Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] AntyFavoring v0.1 - Koniec z ukrytą faworyzacją

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ten plugin działa na stare wersje bukkit (1.5.2) ?

Wydaje mi sie że tak. Pisane na 1.7.9 ogólnie.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Jak ktoś będzie chciał plugin to zapraszam na pw, po usunięciu będę mógł wysyłać.

@up Miałem to napisać, firma? Podajcie mi NIP bo jakoś nie wierzę, jednak teraz my możemy Ci wytoczyć sprawę za nie zarejestrowaną firmę? Hipokryzja?

@def Ty taki kozaczek, to teraz mi powiedz, jeśli autor Essentials napisał ten plugin, to jeśli ktoś napiszę polskie essentials, to czy on "złamał prawo", wykorzystując "podobny"/"taki sam" kod? Nie, pomijając że pluginy do minecrafta można pisać w javie, a możliwości jest mało bo do nie jest "freestyle" że każdy pierdoli Ci coś innego w tym kodzie.

Nie da się napisac od tak 2 takich samych kodów... nikt nie ma 2 identycznych stylów pisania, kopie widac na 1 rzut oka :P

Mozliwości jest miliard ewentulanie więcej :>

A plugin serio potrzebuje update a nie :D za mało opcji i tyle

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

@3 up . Nie masz gdzie sie reklamowac? wypierdalaj

@top. xMruczek , dodaj więcej opcji np żeby można było edytować kolor lub napisy w tym itemku.

mc.x-hardcore.eu!
OTWARCIE SOBOTA o 17:00! (29.08.15)r)

Opublikowano

Ahhh widzę, że banda gimbusów nie ma żadnego pojęcia o sprawach firm/prowadzenia działalności gospodarczej. Do prowadzenia serwera nie jest wymagane posiadanie firmy/działalności gospodarczej - można to prowadzić na osobę prywatną, normalnie płacić podatki etc. 

Opublikowano

Jak znajde czas zrobie update, logi do wyjmowania, kładzenia bloków etc, można pisać pomysły.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Jesli plugin narusza prawa autorskie to korzystanie z niego również. Ale to jak powiedział orginalny defabri była tylko podszywka i prowokacja.

Defabricated NIE MA NIC DO TEGO PLUGINU WIĘC PO CO TEN SPAM?

Czyli jak udostępnie jakiś czyjś program na jakimś dużym forum, napisze że mój i udostępnie go na np licencji Creative Commons - to ludzie którzy dadzą się nabrać - (bo niby jak mają sprawdzić czy to nie kradzione?) idą do więzienia? :D za nic?

co do pomyslów:

- możliwość cichego śledzenia - itemki nie mają zadnego napisu, lub napis jest widoczny tylko dla HeadAdmina, dzięki temu mozna się pozbyc ujowego admina, zamiast blokować tylko szanse na danie itemku.

- Nadawanie nazwy przy każdym kliknięciu w item? :P

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Mam jeszcze jeden pomysł. 

jak ktoś ma item (ranga=gracz/vip/svip) od admina. to ludziom z opem pisze:

"[AntyFavoring] %player% ma item od admina! Sprawdź go jak najszybciej!"

Opublikowano

Karolina masz zajebiste pomysły co do tego pluginu.

Defabricated, czy jak Ci tam, udowodnisz, że KOD PLUGINU jest identyczny jak autora tego tematu, możesz dopiero zaczynać kłótnie forumowe, prawie między wszystkimi :P

Ludzie, jak "prawdziwy autor pluginu" potwierdzi, że plugin jest skopiowany od niego to niech to pokaże i koniec sprawy, bo inaczej wszyscy mają ból dupy i jak typowi Polacy dzielicie się na dwa obozy.....

Plugin spoczko, tylko zrób tak (Opisałem w punktach):

(Oczywiście plugin ma sprawdzać, czy dani gracze oraz bloki są na danych cuboidach z WorldGuarda i jeżeli są to wykonują się czynności opisane w poniższych punktach.)

1.) Admin kładzie bloczek, plugin rejestruje jak i gdzie był położony blok oraz jaki Admin(Z określoną rangą w configu) to zrobił.

2.) Nasłuchuje, czy zarejestrowany bloczek został zniszczony przez gracza, który nie ma rangi adminowskej ustawionej w configu.

3.1) Jeżeli spełnił się punkt 2, to:

a) Zarejestrowany Admin, zostaje zdegradowany do rangi ustawianej w configu, a gracz który zniszczył i wziął blok jest zabijany (Ta opcja do włączenia lub wyłączenia w configu).

3.2) Jezeli nie spelnil sie punkt 2 to(Jezeli Admin zniszczył postawiony przez siebie bloczek, lub inny admin) :

a)Nic sie nie dzieje.

PS: Przepraszam za błędy, ale muszę się uczyć Inwokacji Mickiewicza do Litwy na pamięć, aczkolwiek temat wydaje mi się wielce ciekawy, toteż będę go śledzić.

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

A więc tak, do pluginu będą dodane logi, dla admina będzie generowało nick.log , każda akcja z itemem będzie tam wpisana. Przedmiot/data/ilość. W piątek do 20 wprowadze ten update, gdyż teraz jest szkooła :c

10732745374541468291.png

Opublikowano

Jak dla mnie plugin jest prosty, ale bardzo fajny. Tak jak inni pisali: Dodaj jeszcze, że po zniszczeniu, blok nadal nazywa się tak samo-w tedy będzie epic :3

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Gratuluję orginalności w końcu coś nowego, lecz prawdopodobnie nie przyda mi się ale myślę, że pozwoli to znaleźć sprawców na wielu serwerach ;)

Opublikowano

MINI UPDATE:

- Dodano logi do stawianych blokow.

Przykład:

Administrator: xMruczek polozyl blok: WOOD na koordynatach: x: 329, y: 70, z: 146
Administrator: xMruczek polozyl blok: WOOD na koordynatach: x: 328, y: 70, z: 146
Administrator: xMruczek polozyl blok: WOOD na koordynatach: x: 328, y: 70, z: 145
Administrator: xMruczek polozyl blok: LOG na koordynatach: x: 328, y: 72, z: 146
Administrator: xMruczek polozyl blok: LOG na koordynatach: x: 328, y: 72, z: 145
Administrator: xMruczek polozyl blok: LOG na koordynatach: x: 329, y: 72, z: 145
Administrator: xMruczek polozyl blok: LOG na koordynatach: x: 329, y: 72, z: 146
Administrator: xMruczek polozyl blok: LOG na koordynatach: x: 328, y: 72, z: 146
Administrator: xMruczek polozyl blok: LOG na koordynatach: x: 329, y: 72, z: 146
Administrator: xMruczek polozyl blok: LOG na koordynatach: x: 328, y: 72, z: 145
Administrator: xMruczek polozyl blok: LOG na koordynatach: x: 329, y: 72, z: 145
Administrator: xMruczek polozyl blok: LOG na koordynatach: x: 317, y: 63, z: 185
Administrator: xMruczek polozyl blok: LOG na koordynatach: x: 317, y: 63, z: 184
Administrator: xMruczek polozyl blok: LOG na koordynatach: x: 317, y: 63, z: 184

Download w głownym poście wraz ze skanem!

Update bedą małe, bo znalazłem teraz DOSŁOWNIE 5 minut, i się za to wziąłem.

PERMISJE! :

af.spy - by zapisywalo logi gracza.

10732745374541468291.png

Opublikowano

U tutaj, mimo że nie wykorzystam pluginu muszę stwierdzić jedno - wielkie gratulację i na pewno plugin się przyda wielu użytkownikom :)
Moja propozycja to żebyś dodał do logów wyciągane itemy (możliwość off / on w configu)
Życzę powodzenia w dalszym prowadzeniu pluginu i serdecznie polecam!

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...