Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie po tym co grają to też mają duże szansę jednak nie zapominajmy o tym, że apEX i Kenny dołączyli dość niedawno i nie zgrywają się tak dobrze jak np. fnatic czy nip.

­

na palcach jednej ręki można policzyć ile przegrali meczy w nowym składzie, mój drogi 

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na palcach jednej ręki można policzyć ile przegrali meczy w nowym składzie, mój drogi 

Ale trzeba zauważyć też, że grali przed kolonią gdzie drużyny z pierwszego tieru nie grały na taktykach.

Envy ma bardzo duże szansę na wygraną, ale z pewnością będzie ciężko.

­

Opublikowano

Mówicie o EnVyUS a zobaczcie co działa fnatic.

Biję NaVi 16:2 gdzie olof biega i wbija kosy :> . Myślcie co chcecie wg mnie to fnatic zwycięży.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Mówicie o EnVyUS a zobaczcie co działa fnatic.

Biję NaVi 16:2 gdzie olof biega i wbija kosy :> . Myślcie co chcecie wg mnie to fnatic zwycięży.

Trzeba zauważyć też, że fnatic to jeden z lepszych teamów na inferno.

Na'Vi na tym turnieju jakoś super nie gra gdzie można było to widzieć na meczu z CLG (16:14).

­

Opublikowano

Kotku, każda grużyna jak gra na tej koloni daje z siebie 100%, raczej żęby wygrać nie ?

Ktoś ma raz lepszy i gorszy dzień <3

Kto waszym zdaniem wygra ? flipside czy mouse

1RkW7od.png

Opublikowano

Haha low na f3 i 12$ do przodu dzisiaj ładnie bety mi wchodzą nic nie straciłem

Teraz rzucwm lowa na LG a ty up ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Daje jeszcze raz low f3 procenty csgl 71-29, f3 zdecydowanie zasługuje na więcej.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Jak jutro betujecie ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Jaka forma w tym turnieju u VP ? a jaka NIP'u ?

VP w formie, NiP przegrało jeden mecz ale przy drugim ładnie zagrali.

Mniej więcej taki sam poziom.

­

Opublikowano

Jak jutro betujecie ?

Poleci patriotyczne all-in na VP chyba ;)

VP jest w gazie, a NiP pokonał tylko Renegades i to na swojej ulubionej mapie, a do tego zaczynali po CT ;)

Co do reszty to: EnVy, TSM i Fnatic, ale nie opłaca się przez % ;)

Opublikowano

Poleci patriotyczne all-in na VP chyba ;)

VP jest w gazie, a NiP pokonał tylko Renegades i to na swojej ulubionej mapie, a do tego zaczynali po CT ;)

Co do reszty to: EnVy, TSM i Fnatic, ale nie opłaca się przez % ;)

dokładnie, nie opłaca się przez procenty, które teraz są ładne a do jutra i tak będą się zmieniać  xD  xD  xD

OYIk1vT.png

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Powiem tak VP vs NiP to jest mocne 50/50. NiP jest nie obliczalny, zależy wszystko również od tego czy BOT allu się w tej grze pokaże, czy raczej GOD allu. Jeśli allu będzie grał na swoich pełni możliwości i będzie wygrywał duele z neo/pasha NiP wygra 2-1, bot allu = 2-1 vp, bo wątpie że gr friberg xizt f0rest nie pokażą klasy i pójdą na 0-2 . // 

Co do meczu nV vs Navi. Są to dwa tier 1 teamy, procenty dla navi są strasznie zaniżone, navi ma więcej map na których gra lepiej. Jeśli procenty będą poniżej 35 - low bet navi //

TSM vs  Kinguin - Kinguin jak chce to potrafi %, żeby stawiać na tsm są bezsensu - low bet na kinguin //

Fnatic vs LG chyba tutaj nie mamy o czym mówić. //

@Edit

Byłby ktoś zainteresowany jakbym zrobił grupkę apropo betowania? Próbowałbym analizować / dawał wam moje bety + byłby dyskusje o meczach.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Moim zdaniem 55-45 dla VP.. ;) 

Dałem beta na EnVy, bo Na'Vi nie gra zbyt wybitnie, a EnVy z taką paką zależy żeby dojść jak najdalej.

Wpadnie przynajmniej kilka euro :)

Opublikowano

NIe rozumiem waszej logiki :)

Po wygranej F3 z mousem stawiacie na F3 z LG przy którym wiadomo było wygranej LG, zjechali ich tak że aż płakałem.

Wiem stawiam na swoją odpowiedzialność ale troszke analiz a nie procenty na hltv :>

1RkW7od.png

Opublikowano

LG akurat ledwo ugrało, najbardziej krytyczna dla nich sytuacja była jak przegrywali 12:15 także bet na F3 był jak najbardziej słuszny przy tych procentach

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...