Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak robić refferale autobotem bez BoL'a? Sposób II *2014*

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Download nie dziala...

Edit; jednak ok ;)

Edit2 ; dobra a teraz mam ze wlaczam lola i po 1sek sie wyalacza na patchu.

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podsyłam VideoTuta od autora:

i FAQ w razie jakichkolwiek pytań znajdziecie na forum z którego jest bot.

W razie pytań piszcie to może pomogę jak będę wiedział o co chodzi.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Podsyłam VideoTuta od autora:

i FAQ w razie jakichkolwiek pytań znajdziecie na forum z którego jest bot.

W razie pytań piszcie to może pomogę jak będę wiedział o co chodzi.

czyli z tego co paczem to autor jest polakiem ? :D

Opublikowano

Dlaczego jak chce pobrać lola i już mi się wlącza patcher to logo mi znika na 1 sec pokazuje sie paczowanie/instalowanie i znika?

@Edit dobra naprawiło się samo :O po chyba 20 restartach zatrybiło

Tak wgl po co się ludzie pytacie ile pójdzie??? Lepiej samemu sprawdzic

Opublikowano

W pliku .bat Start i Stop VM jest błąd, bo ścieżka do maszyny Windows 7.vmx zawiera spację. W takim przypadku nalezy wziąć tą ścieżkę w cudzysłów.

http://scr.hu/2qi9/5gktc

Przynajmniej mi nie działa bez cudzysłowu.

Radzę dodać nową wersję do tuta, bo obecna nie działa.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

W pliku .bat Start i Stop VM jest błąd, bo ścieżka do maszyny Windows 7.vmx zawiera spację. W takim przypadku nalezy wziąć tą ścieżkę w cudzysłów.

http://scr.hu/2qi9/5gktc

Przynajmniej mi nie działa bez cudzysłowu.

Radzę dodać nową wersję do tuta, bo obecna nie działa.

Czyli mam brać najnowszą wersję ze strony bota czy tą wersję z 8 maja? Pobieram ponownie VMware i system bo miałem formata.

@Edit : Konta do refów mam robić ręcznie i wpisywać w plik accounts? Bo nigdzie nie widzę info a dotąd robiłem solo.

Opublikowano

Czyli mam brać najnowszą wersję ze strony bota czy tą wersję z 8 maja? Pobieram ponownie VMware i system bo miałem formata.

@Edit : Konta do refów mam robić ręcznie i wpisywać w plik accounts? Bo nigdzie nie widzę info a dotąd robiłem solo.

Tak, najnowszą wersję pobierz. Ta z 8.05 nie loguje do gry poprawnie.

Opublikowano

Na procku i3-4150 3,5 GHz x2 i 8 GB Ram DDR3 to ile uciągnie? Tak z 3 powinno? xD

Opublikowano

Powiedzcie mi, mogę tak wylevelować sobie smurfa do 30? Bez wirtualnej maszyny?

Na procku i3-4150 3,5 GHz x2 i 8 GB Ram DDR3 to ile uciągnie? Tak z 3 powinno? xD

KURWA CZY WY WOGÓLE PRZECZYTALIŚCIE POSTY? JEST NAPISANE ŻE 6 VM MUSI BYĆ. NIE MNIEJ I NIE WIĘCEJ*.

*może być 12,18,24 itd.

Opublikowano

UP@ google nie gryzie brainlessie

mam problem z addonem do FF link do skryptu nie działa albo całą strona może ktoś jakoś zaradzić?

@down no myślę ze ze 30 na lajcie ale jak przeczytasz 1 post to się dowiesz UŻYWAJ MÓZGU

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Czy może mi to ktoś wytłumaczyć na PW. A dokładniej jak odpalić tego bota bez żadnych maszyn. Tak wiem, że nie będę mógł używać w tym czasie kompa. :)

Opublikowano

Fajne, ale jakbyś dał screeny albo film, byłoby o wiele lepiej. Ogólnie przydatne, bo jak ktoś chce zarobić, to może sobie tak ustawić:P.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Fajne, ale jakbyś dał screeny albo film, byłoby o wiele lepiej. Ogólnie przydatne, bo jak ktoś chce zarobić, to może sobie tak ustawić :P.

Jest film już dawno...

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

@piter9220  Jak nie potrafisz czytać tak jak inni to trudno jest zachować spokój powtarzając daną czynność parę razy ,a ktoś dalej... mimo iż wyżej jest napisane ,tyle a tyle

Uwaga!!!

Informacja... Minimalnie potrzebujecie 8gb ram... jeśli nie macie nawet tyle to możecie od razu sobie darować.. ewentualnie do kupić jeśli tylko ram jest problemem

Procesor musi być minimalnie 6 rdzeniowy i w przedziale najlepiej 2,8+

Dysk jeśli macie dysk ssd to możecie się cieszyć tym iż mnie ramu będzie wymagane w przypadku dysków hdd trzeba przeznaczyć więcej ramu dlatego iż ssd są szybszymi dyskami

Internet jeśli chodzi o internet 10mb starczy jeśli ktoś ma więcej to super na 10mb na czystym łączu ping bd mniej więcej 100 na eune

Błagam was nie pytajcie się czy pójdzie np 3 maszyny.. 5 maszyn to minimimu plus host to 6... z takich powodów iż na mniejszej nie ma możliwości jeśli nie spełniacie tych minimalnych wymogów zakupcie nowy sprzęt lub darujcie sobie ,ewentualnie wykupcie vpn'a

Proszę nie męczcie autora o to ,czy pójdzie na "x" "x" bo to nie ma sensu.. piszę tyle minimum to tyle.. nie róbcie sobie nadziei bo postawienie wirtualnej maszyny z systemem i lol włączony na minimum 6 maszynach potrzebuje sprzętu...

Jeśli będzie dużo spamu zrobię filmik w którym wyjaśnie wam co i jak potrzebujecie i ile można wyciągnąć refów na daną ilość

Pozdrawiam ;3

@Edit sry za brak znaków interpunkcyjnych itd ,ale czasu nie miałem

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

@piter9220 Jak nie potrafisz czytać tak jak inni to trudno jest zachować spokój powtarzając daną czynność parę razy ,a ktoś dalej... mimo iż wyżej jest napisane ,tyle a tyle

Uwaga!!!

Informacja... Minimalnie potrzebujecie 8gb ram... jeśli nie macie nawet tyle to możecie od razu sobie darować.. ewentualnie do kupić jeśli tylko ram jest problemem

Procesor musi być minimalnie 6 rdzeniowy i w przedziale najlepiej 2,8+

Dysk jeśli macie dysk ssd to możecie się cieszyć tym iż mnie ramu będzie wymagane w przypadku dysków hdd trzeba przeznaczyć więcej ramu dlatego iż ssd są szybszymi dyskami

Internet jeśli chodzi o internet 10mb starczy jeśli ktoś ma więcej to super na 10mb na czystym łączu ping bd mniej więcej 100 na eune

Błagam was nie pytajcie się czy pójdzie np 3 maszyny.. 5 maszyn to minimimu plus host to 6... z takich powodów iż na mniejszej nie ma możliwości jeśli nie spełniacie tych minimalnych wymogów zakupcie nowy sprzęt lub darujcie sobie ,ewentualnie wykupcie vpn'a

Proszę nie męczcie autora o to ,czy pójdzie na "x" "x" bo to nie ma sensu.. piszę tyle minimum to tyle.. nie róbcie sobie nadziei bo postawienie wirtualnej maszyny z systemem i lol włączony na minimum 6 maszynach potrzebuje sprzętu...

Jeśli będzie dużo spamu zrobię filmik w którym wyjaśnie wam co i jak potrzebujecie i ile można wyciągnąć refów na daną ilość

Pozdrawiam ;3

@"Edit" sry za brak znaków interpunkcyjnych itd ,ale czasu nie miałem

Z tym 6 rdzeniowcem tożeś dojebał jak większość ma i5/i7; internet zalecAny powyżej 10 mb/s ale ja robiłem raz na 1mb i też szło,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...