Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
  • Mouz - Digi

Myślę, ze wygrają Mouzi, ponieważ na overpassie grają lepiej + forma nex. Ostatnio Mouz rozwalili Pente na overpassie 16-2 albo 16-6 ;)

• Piter - Penta

Piter bez formy i Penta równeż hahah xD nie obstawiać, ale jak już to myślę, ze Penta minimalnie ma większe szanse. Bo Piter to ruskie shity :D

• CW - Penta

Nie wiem dlaczego takie niskie procenty. Patrząc na formę Penty dałbym im maks.20% szans, myślę że CW ez skins

• Na'Vi - VP

Z jednej strony Na'Vi i jej dobre clutche, strona tt i oczywiście Guardian z AWP. A z drugiej strony VP i ich dobra forma i skille ;3 Obstawiałbym Na'Vi , ale nie polecam stawiać ze względu na możliwy Remis

• Kinguin - G2

Kinguin to nowa drużyna i nie są jeszcze w pełni zgrani, na dodatek przegrali na cache 16-1 na ostatnim spotkaniu. Poza tym G2 ugrywa dużo rund z VP, którzy są na najwyższej półce. Skip, albo G2 :D

• Ace - Nihilium

Kto nie ryzykuje ten nie ruc*a :D Jakiś ICB na Ace, można

77512f97859e.jpg

Opublikowano

• Mouz - Digi

Myślę, ze wygrają Mouzi, ponieważ na overpassie grają lepiej + forma nex. Ostatnio Mouz rozwalili Pente na overpassie 16-2 albo 16-6 ;)

• Piter - Penta

Piter bez formy i Penta równeż hahah xD nie obstawiać, ale jak już to myślę, ze Penta minimalnie ma większe szanse. Bo Piter to ruskie shity :D

• CW - Penta

Nie wiem dlaczego takie niskie procenty. Patrząc na formę Penty dałbym im maks.20% szans, myślę że CW ez skins

• Na'Vi - VP

Z jednej strony Na'Vi i jej dobre clutche, strona tt i oczywiście Guardian z AWP. A z drugiej strony VP i ich dobra forma i skille ;3 Obstawiałbym Na'Vi , ale nie polecam stawiać ze względu na możliwy Remis

• Kinguin - G2

Kinguin to nowa drużyna i nie są jeszcze w pełni zgrani, na dodatek przegrali na cache 16-1 na ostatnim spotkaniu. Poza tym G2 ugrywa dużo rund z VP, którzy są na najwyższej półce. Skip, albo G2 :D

• Ace - Nihilium

Kto nie ryzykuje ten nie ruc*a :D Jakiś ICB na Ace, można

VP nie jest w najwyższej półce.

"ale nie polecam stawiać ze względu na możliwy remis" - co to k***a za rada? Remis - zwrot skinów, więc opłaca się zaryzykować.

­

Opublikowano

Ja polecam bet na navi :D chłopaki ostatnio ładnie cisną (flamie 140h w ostatnie 2 tygodnie, guardian w super formie, a edward ora :) brakuje im trochę szczęścia (ddosy..), ale moim zdaniem powinni ugrać

Opublikowano

VP nie jest w najwyższej półce.

"ale nie polecam stawiać ze względu na możliwy remis" - co to k***a za rada? Remis - zwrot skinów, więc opłaca się zaryzykować.

chodzi o zarobek czy o wydanie skinów, brawo dla Ciebie.

Diginitas, win hahahaha a tak myślałem , zeby ICB jebnąć.

­

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Kinguin czy G2? 

G2 przegrało dzisiaj z HR, a Kinguin posiada najmocniejszych zawodników na świecie, ale jednak są nowo powstałą drużyną. Więc, co o tym sądzicie?

27zhoat.png

Opublikowano

chodzi o zarobek czy o wydanie skinów, brawo dla Ciebie.

Diginitas, win hahahaha a tak myślałem , zeby ICB jebnąć.

­

co k***a?

Kinguin czy G2? 

G2 przegrało dzisiaj z HR, a Kinguin posiada najmocniejszych zawodników na świecie, ale jednak są nowo powstałą drużyną. Więc, co o tym sądzicie?

Najmocniejszych na świecie zawodników? Co k***a? Scream dobry aim, łapię się do top 20/30, maikelele standardowo, top 10 awp, może coś rain strzela, reszta już nie.

­

Opublikowano

co k***a?

Najmocniejszych na świecie zawodników? Co k***a? Scream dobry aim, łapię się do top 20/30, maikelele standardowo, top 10 awp, może coś rain strzela, reszta już nie.

Okej, spokojnie. Więc, proponujesz bet na G2, czy Kinguin? 

27zhoat.png

Opublikowano

TSM vs NiP - TSM

mouz vs HR - HR

Dignitas vs VP/Fnatic - jeżeli VP - Dignitas, jeśli Fnatic - skip lub ICB

HR vs Titan - HR

• TSM - NiP

według Mnie NIP tutaj ma większe szansę. Patrząc na to jak objechali VP, gdzie TSM przegrało z Polakami. Patrząc jednak na zgranie i dobre strony, to bardziej TSM, ale jeszcze ani razu NIP mnie nie zawiódł.

• Mouz - HR

bo1 , więc 50/50 ... ICB na HR albo skip

• HR - Titan

A nie był, bym taki pewny, że HR... Niby Titan, ma słabszą formę, a HR lepszą. Ale to jednak troszkę wyższa półka + KennyS w zajebistej formie.

­

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Fanatic ugra vp ostatnio nie w formie

Nawet VP w formie nie pokona Fnatic.

• TSM - NiP

według Mnie NIP tutaj ma większe szansę. Patrząc na to jak objechali VP, gdzie TSM przegrało z Polakami. Patrząc jednak na zgranie i dobre strony, to bardziej TSM, ale jeszcze ani razu NIP mnie nie zawiódł.

• Mouz - HR

bo1 , więc 50/50 ... ICB na HR albo skip

• HR - Titan

A nie był, bym taki pewny, że HR... Niby Titan, ma słabszą formę, a HR lepszą. Ale to jednak troszkę wyższa półka + KennyS w zajebistej formie.

­

Nie oceniaj go po jednym meczu, Titan i tak zawsze grało gówno, a HR jest jeszcze w formie.

HR gra na dd2, gdzie pokazują solidną grę. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...