Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak robić refferale autobotem bez BoL'a? Sposób II *2014*

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pobrać Tiny7, wrzuciłbym link, ale dostałbym bana za torrenty... więc tak.

1) Wejdź na stronę thepiratebay. Lub znajdź w Google jeżeli nie znasz linka (wpisz piratebay).
2) W wyszukiwarce wpisz Tiny7
3) Wybierze download, który ma najwięcej pobrań (na samym dole powinien się nazywać - Windows Tiny7 Unattended Activated CD (x86) - eXPerience)
4) Kliknij w nazwę
5) Pobierz za pomocą Torrenta, taki magnez i napis GET THIS TORRENT
Proszę o nie dawanie mi ostrzeżeń i usuwanie postu tak jak to było ostatnim razem... Każdy kumaty mógł sobie przetłumaczyć.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak pobrać Tiny7, wrzuciłbym link, ale dostałbym bana za torrenty... więc tak.

1) Wejdź na stronę thepiratebay. Lub znajdź w Google jeżeli nie znasz linka (wpisz piratebay).
2) W wyszukiwarce wpisz Tiny7
3) Wybierze download, który ma najwięcej pobrań (na samym dole powinien się nazywać - Windows Tiny7 Unattended Activated CD (x86) - eXPerience)
4) Kliknij w nazwę
5) Pobierz za pomocą Torrenta, taki magnez i napis GET THIS TORRENT
Proszę o nie dawanie mi ostrzeżeń i usuwanie postu tak jak to było ostatnim razem... Każdy kumaty mógł sobie przetłumaczyć.

u mnie po kliknięciu na to GET THIS TORRENT pokazuje sie bląd wczytywania strony i jakis nieznany protokoł i że musze mieć koniecznie jakis inny program :O

@Edit to chyba dlatego mi wczesniej nie dzialalo z tymi draiverami bo pobieralem windowsa Tiny bez (x86) moze to tego wina ;D jutro sie przekonamy

Opublikowano

u mnie po kliknięciu na to GET THIS TORRENT pokazuje sie bląd wczytywania strony i jakis nieznany protokoł i że musze mieć koniecznie jakis inny program :O

@Edit to chyba dlatego mi wczesniej nie dzialalo z tymi draiverami bo pobieralem windowsa Tiny bez (x86) moze to tego wina ;D jutro sie przekonamy

Pobierz program o nazwie uTorrent.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Mam problem po włączeniu 5-6 maszyny zaczynają mi lagować pozostałe czy macie na to jakies rozwiązanie ? 

8gb ramu

6x3.3ghz

workstation 10

tiny7

Opublikowano

Robiles 6 maszyn każdą z osobna czy uźyłeś skryptu?

Właśnie chodzi o to ze jak odpalam skrypt na klonowanie to wyświetla taki komunikat 5x do kazdej scieżki.

Opublikowano

Screen:

ChzY66Z.png

Kod:

echo "Clone"

pause

D:
cd "D:\Programy\VMware Workstation"

vmrun.exe -T ws clone "D:\Programy\VMware Workstation\Maszyny\Ref 1.vmx" D:\Programy\VMware Workstation\Maszyny\XYZ01\XYZ01.vmx linked
vmrun.exe -T ws clone "D:\Programy\VMware Workstation\Maszyny\Ref 1.vmx" D:\Programy\VMware Workstation\Maszyny\XYZ02\XYZ02.vmx linked
vmrun.exe -T ws clone "D:\Programy\VMware Workstation\Maszyny\Ref 1.vmx" D:\Programy\VMware Workstation\Maszyny\XYZ03\XYZ03.vmx linked
vmrun.exe -T ws clone "D:\Programy\VMware Workstation\Maszyny\Ref 1.vmx" D:\Programy\VMware Workstation\Maszyny\XYZ04\XYZ04.vmx linked

vmrun.exe -T ws clone "D:\Programy\VMware Workstation\Maszyny\Ref 1.vmx" D:\Programy\VMware Workstation\Maszyny\XYZ05\XYZ05.vmx linked

Ref 1 jest ta maszyna ktora chce klonowac oczywiscie

Opublikowano

Mam problem po włączeniu 5-6 maszyny zaczynają mi lagować pozostałe czy macie na to jakies rozwiązanie ? 

8gb ramu

6x3.3ghz

workstation 10

tiny7

czy wie ktos jak rozwiązac ten problem ?

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego podczas właczanie VM bios daje 1 dlugie i 2 krotkie pikniecia sygnalizujace blad z karta graficzna ?

@Edit problem polegal na cd-romie w vm -_-

Opublikowano

Ile maszyn utrzyma : 

nVidia GeForce GT 430

Pentium® Dual-Core CPU E6700 @ 2x 3.20GHz

3GB RAM.

Win 7 (64 BIT)

1921.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...