Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] AntyFavoring v0.1 - Koniec z ukrytą faworyzacją

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Defabri spinasz sie bo na xkleszczers admini rozdawali itemki a teraz xmruczek udostepnil plugin i na kazdym serwerze teraz bedzie ten plugin ;c 

@ top. Dodaj config i bedzie super;d

mc.x-hardcore.eu!
OTWARCIE SOBOTA o 17:00! (29.08.15)r)

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma sensu ciągnąć tego po jakichś sądach. Jeśli to plagiat autor tematu zostanie ukarany a plugin usunięty. Zapraszam na PW.

Opublikowano

@xMruczek

Ten plugin pochodzi z mojego serwera którego byłeś adminem. Ukradłeś go. 

Przejrzałem cały kod. Jest po prostu skopiowany. Zmieniłeś wyłącznie nazwę paczki.

Udostępnianie go i wykorzystywanie narusza Artykuły 74-77,2.  (ustawa z 4 lutego 1994 r. tekst jednolity z 2006r.)

Oraz Art.17 tejże ustawy. Jeśli pańskie działania będą kontynuowane i plugin dalej będzie udostępniany w internecie proszę oczekiwać wezwania na rozprawę.

Każdy serwer który będzie z tego kradzionego pluginu korzystał będzie również pozywany. Przypominam że programów i gier komupterowych nie do tyczy Art o dozwolonym użytkowaniu.

Ma pan 24 godziny na usuniecie tego pluginu.

Pozdrawiam

Tomasz 

Powiedz mi jedną rzecz, z jakiekj racji wlasciciel serwera ma ponosic odpowiedzialnosc za używanie tego skryptu, jezeli mowisz prawde to został On poprostu oszukany

Opublikowano

xmruczek w zapowiedzi pisal ze to jego plugin i on go napisal xD

mc.x-hardcore.eu!

Opublikowano

Plugin fajny nawet bym wykorzystał ale jak kradziony to troche lipnie ale za plugin +

Serio Mruczek? xD

Opublikowano

Defabricated dojebał jak Hanka w kartony. xD 

Leżę, leję ze śmiechu i nie wstaję. Pierdolisz takie głupoty, że szkoda gadać. Jak to mówi Mruczek "wyżej srasz niż dupę masz" i ma rację. 

Jak wrzucę ten plugin do siebie na serwer, to mam się spodziewać sprawy w sądzie? Jakieś +/- 500 serwerów w Polsce (losowo rzucona liczba, może nawet więcej) korzysta z xcrdropów, xcrguildów, toolsów i innych, które wyciekły tam od Teapota, czy kogoś tam innego, nie wnikam. Tych wszystkich gimbusów, którzy stworzyli serwery 20-slotowe nieświadomych kompletnie wsadzisz do więzienia, albo do sądu pofatygujesz z rodzicami tych 12-latków? xD Ty jesteś komiczny. XDDDDDDDD

Mruczek, nie usuwaj tego pluginu, bo to jest beka. Nie pierwsza taka akcja, że defabri sra się o byle gówno. Idź na XKleszczers pisać super zoptymalizowane gildie, pobaw się pakietami o 3 w nocy, w ogóle napisz autorskiego minecrafta i miej tam 3000 slotów bez lagów. Generalnie tak Ci powiem, generalnie, hehe. :D

Tak, teraz mi cytuj paragrafy kodeksu z forum prawnego, bo w świecie realnym jesteś pewnie nikim, to przedłużasz sobie e-penisa swoimi super hiper zdolnościami i kopiowania paragrafów z forum prawnego, Tomku programisto. :D

Próbujesz się defabri robić na siłę profesjonalny, a Ci to średnio wychodzi i kiedyś się przejedziesz na kilku sprawach, obiecuję Ci to. ;)

Generalnie jak masz zamiar odpisać mi na ten post super hiper kodeksami prawnymi, to daruj sobie, podaj mi Twój adres zamieszkania, czy jakieś miejsce spotkania, pogadamy i nie ma problemu, a nie takie przepychanki internetowe. 

Pozdrawiam,

Wasz Avaterysek. :*

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

Opublikowano

Co dojebał defabri o kurwa leże! Twój plugin i że kod ten sam? A zrobisz to inaczej ? Nie strasz mnie śmieciu bo w sądzie to byś oberwał w chuj za to co mam na kompie na Ciebie. Mam dowód że ten pplugin był napisam wczoraj przezemnie. Dobrze wiesz że Ty i Ja mamy dowód na to kto Ty wymyślił. Ukradł? Masz dowód że miałem dostęp do twojej maszyny? Nie bo nie miałem :* Nic nie jest kradzione, pozdrowienia Tomuś. To co teraz odwaliłeś to żałosne, równie dobrze moge napisać gildie i napisać że twoje mają mój kod i cie pozwać. Nie strasz mnie człowieku, i dalej zbieraj hajs żeby staremu za iMaca oddać, oszukując graczy myśle że postąpisz rozsądnie bo mam fajne wideo jak wspominasz o skróconych vipach na 2 tyg i specjalnie usuniętej bazy z nimi. To chyba tyle miałem teraz jebnąć jakimś druczkiem z forum prawnego ale żadnego fajnego nie znalazłem. PS. Wystarczyło by żebym dał komputer pod analize posiadania twojego pluginu.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Dobra juz tak sie nie spinac. xMruczek czekam na twoje dalsze pluginy . ps sa zajebiste xD @ topic Dodaj config!

mc.x-hardcore.eu!

Opublikowano

Tak wracając do pluginu bo widzę że odeszliście od temu plugin jest spoko jeśli admin ma tylko gamemode bo jak przedmówcy pisali można to łatwo zbugować tak jak to robiłem na xcrafters.

Np:

-Admin stawia bloczek ja go niszczę

-Pisałeś mruczek ze stacka koxów nie bedzie stawiał wystarczy że włoży do szkrzynki naciśnie scrollem myszki bum 64x koxy twoje:D

To samo co wyżej z setami/perelkami/diaxami ze wszystkim tak naprawde:)

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Odpowiedzalnośc ponosi udostępniający...

Jak by było tak jak piszesz... to każdy mógł by dodać do interentu coś nie jego, napisać że swoje - i wsadzić pół świata do więźenia.

Więc nie pierdol...

Pomijając fakt czy piszesz prawde...

I szkoda ci 5 linijek chujowego kodu? :D osiągnięcie życiowe <3

Plugin jest skopiowany z XCrafters.PL . Także się dołączam, jest to naruszenie praw autorskich. I nie jestem tu za nikim, to jest naruszenie PRAW AUTORSKICH, które należa do firmy serwera XCrafters.PL

@xMruczek A Ty skończ swoje wybryki programistyczne,bo jesteś programistą za dyche, nic nie umiesz napisać bez KOPIUJ i WKLEJ z pluginów,których autorem jest defabricated.

Defabri spinasz sie bo na xkleszczers admini rozdawali itemki a teraz xmruczek udostepnil plugin i na kazdym serwerze teraz bedzie ten plugin ;c 

@ top. Dodaj config i bedzie super;d

Ból dupy ? Plugin zostanie usunięty w ciągu 24h z MPCForum, ja już tego dopilnuje osobiście. Mruczek Ci nie doda configu,bo biedny Mruczek nie umie... jaka szkoda....

CAMDNAx.png

Opublikowano

Kolega wyżej niech dalej liże dupe tomkowi. Jak to usuną tomus sam sobie w stope strzeli :* To nie ma żadnych praw idioto pokaż mi dowód na opatentowanie. Jeśli tak stawiasz sprawe to kilka innych pluginów też powinny wylecieć z forum. NIC nie potrafie? Okej przeżyje, ale twojej głupoty nic nie wyleczy.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Bardzo ciekawe posunięcie, tandetne podszywanie się i udawanie zwykłego bólu dupki o kilkanaście linijek kodu - zgłoszę to do administracji ;) Mruczuś pisz sobie co uważasz za słuszne, pomysł był twój nic do niego nie mam.

Opublikowano

Ból dupy ? Plugin zostanie usunięty w ciągu 24h z MPCForum, ja już tego dopilnuje osobiście. Mruczek Ci nie doda configu,bo biedny Mruczek nie umie... jaka szkoda....

Gówno zrobisz, a nie dopilnujesz. Postraszysz tak jak pan Tomasz programista zajebanymi z forum prawnego artykułami kodeksu?

Pilnuj swojej dupy, a nie oceniaj umiejętności innych, zacznij od siebie. Mruczka znam i wiem, że sporo potrafi, na pewno więcej do Ciebie. ;)

Idź do Tomka programisty, kleszcze się kuhwa mnożą. Ty też się bawisz pakietami o 3 w nocy i generalnie piszesz super hiper zoptymalizowane pluginy na 11.000 linijek? xD

1836965_1432636866986241_718272287928433

#topic: Co do samego pluginu, bo jeszcze się nie wypowiedziałem - jest okej, szkoda, że sypie w konsoli błędami i da się to obejść. Najłatwiej dodawać do ekipy ludzi, którym można w 100% zaufać, ale w dzisiejszych czasach, gdzie każdy chce Cię udupić nie jest to proste. ;) Plugin całkiem okej, nie było jeszcze czegoś takiego. Pomimo, że łatwe do napisania, to na pewno części się przyda.

@EDIT: Nieźle ktoś w chuja wszystkich zrobił. xDDDD Propsy ziomek "Defabricated.", trzeba umieć tak dobrze zakpić z tylu ludzi! xD

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

Opublikowano

Kolega wyżej niech dalej liże dupe tomkowi. Jak to usuną tomus sam sobie w stope strzeli :* To nie ma żadnych praw idioto pokaż mi dowód na opatentowanie. Jeśli tak stawiasz sprawe to kilka innych pluginów też powinny wylecieć z forum. NIC nie potrafie? Okej przeżyje, ale twojej głupoty nic nie wyleczy.

Piszę to co uważam :) Nic nie potrafisz, jesteś marnym programistą,który kopiuje kod innych pluginów i próbuje coś zrobić w polskiej scenie MC. Nie dziwie się jak Twoje serwery upadały po max 2 miesiącach....

CAMDNAx.png

Opublikowano

wszyscy macie bul dupy... że co defabri ma server na którym zarabia? każdy mówi chowy kleszczer/xkleszczer itp a jakoś grają tam ludzie i jest to jeden z lepszych jak nie najlepszy fb+gildie...

Jedynie do czego można mieć pretensje to do chujowej administracji, bo jak by była ogarnieta to ten plugin by nie miał sensu..

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Plugin jest skopiowany z XCrafters.PL . Także się dołączam, jest to naruszenie praw autorskich. I nie jestem tu za nikim, to jest naruszenie PRAW AUTORSKICH, które należa do firmy serwera XCrafters.PL

@xMruczek A Ty skończ swoje wybryki programistyczne,bo jesteś programistą za dyche, nic nie umiesz napisać bez KOPIUJ i WKLEJ z pluginów,których autorem jest defabricated. 

Czy przypadkiem Tomek nie napisał ciekawego postu chwile temu? Więc do ciebie mam jedno WIELKIE WYPIERDALAJ.

10732745374541468291.png

Opublikowano

hmm niszczy swój serwer jakoś stoi już długi czas może i mniej graczy gra ale u niego ktoś gra... jak pisałem wyżej wymienić niektórych z administracji, zainteresować się trochę graczami tzn eventy/brak czekania po 8h na admina i było by git..

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

&nbsp;

Plugin jest zajebisty tylko szkoda że sypie błędami. Grubas (defabri) jest nikim, potrafi tylko straszyć w internecie czymś co nawet nie wyjdzie na świat realny. xKleszczers i tak upadnie, bo gruby jest zwykłym frajerem który niszczy własny server. A, co do wysłanników którzy go bronią to mogą najwyżej naskoczyć.

&nbsp;

Ale dojebałeś....., teatr się zaczyna.

CAMDNAx.png

Opublikowano

rozwala mnie jeden każdy hejtuje defabriego za jego server a pewnie 90% osób chciało by mieć tak i server albo tyle graczy...

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Jak ktoś będzie chciał plugin to zapraszam na pw, po usunięciu będę mógł wysyłać.

@up Miałem to napisać, firma? Podajcie mi NIP bo jakoś nie wierzę, jednak teraz my możemy Ci wytoczyć sprawę za nie zarejestrowaną firmę? Hipokryzja?

@def Ty taki kozaczek, to teraz mi powiedz, jeśli autor Essentials napisał ten plugin, to jeśli ktoś napiszę polskie essentials, to czy on "złamał prawo", wykorzystując "podobny"/"taki sam" kod? Nie, pomijając że pluginy do minecrafta można pisać w javie, a możliwości jest mało bo do nie jest "freestyle" że każdy pierdoli Ci coś innego w tym kodzie.

MPC Love<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...