Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@krotki15 ta, u nich tylko shroud, n0thing i czasami skadoodle gra a freakazoid to gowno (seangares to IGL wiec nie musi zajebiscie grac)

Opublikowano

No i pierwsza mapa dla VP.

Takiego byaliego potrzebujemy.

Czas na D2 gdzie ostatnio nasz zespół zrobił spore postępy. Nie wiem jak na tej mapie gra C9 jednak myślę że jeśli Paweł będzie rozdawał takie heady to można będzie zakończyć ten mecz wynikiem 2:0

Opublikowano

Z 1:9 do 19:15, polak potrafi.

I jak tu nie kochać virtusów? :D

raz jest świetnie a innym razem tragicznie

choć dzisiejszą grę pochwalam, świetnie zagrali

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Dlaczego grubas ze spółką nie potrafią naprawić tych jebanych hitboxów przy plantowaniu? Kolejny raz widzę jak jakaś drużyna na turnieju przegrywa rundę tylko przez ten bug...

Opublikowano

Smutne jest to że w mouz grali głównie nex i chrisj a my mimo to przegraliśmy. Zawiódł przede wszystkim pasha, który mimo kilku udanych rund popełniał fatalnie błędy. Z drugiej strony chrisj w wybornej formie, dlatego brakowało nam snajpera który by go mógł skontrować. No ale przegrywa zespół, więc nie ma co nikogo obwiniać. Ja postawiłem na nich 1,5$ ale nie to mnie boli, jestem zawiedziony bo nie udało nam się nawet wyjść z grupy. No ale mouz bardziej zasłużyło na półfinały. Ja nadal zostaję z vp i będę mieć nadzieję że w końcu się obudzą, a wypadałoby bo ESL Cologne się zbliża ;)

Opublikowano

Smutne jest to że w mouz grali głównie nex i chrisj a my mimo to przegraliśmy. Zawiódł przede wszystkim pasha, który mimo kilku udanych rund popełniał fatalnie błędy. Z drugiej strony chrisj w wybornej formie, dlatego brakowało nam snajpera który by go mógł skontrować. No ale przegrywa zespół, więc nie ma co nikogo obwiniać. Ja postawiłem na nich 1,5$ ale nie to mnie boli, jestem zawiedziony bo nie udało nam się nawet wyjść z grupy. No ale mouz bardziej zasłużyło na półfinały. Ja nadal zostaję z vp i będę mieć nadzieję że w końcu się obudzą, a wypadałoby bo ESL Cologne się zbliża ;)

Jak dobrze pamietam to bodajże na mirage chrisj i nex razem 40fragow a reszta teamu razem 19 ;x

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak dobrze pamietam to bodajże na mirage chrisj i nex razem 40fragow a reszta teamu razem 19 ;x

2 carrujących zawodników, w tym 1 snajper. Przypomina ci to coś? :D
Opublikowano

Sorry, że padło akurat na Twój post, ale, za przeproszeniem, nie ekscytujcie się tym virtus.pro. Sentyment bo sentyment, ale bez przesady. Odkąd bawię się w cs, a to dość krótko, niczym nie zaskakiwali. Może i mają dobrych indywidualistów, ale jako zespół są aktualnie dnem. M.in. nie potrafią ich wykorzystać i niestety forma nie ma tu nic do rzeczy.

W myszach byli gracze, którzy strzelają lepiej lub gorzej, ale oni potrafili to spożytkować i stworzyć grę właśnie pod nich. Cover partnera, spokój, i przede wszystkim podwajanie pozycji. To jest to nad czym v.p musi popracować. Bez tego lepiej niech nie jadą na następny turniej. 

Bądźcie obiektywni. ;/

Opublikowano

Sorry, że padło akurat na Twój post, ale, za przeproszeniem, nie ekscytujcie się tym virtus.pro. Sentyment bo sentyment, ale bez przesady. Odkąd bawię się w cs, a to dość krótko, niczym nie zaskakiwali. Może i mają dobrych indywidualistów, ale jako zespół są aktualnie dnem. M.in. nie potrafią ich wykorzystać i niestety forma nie ma tu nic do rzeczy.

W myszach byli gracze, którzy strzelają lepiej lub gorzej, ale oni potrafili to spożytkować i stworzyć grę właśnie pod nich. Cover partnera, spokój, i przede wszystkim podwajanie pozycji. To jest to nad czym v.p musi popracować. Bez tego lepiej niech nie jadą na następny turniej. 

Bądźcie obiektywni. ;/

Ale jestem tego samego zdania. Zgranie possiewało, dopiero w krytycznych sytuacjach takich jak 2v4, 2v5 potrafili się dogadać. Bezsensowne skracanie, brak tzw. fraga za fraga, często gdy jeden z naszych ginął to druga osoba chcąc go pomścić też ginęła, przez co momentalnie z 5v5 robiło się 3v5. IMO pasha powinien się bardziej skupić na trenowaniu z drużyną niż na streamowaniu. W nocy przed wyjazdem na Gfinity jeszcze streamował, co skutkowało zmęczeniem podczas pierwszego dnia turnieju. Kurde, lubię ich ale to ich słynne "wrócimy silniejsi" już mnie nie przekonuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...