkie zglaszane bugi beda wynagradzane cashem na oficjalnej wersij :D ( Pisac na pw ) 

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...