Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiekszego gowna niz to cos nie widzialem...

Cenimy Twoją popartą argumentami wypowiedź. 

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiekszego gowna niz to cos nie widzialem...

Moge napisac tez ze ostatnimi czasy serwer dosyc mocno oblegany, wiec kto pierwszy ten lepszy.

Okolo godziny 19.00 Gracz Bowashe organizuje ciekawy Event, konieczne posiadanie minimapki i konia.

A kto nie ma minimapki moze uzywac serwerowej dynmapy pod adresem: mapa.betoncraft.pl

Konia oswaja sie nie majac niczego w rece, a siodelko mozna kupic tanio w Puszczy na targowisku.

A potencjalnych nowych graczy zapraszamy na strone: www.betoncraft.pl

Opublikowano

Dzisiaj podziele sie z Wami taka ciekawostka.

Nie po ilosci graczy na serwerze lecz po zaangazowaniu i ich wytrwalosci mozna

poznac sile serwera i po to do jakiego celu zostal on stworzony. Chociazby taki "Bowashe", z wlasnej inicjatywy

i swojej ciezkiej pracy stworzyl Event ktory w sumie zamienil sie w nieopisany Quest. Budowle ktore kazdy, wlacznie z administracja

tworzy sie wylacznie z dlugiej i ciezkiej pracy. A co najciekawsze tworza sie ciekawe grupki ludzi, ktorzy umieja wykorzystac potege

serwerowego TS3, nie tylko aby cieszyc sie minecraftem, ale umiejacych rozmawiac o innych tematach. Co najciekawsze jest to ze

mozna przesledzic multum charakterow, ich mozliwosci przetrwania i tworzenia. Jednym z motywatorow jest taki The_Hex oraz aumba (oryginalny budowniczy),

Gobia - taki damski fundament ciekawych dyskusji, TheLeksgaming ktory wiedza i zaangazowaniem trwa wciaz budujac i pilnujac porzadku na

betonie.

Moglbym tak dalej pisac, ale zrobie to nastepnym razem.

Teraz jednak reasumujac pragne podziekowac tworcy i wlascicielowi tego serwera !

Co0sh, dziekuje ja i inni ktorzy graja i sobie gadaja.

Mimo to ze nauka zabiera wiele czasu na studiach , utrzymujesz i wciaz administrujesz znajdujesz czas

aby inni mogli w swiecie wirtualnym swiecie cieszyc sie tym co stworzyles.

Juz samo to ze sa tu gracze powyzej 16 lat zasluguje na wyroznienie, bo kto w tym wieku gra w Minecrafta. Sa tacy co maja powyzej 20 no i ja, jako "dziadek" 49- letni.

Opublikowano

Dzięki za pomoc w utrzymaniu serwera na powierzchni coalaa ^^

Opublikowano

Ponownie zapraszam ogarnietych !!

Edit

Niestety nie zostal odnowiony Nether i Ender  dzisiaj za co przepraszam.

Nie moja wina.

Opublikowano

Wesolych I szczesliwych swiat Wielkanocnych, fajnego zajaczka, troche betonu i

dobrego sponsora zycze sobie i Wam, czytajacym ten post.

Opublikowano

Większego gówna nie widziałem.

Ze spawnu nie da się wyjść.

Pisze że trzeba przejść jakiś test którego nie ma.

Z gościem który o tym cały czas spami po  za tym nic dosłownie nic nie robi.

Po 20min zrozumiałem że trzeba kliknąć na tabliczkę gdyż o tym nic nie jest napisane -.-

Nie wiem jak ten krzak może już trzymać około rok.

Gracze: 2/10 Brak.

Grywalność: 4/10

Przejrzystość: 3/10

Ocena końcowa: 3/10

Opublikowano

Po 20min zrozumiałem że trzeba kliknąć na tabliczkę gdyż o tym nic nie jest napisane -.-

Źle to świadczy o Twojej inteligencji, skoro nie potrafisz się domyślić, że na tabliczkę się klika. Na butelkę wody też będziesz narzekał, że nie ma instrukcji jej odkręcania? To jeszcze nie jest USA, ludzie nie są jeszcze tacy głupi.

Nie zdawałem sobie sprawy, że ktoś może aż tak nie ogarniać co się dzieje wokół niego, więc uznajmy, że klikanie na tabliczki również jest częścią testu - jak się nie potrafisz domyślić, to po prostu nie jesteś odpowiedni, żeby tu grać.

A "krzak" trzyma już ponad dwa lata i od ogarniętych ludzi zbiera bardzo wysokie oceny. Swoją drogą, jak możesz oceniać grywalność, skoro nawet nie zacząłeś na nim grać? To już jest czysta głupota.

Opublikowano

Serwer dziala od dwoch lat. Przechodzi wlasnie na wersje 1.8.

Takie problemy jak ty maja ludzie ktorzy nie potrafia czytac, wszystko opisane jest na pierwszej stronie tej prezentacji i stronie serwera.

Spawn w twoim przypadku to cos co osiagaja gracze przechodzac "test", ktoremu ty nie podolales. Test jest forma questu dojrzalosci.

Tak wiec rzadko sie zdarza aby gracze ponizej 15 lat wbili na ten serwer. Na zakonczenie: skad wziales powyzsza ocene, skoro nawet

nie mogles zagrac nie przechodzac testu dla gimbusow ??

Opublikowano

@Co0sh

Z tego co pamiętam jak grałem to była mowa o tym że będzie serwer only premium. Czy coś się zmieniło?

Ten co jest teraz będzie no-premium, a "druga edycja", ta na wersji 1.8, będzie premium.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
REFRESH

Pozwolę sobie odświeżyć jeszcze raz ten wątek. Serwer będzie działał jeszcze przez dwa tygodnie, potem zostanie wyłączony. Możecie sobie wejść, pooglądać i ponudzić się jeśli chcecie.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

REFRESH

Jest nowy BetonCraft. Na razie tylko testowy, przygotowujemy się do pełnej wersji ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda że nie da się poziomów klasy zdobywać w inny sposób niż gadka z postacią.

Emeraldy zdobywa się tylko górnictwem czy może z mobów też lecą?

TEMAT

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...