Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja p******e

http://prntscr.com/78wsux

mam jeszcze ze 4 euro w zapasie, ale chyba skończę niedługo swoją przygodę z lounge

pora zacząć słuchać się @1373230489-U611928.pngGamusa

mouz podobno sprzedało mecz z TA, info z angielskich stron, polecam low na acer

podaj jakieś źródło, bo jak reddit to śmiem w to wątpić

Opublikowano

NiP i Fnatic trafione dokładne wyniki w rundach : ]

NiP - 55621c6f83a04.png

Fnatic - doradziłem tym, którzy pisali ze mną na steamie, bądź grupie.

Mało Cię tu widuje :D

Dawaj częściej analizy

1RkW7od.png

Opublikowano

Mało Cię tu widuje :D

Dawaj częściej analizy

Nie lubię jakoś na mpc wstawiać. Od czasu do czasu dam coś z fajnymi %. Prowadzę pewien FP że znajomym i wczoraj powstała moja grupa na której będą pojawiać się wszelkie moje typy. W międzyczasie pomagałem około 10-15 osobom w typach, gdzie szybko wyszli na + :)

Na MPC tak czy siak każdy daje swój typ nie znając drużyny, a patrząc na % czy poprzednie mecze dlatego nie przepadam za codziennym pisaniem w tym temacie.

Opublikowano

Nie lubię jakoś na mpc wstawiać. Od czasu do czasu dam coś z fajnymi %. Prowadzę pewien FP że znajomym i wczoraj powstała moja grupa na której będą pojawiać się wszelkie moje typy. W międzyczasie pomagałem około 10-15 osobom w typach, gdzie szybko wyszli na + :)

Na MPC tak czy siak każdy daje swój typ nie znając drużyny, a patrząc na % czy poprzednie mecze dlatego nie przepadam za codziennym pisaniem w tym temacie.

Podałas byś FP na priv lub tu ?

1RkW7od.png

Opublikowano

Podałas byś FP na priv lub tu ?

Takich fanpage jest tysiące poszukaj sobie.

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Podasz fp/grupę? Wstęp do grupy płatny?
Opublikowano

Grupa jest bezpłatna oczywiście. Przecież każdy chcę zarobić, a nie jak większość osób na starcie chcą 5 euro(najczęściej). FP nie dotyczy bezpośrednio lounge, więc nie warto go podawać. Grupa steam natomiast jest na moim profilu mpc oraz w sygnaturze, zaczniemy tematy dotyczące lounge we wtorek, może jutro jak się uda mi znaleźć chwilę przed maturą.

Pewna osoba napisała, że pełno jest grup - z tym się zgodzę, ale mało która prowadzi wlasne analizy i statystki, zazwyczaj to ctrl+c, ctrl+v z większej grupy/FP. Ja nikogo nie zmuszam. Robię to dobrowolnie dla innych, sam już sporo zarobiłem, zaczynając od kilku drobnych.

Jeżeli grupa będzie cieszyła się popularnością i wysoką skutecznością tak jak aktualnie ~80% to pomyślimy co dalej.

Opublikowano

Grupa jest bezpłatna oczywiście. Przecież każdy chcę zarobić, a nie jak większość osób na starcie chcą 5 euro(najczęściej). FP nie dotyczy bezpośrednio lounge, więc nie warto go podawać. Grupa steam natomiast jest na moim profilu mpc oraz w sygnaturze, zaczniemy tematy dotyczące lounge we wtorek, może jutro jak się uda mi znaleźć chwilę przed maturą.

Pewna osoba napisała, że pełno jest grup - z tym się zgodzę, ale mało która prowadzi wlasne analizy i statystki, zazwyczaj to ctrl+c, ctrl+v z większej grupy/FP. Ja nikogo nie zmuszam. Robię to dobrowolnie dla innych, sam już sporo zarobiłem, zaczynając od kilku drobnych.

Jeżeli grupa będzie cieszyła się popularnością i wysoką skutecznością tak jak aktualnie ~80% to pomyślimy co dalej.

Dołączyłem, a co do tych fp - większość ma analizy totalnie z dupy, byleby nałapać like i sprzedać stronę w pizdu. Ewentualnie upadają po tygodniu. Betting Advice jest chyba jedyną wartą uwagi stroną na fp, ale tam też nie codziennie są bety.

Ja sobie właśnie uświadomiłem że większość kasy straciłem na bezmyślnym obstawianiu icb/low na teamy t2/3/ameryki, kończę z tym i biorę się za to na poważnie, mój cel to 10€ w 2 tygodnie. Dla wielu z was to pewnie nic, ale dla mnie to już jakaś kwota.

Póki co dałem 0,30€ na TA, i jak na razie 1 mapka dla nich.

Opublikowano

Dołączyłem, a co do tych fp - większość ma analizy totalnie z dupy, byleby nałapać like i sprzedać stronę w pizdu. Ewentualnie upadają po tygodniu. Betting Advice jest chyba jedyną wartą uwagi stroną na fp, ale tam też nie codziennie są bety.

Ja sobie właśnie uświadomiłem że większość kasy straciłem na bezmyślnym obstawianiu icb/low na teamy t2/3/ameryki, kończę z tym i biorę się za to na poważnie, mój cel to 10€ w 2 tygodnie. Dla wielu z was to pewnie nic, ale dla mnie to już jakaś kwota.

Póki co dałem 0,30€ na TA, i jak na razie 1 mapka dla nich.

-0.30 na początek, motywujące

43964033761244312748.png

Opublikowano

ja powiedział bo taka jest prawda :)

Coś na dzisiaj ? :D

1RkW7od.png

Opublikowano

Też postawiłem na HR, ostatnio świetnie grają :)

Liczę że siądzie i +4€ wpadnie.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Dzisiaj (według mnie):

Navi vs HR - Navi

Titan vs NiP - NiP

Titan vs Piter - Piter (55/45 Titan)

TSM vs Dignitas - Dignitas (65/35 TSM)

Ten bet na NaVi jest pewny?? Niby Edward ma jakieś problemy , a HR ostatnio w szczytowej formie ^^

Modki to dźiffki

Opublikowano

Ten bet na NaVi jest pewny?? Niby Edward ma jakieś problemy , a HR ostatnio w szczytowej formie ^^

Cs:go to gra w ktorej zawsze nir masz pewnosci :)

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Owszem, HR jest formie, kilka tygodni temu mieli bootcamp.

Navi to jedna z najlepszych drużyn świata.

Nawet jeśli Edward nie zagra, to może go zastąpić Starix - poziom praktycznie ten sam.

Przy dobrych wiatrach dla HR (według mnie):

16:10 dla Navi

16:13 dla HR

16:5 dla Navi

­

Opublikowano

Owszem, HR jest formie, kilka tygodni temu mieli bootcamp.

Navi to jedna z najlepszych drużyn świata.

Nawet jeśli Edward nie zagra, to może go zastąpić Starix - poziom praktycznie ten sam.

Przy dobrych wiatrach dla HR (według mnie):

16:10 dla Navi

16:13 dla HR

16:5 dla Navi

Wiadomo jakie mapy?

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...