Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Literia - Prywatny serwer Shakes & Fidget [Literia.superxd.pl]

radek1051

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie. Jako gracze chcemy ze sobą konkurować. A z tego co widze GM ma top 1 + takie staty że się z nim nie da wygrać. Więc nikt z nas nie osiągnie top 1 bo GM sobie dał staty... nie możecie jakoś tego zmienić?

Opublikowano

Gotowe

======================

Powodzenia i życzę miłej gry :)

Ja już muszę lecieć

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

[GM]Kaspartos to ja zmienie sobie "HONOR" na 0 i po problemie :)

Zmień sobie na ujemny bo jak ktoś cię zaatakuje i wygrasz to skoczysz w rankingu i znów będzie problem :D

WEJDŹ NA GG

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

1.Macie zamiar prowadzić ten serwer na dłużej czy będziecie nowy zakładać bo nie wiem czy expić/bawić się w nim... narazie jestem top 1;>

2.Jaki maks. pzm?

Opublikowano

1.,Mamy zamiar go dłużej prowadzić i poprawiać

2.na razie brak limitu

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Mam pytanko ?

1.Można używać bota do dodawania stat ?

2.Jeżeli nie można to dodaj żeby jedno klikniecie dodawalo z 20 do danej staty :)

Opublikowano

Mam swoich informatorów, jeżeli zauważą kogoś, to wtedy ta osoba dostaje bana :)

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Gram na owym serwerze.. powiem tak. 363 level i nie mam co robić. Stoje ciągle i się nudzę. Możesz jakiś event większy lub coś nie wiem :D żeby zachęcić ludzi jak już.

Opublikowano

Wszystko będzie,  w swoim czasie :)

=================================

PRZERWA TECHNICZNA

=========================

Przenosimy serwer na nowy hosting

=========================

PRZERWA TECHNICZNA

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Mam sporą awarię jednego z serwerów dedykowanych. Staram się jak najszybciej zmienić usługodawcę ale znaleźć dobrą maszynę nie jest wcale tak łatwo. Pozdrawiam

Opublikowano

Mam prośbę do użytkowników forum MPC grających w sf. na adresie http://test.superxd.pl powstał serwer testowy do poprawy plików serwerowych tej gry. Jeśli ktoś ma ochotę znaleźć jakieś bugi i opisać mi je będę bardzo wdzięczny. Pliki tworzone są w celu stworzenia easy serwera  Shakes $Fidget
Wymienione bugi które znalazłem na forum zostały poprawione dziś w nocy. Zapraszam do testowania i pisania o błędach

Opublikowano

Mam prośbę do użytkowników forum MPC grających w sf. na adresie http://test.superxd.pl powstał serwer testowy do poprawy plików serwerowych tej gry. Jeśli ktoś ma ochotę znaleźć jakieś bugi i opisać mi je będę bardzo wdzięczny. Pliki tworzone są w celu stworzenia easy serwera  Shakes $Fidget

Wymienione bugi które znalazłem na forum zostały poprawione dziś w nocy. Zapraszam do testowania i pisania o błędach

W lochach gildijnych, bez grzybkow mozna je robic, dostaje sie expa i golda ale nie daje % gildijnego boosta. Czyli taki mini bug. A i bierze wtedy z Twojego konta grzybki, i na 2 poziomie lochy gildijne sie konczą, teoretycznie walczy się z następnymi, ale nie dają % złota i expa jak i nie pokazuje się które lochy są już ukończone.

## EDIT

wojna między gildiami nie działa, robią się wtedy automatycznie lochy.

## EDIT

wieża off.

## EDIT

czat gildii nie działa.

## EDIT

Pisze, że lochy gildijne kosztują xxx złota a biorą zawsze 15 grzybków z Twojego ekwipunku

## EDIT

przy skończeniu lochów gildijnych, po próbie ponownej walki wyskakuje http://scr.hu/18pq/haedz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...