Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nazwa serwera "BetonCraft". hehehehe.... myśleliście, że to śmieszne? :O

Design strony w ogóle jakiś ble... noi oczywiście kucyk pony w logu... czyżby dziewczynka założyła ten serwer? :ooooooo

3/10

sygnatura.png

Opublikowano

nazwa serwera "BetonCraft". hehehehe.... myśleliście, że to śmieszne? :O

Design strony w ogóle jakiś ble... noi oczywiście kucyk pony w logu... czyżby dziewczynka założyła ten serwer? :ooooooo

3/10

Serio? xD Chcesz nas w jakiś sposób obrazić czy co? Jeśli tak to gratuluję inteligencji. Ocenianie serwera po okładce (kiedy prawdopodobnie nawet się na nim nie grało) jest bardzo męskie i dorosłe ;) To samo ze stroną, która ma być funkcjonalna, a nie piękna. Zresztą, czego innego spodziewać się po adminie istniejącego 4 miesiące serwera survival+gildie, jak nie przychodzenia do innych wątków i hejtowania czego popadnie :P Profesjonalizm pierwsza klasa ^^

Jeśli bardzo chcesz znać historię nazwy to proszę bardzo: była to robocza nazwa prywatnego serwera kucykowego, który wyewoluował do niezależnego, niekucykowego serwera survival. Nazwa została, bo beton jest fajny a serwer stał się dzięki niej rozpoznawalny. Rainbow Dash na obrazku jest upamiętnieniem pierwszej mapy creative tego serwera. Poza tym prowadzimy politykę odstraszania gimbazy (czego Twój serwer na 100% nie prowadzi, założę się, że wręcz przeciwnie), więc każdy, kto ma opory przed wejściem na serwer z kucykiem w logo rzeczywiście nie powinien na niego wchodzić :)

Opublikowano

Polecam, ja gram juz na nim chyba przeszlo 4 misiace, nie jest latwy, a poczatkujacym radze zaczac od biblioteki i nie wychodzic poza wioske w nocy !!

W razie problemow- pytac innych graczy

Opublikowano

Chciałabym wejść,ale kiedyś już rejestrowałam u was konto - niestety,nie pamiętam pod jakim nickiem.

Napisz mi na PW z jakim nickiem chcesz grać, a ja Ci wyślę hasło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...