Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No jak to ładnie izak powiedział. Fnatic nawet jakby nie grało zespołowo, to każdy z osobna jest w stanie wyciągnąć po kilka fragów.

Opublikowano

Virtusi zawsze mieli problemy z fnatic, i tak nieźle zagrali, choć gdyby nie ta zepsuta runda na 15:13 to mogliby powalczyć o zwycięstwo.

Miło zobaczeć byaliego w formie, imo ugrają na nV, fajnie jakby był overpass, cache i mirage, wtedy gg.

Opublikowano

DD2 na szczęście mamy nie to samo co kiedyś, ostatnio nasi sporo trenowali tę mapę, jednak nadal bardziej dla nV.

Train myślę dla VP

Cache VP

Overpass VP

Cobblestone to nie wiem, ale jakby się postarać to wcale nie będziemy musieli tej mapy oglądać.

W każdym razie - go vp!

Opublikowano

Siadło komuś mouz z Navi, tak jak pisałem? 

ja miałem niezłego farta, chciałem obstawić fulla na navi, bo przecież w najgorszym wypadku będzie remis - tak twierdziłem xD ale jednak odpuściłem.

Opublikowano

Jak widze te Wasze trafne analizy, które nic nie udowadniają to mi sie srać chce.

Za przeproszeniem oczywiście, marni ludzie którzy myślą ze jak napiszą post

" vp w formie 100% vp " trafią beta i mają się za jakiś analizatorów meczy, pro bety 100% winratio " :D

train - virtus - wygrywali z nie jedną drużyną, świetnie współpracują i szybko rotują

cache - virtus - udowodnili to nie raz w jakiej formie nie są zawsze wygrywają na cache'u 

overpass - XXX - virtus ostatnio pokazało jak gra, wielka niewiadoma ( chociażby wczorajszy mecz na digni ) 

cobbl - nvy - super graja, mapa pod awupki, awupką naprawdę można nieźle tam pograć, a nie oszukujmy się snajpera mają o wiele lepszego 

Zależy od gry na overpassie, obstawiłem 2e na vp, ale stety czy tez niestety obawiam się że tego jednego skina strace :)

3-2 nvy 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Jak widze te Wasze trafne analizy, które nic nie udowadniają to mi sie srać chce.

Za przeproszeniem oczywiście, marni ludzie którzy myślą ze jak napiszą post

" vp w formie 100% vp " trafią beta i mają się za jakiś analizatorów meczy, pro bety 100% winratio " :D

train - virtus - wygrywali z nie jedną drużyną, świetnie współpracują i szybko rotują

cache - virtus - udowodnili to nie raz w jakiej formie nie są zawsze wygrywają na cache'u 

overpass - XXX - virtus ostatnio pokazało jak gra, wielka niewiadoma ( chociażby wczorajszy mecz na digni ) 

cobbl - nvy - super graja, mapa pod awupki, awupką naprawdę można nieźle tam pograć, a nie oszukujmy się snajpera mają o wiele lepszego 

Zależy od gry na overpassie, obstawiłem 2e na vp, ale stety czy tez niestety obawiam się że tego jednego skina strace :)

3-2 nvy 

Ograniczasz się tylko do MPC? Poczytaj trochę na jakiś fp, stronach, reddicie. 

­

Opublikowano

­Trochę mnie dziwią procenty dla EnVy ale ok. Value 1.5 dla EnVy, VP 0.60, logiczne że stawiać beta na EnVy. Poza tym grają o 5000$ a cevo zagrali żeby mieć mniejsze % 1a6b7a0144.png

f1a327ea2f.png

Opublikowano

ja miałem niezłego farta, chciałem obstawić fulla na navi, bo przecież w najgorszym wypadku będzie remis - tak twierdziłem xD ale jednak odpuściłem.

Ja tak samo juz mialem klikac place bet ale zobaczylem ze dodali fnc vs vp wiec obstawilem na fnc <3

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Kinguin vs Rock - ICB Rock lub skip.

Navi vs VP - low VP.

G2 vs Flipside - med Flip lub skip.

Titan vs Dignitas - med Titan.

Titan vs TSM - low Titan.

Navi vs Titan - skip.

TSM vs GPlay - ICB/low GPlay.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...