Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z wejściem na server ... po wpisaniu ip servera do listy, pisze ze server nie dziala.

Problem rozwiązany na PW.

REFRESH

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przepraszam ale pod jaką wersję jest serwer? 9d0e70d1d5.png bo 1.7.9 nie wchodzi PS. Fajna nazwa,oryginalna ;D BETON.

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

przepraszam ale pod jaką wersję jest serwer?  bo 1.7.9 nie wchodzi PS. Fajna nazwa,oryginalna ;D BETON.

Ah, dobrze że to zauważyłeś. Serwer jest na wersji 1.7.5. Już zmieniam tą wiadomość na jakąś normalną.

Opublikowano

Nieliczny serwer bez PvP, za co plusik. Trudny bardzo na poczatku, ale wart uwagi.

Najbardziej ciekawi mnie przyszlosc tego serwera, bo szkoda mi straconych godzin gdyby nastapilo wylaczenie.

Na dzis - polecam

Opublikowano

Nieliczny serwer bez PvP, za co plusik. Trudny bardzo na poczatku, ale wart uwagi.

Najbardziej ciekawi mnie przyszlosc tego serwera, bo szkoda mi straconych godzin gdyby nastapilo wylaczenie.

Na dzis - polecam

Serwer działa od lutego 2013, przy czym publiczny jest od kwietnia 2013. Mój zapał do prowadzenia serwera nie maleje, a utrzymanie go nie jest problemem. Mapy resetować też nie będziemy jeszcze przez bardzo długi czas, jako że w tą włożyliśmy bardzo dużo pracy. Tak więc możesz grać bezpiecznie, przynajmniej przez kolejny rok. Na więcej gwarancji niestety nie daję, bo nie wiadomo co życie przyniesie ;)

Opublikowano

Boshe co za serwer... Rozgrywka może i być ok ale ten rytułał ? Bez przesady, gdyby chociaż był bardzo zozumiale zrobiony. Bez sensu nawet nie umiem go przejść. Nie wiem co gdzie robić bo albo coś nie działa albo ja coś źle robię.

Nie polecam.

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Boshe co za serwer... Rozgrywka może i być ok ale ten rytułał ? Bez przesady, gdyby chociaż był bardzo zozumiale zrobiony. Bez sensu nawet nie umiem go przejść. Nie wiem co gdzie robić bo albo coś nie działa albo ja coś źle robię.

Nie polecam.

Jest zrobiony zrozumiale, setki graczy go już przeszły. Najpierw czytasz książkę, potem odpowiadasz na pytania. Pytanie jest podane po jednej stronie, odpowiedzi po drugiej. Odpowiada się klikając prawym odpowiedni znak, np. jeśli uważasz że odp. na 1 pytanie to C to klikasz znak "1C". Jeśli masz problem w czymkolwiek poza tym co opisałem to mi powiedz, a Ci pomogę. W przeciwnym wypadku wysil się trochę i przeczytaj książkę, tam znajdziesz rozwiązanie Twojego problemu.

Opublikowano

Krotko , zwiezle i do rzeczy. Bardzo dobra prezentacja. Jesli chodzi o serwer to jestem pod tak wielkim wrazeniem,

ze brak slow.

Brakuje mi komendy na powiekszenie cuba przyklad:

- dorobilem sie bloku diamentowego, jego podmiana z redstonu nie daje takiej mozliwosci- brak uprawnienia

Czy w przypadku zamkniecia serwera bede mogl liczyc na kopie "schematic" budowli ktore sie stworzylo ??, poniewaz to nie sa godziny a dziesiatki godzin pracy,

bez mozliwosci gamemode. A mysle o projekcie tworzenia miniatur kilku budowli istniejacych w rzeczywistosci.

Z wyrazami uznania.

coalaa

Opublikowano

Krotko , zwiezle i do rzeczy. Bardzo dobra prezentacja. Jesli chodzi o serwer to jestem pod tak wielkim wrazeniem,

ze brak slow.

Brakuje mi komendy na powiekszenie cuba przyklad:

- dorobilem sie bloku diamentowego, jego podmiana z redstonu nie daje takiej mozliwosci- brak uprawnienia

Czy w przypadku zamkniecia serwera bede mogl liczyc na kopie "schematic" budowli ktore sie stworzylo ??, poniewaz to nie sa godziny a dziesiatki godzin pracy,

bez mozliwosci gamemode. A mysle o projekcie tworzenia miniatur kilku budowli istniejacych w rzeczywistosci.

Z wyrazami uznania.

coalaa

Cieszę się, że Ci się podoba ^^

Nie masz uprawnień albo przez brak rangi, którą możesz kupić za emeraldy (książka w bibliotece wyjaśnia to szczegółowo), albo przez to, że większy cuboid nachodzi na inny.

Schematy możesz otrzymać w każdej chwili, wystarczy mnie złapać na serwerze.

Opublikowano

REFRESH

Powiększyliśmy odrobinę MobArenę. Dzięki temu gry na 8 osób nie będą tak chaotyczne, a przewaga klas dystansowych będzie jeszcze większa. Dodatkowo Kusznik ma nieskończone strzały (koniec biegania po całej arenie), ale strzela odrobinę wolniej. Mag dostał natomiast trochę więcej ognistych kul.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...