Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo jakie mapy?

Nie 

Owszem, HR jest formie, kilka tygodni temu mieli bootcamp.

Navi to jedna z najlepszych drużyn świata.

Nawet jeśli Edward nie zagra, to może go zastąpić Starix - poziom praktycznie ten sam.

Przy dobrych wiatrach dla HR (według mnie):

16:10 dla Navi

16:13 dla HR

16:5 dla Navi

Ta wczoraj przegrali z NIP'em który w jakiejś mega formie nie jest. Mecz 50:50. Ja lecę med na HR(lepsze %% :D). 

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie 

Ta wczoraj przegrali z NIP'em który w jakiejś mega formie nie jest. Mecz 50:50. Ja lecę med na HR(lepsze %% :D). 

To są mecze online, a nie jakieś lany. Jest ogromna różnica między takimi spotkaniami. Grając online drużyny nie przykładają się zbytnio do gry, jest ona całkiem inna. Do tego - mecze t1 zawsze są wyrównane. 

­

Opublikowano

Z tego co wyczytałem Na'Vi vs HR grają o bezpieczne miejsce w lanach, więc wydaje mi się, że nikt tego meczu nie odpuści :D

Ja chyba puszczę 30$ na Na;Vi

Opublikowano

Czo te HR robi ... oni sobie skaczą jak  żabki , poczas gdy NaVi po prostu sobie do nich strzela jak do celów na strzelnicy xD

Modki to dźiffki

Budowniczy
Opublikowano

Dobra to chyba idealny moment, żeby przejebać wszystko- NOCNE BETY. ACE vs MORTALITY, kto i dlaczego?

Skoro chciales przegrac to po co sie pytasz innych na co warto obstawić mamone?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...